KUCHARZ-BARMAN Słupsk oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na sklep łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ-BARMAN
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Data publikacji: 2016-11-09
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bohaterów Westerplatte 64, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-BARMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: staż w zawodzie, kreatywność, zorganizowanie
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Bohaterów Westerplatte 64, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie, EFS RPO, oferta skierowana do kobiet powyżej 30 r.ż. długotrwale bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Słupsk
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Bohaterów Westerplatte
Numer budynku pracodawcy: 64
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.11.2016
Data dodania oferty pracy: 08.11.2016
Oferta pracy ważna do: 08.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2017-11-07 - Łąka (dolnośląskie)
Obsługa klienta, kasy fiskalnej, komputera, przyjmowanie i wykładanie towarów.Praca od poniedziałku do soboty, wolne niedziele (sklep czynny w godzinach od 6.00 - 20.30).
Kubica Czesław Sklep Ogólnospożywczy Rzeźnictwo - Wędliniarstwo Usługi Uboi Domowych - 2018-05-04 - Czyżowice (śląskie)
przygotowanie posiłków
Infopol Rafał Szczerba - 2018-02-27 - Bytom (śląskie)
Sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, europejskiej.
FUNDACJA ROZWOJU INNOWACJI I GOSPODARKI - 2017-02-02 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, obróbka wstępna surowców, wykonywanie różnymi metodami potraw z warzyw, owoców i grzybów, jaj i mięsa
Bar SMAKOSZ Józefa Bartczak - 2016-04-19 - Warta (łódzkie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków, dekoracja potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Zakopane (małopolskie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminami, przechowywanie żywności, utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej zgodnie z określonymi recepturami. Umiejętność organizacji pracy w każdym sektorze kuchni z zapewnieniem norm bezpieczeństwa i higieny pracy. Innowacyjne podejście do realizacji powierzonych obowiązków; wprowadzanie usprawnień i nowych koncepcji przyczyniających się do poprawy standardów pracy kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-09-25 - Niemcy (Niemcy)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
RELAVIA SP. Z O.O. - 2018-05-17 - Polańczyk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, wybór naczyń do podawanie dań, wybór sprzętu do przygotowania dań
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Lubartów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i kurdyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Lublin (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTONOMICZNYM, PRZYGOTOWANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW KULINARNYCH, DBAŁOŚĆ O STANOWISKO PRACY, WKŁAD W UDOSKONALANIE MENU LOKALU, PODNOSZENIE SWOICH KWALIFIKACJI KULINARNYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH: POLSKIEJ, UKRAIŃSKIEJ, WŁOSKIEJ I INNYCH NARODÓW, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ, DAŃ KUCHNI KRESOWEJ W TYM UKRAIŃSKIEJ, WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, DOŚWIADCZENIE POWYŻEJ 1 ROKU NA PODOBNYM STANOWISKU;CZAS PRACY: OD 6 DO 10/H DZIENNIE, W GODZINACH 11.00 - 23.00;WYNAGRODZENIE: 12ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pierogów
PHU DREW-BUD Tomasz Rzeźnik - 2016-05-31 - Poznań (wielkopolskie)
wg zawodu
TOP-24H Skład Materiałów Budowlanych Karolina Dmowska - 2016-05-09 - Grębków (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa pieca konwekcyjnego, pieczenie mięs i innych wyrobów. Dwie zmiany w godz. 06.00-14.00, 14.00-22.00. Praca również w dni wolne. Miejsce wykonywania pracy, Piła, ul. Wyspiańskiego 35
"FLOTINA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-18 - Piła (wielkopolskie)
jw.
RESTAURACJA "MOJE CURRY" ANNA GANDHI - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
JADWIGA ZALEWSKA BAR HERBOWY, PARKING STRZEŻONY - 2018-04-06 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
MIELDIS Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
B&J Bartosz Niewinczany i Jacek Osiński Spółka Cywilna - 2018-01-17 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Sławno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ TRADYCYJNEJ TURECKIEJ KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE SOSÓW I NAPOJÓW
kontakt przez PUP - 2016-11-17 - Ryki (lubelskie)
pomoc w kuchni w przygotowaniu posiłków
Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów - 2017-10-11 - Strzyżów (podkarpackie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Kontakt telefoniczny 694-254-708
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-01-19 - Pelplin (pomorskie)
Pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych i wyrobów garmażeryjno cateringowych
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym Koło w Stargardzie - 2016-09-13 - Stargard (zachodniopomorskie)