KUCHARZ Białystok oferta pracy "HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2018-04-27
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: "HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marii Skłodowskiej Curie 15, 15-097 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy:
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Marii Skłodowskiej Curie 15, 15-097 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Adres strony pracodawcy: www.hort-cafe.pl
Ulica pracodawcy: Marii Skłodowskiej Curie
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.04.2018
Oferta pracy ważna do: 25.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, tworzenie karty menu, składanie listy zakupów, carving art (dekoracje z owoców i warzyw), znajomość produktów spożywczych (rosyjskich).
Mała Anglia Bis Irena Falba - 2017-09-14 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2016-11-09 - Słupsk (pomorskie)
Kucharz - marynowanie, panierowanie i smażenie produktów zgodnie z obowiązującymi standardami (nauka standardów przez ok 2 tygodnie z instruktorem który będzie wszystko tłumaczył i pokazywał), dbanie o czystość własnego stanowiska. Wymiar czasu pracy od 0,25 - 1,0 etatu (w zależności od dyspozycyjności pracownika). Praca na trzy zmiany.
kontakt przez OHP - 2017-10-06 - Tarnów (małopolskie)
Prace kucharskie.
Cremova Dariusz Zawierucha - 2016-09-27 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie dań wg specyfiki pracy i charakteru restauracji
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Ustronie (dolnośląskie)
Produkcja potraw i napojów. Produkcja wyrobów garmażeryjnych. Obsługa sprzętu. Porcjowanie i dekoracja potraw. Sporządzanie wybrów garmażeryjnych,
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Płock (mazowieckie)
kierowanie samochodem dostawczym, prace gospodarczo pomocnicze
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, POMOC PRZY ZMYWANIU I SPRZĄTANIU KUCHNI
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 16 - 2018-07-26 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie składników oraz potraw.
Lemo Gostinstvo, trgovina in posredništvo d.o.o. - 2017-12-29 - Słowenia (Słowenia)
produkcja gotowych składników do serwisu,dbałość o czystość kuchni,samodzielne wydawanie dańResturacja " Romantyczna " z rekomendacją Slow Food
Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie - 2016-11-17 - Wysoka Wieś (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-10-20 - Bełchatów (łódzkie)
Realizacja spotkań umwaianych przez dział Call Center.Wymagane prawo jazdy kat. B, wykształcenie min. średnie.
PROGRESS ACTIVE SPÓŁKA Z O.O. - 2016-03-04 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Abramczuk Nikola Firma Cateringowa "u Kaczmarków" - 2018-07-31 - Grzędzice (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz - 2017-05-23 - Sulbiny (mazowieckie)
sprzedaż samochodów nowych
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "HADM" MIECZYSŁAW GRAMATOWSKI - 2015-12-15 - Rokocin (pomorskie)
- przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej- przygotowywanie receptur kuchni ukraińskiej- przekazywanie wiedzy innym pracownikom
Billy's American Restaurants Sp.z o.o. - 2017-08-21 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, prowadzenie kuchni. Praca na samodzielnym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Odtwarzanie potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów pochodzących z Indii.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Zelów (łódzkie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW KUCHNI WSCHODNIEJ, OBRÓBKA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH OWOCÓW I WARZYW ORAZ MIĘSA, RYB I OWOCÓW MORZA. WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE.UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA POSIŁKÓW KUCHNI WSCHODNIEJ, POSIADANIE AKTUALNEJ KSIĄŻECZKI ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH. POSIADANIE DOŚWIADCZENIA 2 LATA W KUCHNI.UMOWA ZLECENIE, WYNAGRODZENIE 13,70 ZŁ BRUTTO NA GODZINĘ.PRACA W DNI WOLNEKONTAKT TELEFONICZNY 531 900 050
ARAMIA RESTAURACJA NADA AZZUZ - 2018-08-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Mile widziane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą osobisty po umówieniu telefonicznym.
WWW.SMMAKI.COM BARTŁOMIEJ PYTKO - 2018-06-18 - Rybnik (śląskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
jw.
Monnari Trade S.A. - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie ciasta drożdżowego, zawijanie i rozkręcanie paczków do pizzy i rozkrecanie pizzy, obsługa pieca elektrycznego i maszyny do wyrobu ciasta drożdżowego, przyrządzanie składników do wyrobu pizzy i innych dań z menu (kebaby, makarony), umiejetność wypieku pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowanie inwestycji do realizacji, opracowanie dokumentacji projektowych, koordynacja inwestycji i sporządzanie sprawozdań
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Męcinka (dolnośląskie)
Gotowanie. Zmianowość 2 dni pracy 2 dni wolego
STARY RYNEK Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
w/g oferty pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Bytów (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Znajomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły i higienę pracy. Komunikacja z prezesem pochodzącym z Chin, umiejętność czytania chińskich przypraw. Praca na terenie kraju.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Kozery (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-06-08 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
w/g potrzeb
ODYSSEY CLUB HOTEL Piotr Syska - 2016-06-29 - Masłów Pierwszy (świętokrzyskie)