KUCHARZ KUCHNI OTWARTEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI OTWARTEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2016-11-14
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI OTWARTEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.11.2016
Data zako艅czenia pracy: 14.11.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: rosyjski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: badania sanepidowskie
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe - preferowana gastronomia; do艣wiadczenie zawodowe: minimum 2 lata na podobnym stanowisku; umiej臋tno艣ci: praca w zespole, komunikatywno艣膰, pasja do gotowania, wiedza i umiej臋tno艣ci, kt贸re pozwalaj膮 na przyrz膮dzenie da艅 z r贸偶nych kultur kulinarnych, dostosowanych do okazji i indywidualnych wymaga艅; umiej臋tno艣膰 odpowiedniego 艂膮czenia sk艂adnik贸w oraz znajomo艣膰 ich warto艣ci od偶ywczej i energetycznej, aby w odpowiedni spos贸b skomponowa膰 dietetyczny posi艂ek; badania sanepidowskie; dobra znajomo艣膰 j臋zyka rosyjskiego i angielskiego. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie rozmaitych potraw i napoj贸w wed艂ug ustalonych receptur, przyrz膮dzenie da艅 z r贸偶nych kultur kulinarnych, dostosowanych do okazji i indywidualnych wymaga艅 klient贸w; podawanie potraw, deser贸w czy napoj贸w, aby prezentowa艂y si臋 smacznie i atrakcyjnie; dekorowanie sto艂u, wyb贸r sk艂adnik贸w spo偶ywczych najwy偶szej jako艣ci oraz odpowiednie przechowywanie produkt贸w i zabezpieczenie ich przed zepsuciem; sprawowanie nadzoru nad prac膮 w kuchni, bezwzgl臋dnie przestrzegaj膮c przy tym zasad BHP i wymog贸w sanitarnych, zgodnie z europejskim systemem HACCP; uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze. Praca w godzinach: 10:00-22:30 praca w godzinach: 10:00-22:30 (godziny otwarcia restauracji - praca 8h).
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://www.trattoria.pl/
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2016
Oferta pracy wa偶na do: 16.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.11.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obs艂uga urz膮dze艅 na kuchniobr贸bka warzyw i owoc贸wobr贸bka mi臋sprzygotowywanie da艅prace porz膮dkowe na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomo艣膰 przepis贸w kuchni bengalskiej; dobieranie i obr贸bka surowc贸w do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸b zamieszka艂ych w domach pomocy spo艂ecznej oraz pakowanie posi艂k贸w w termopaki i termosy
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-09-12 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Planowanie pracy na kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o zaopatrzenie w surowce.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo-Handlowo-Us艂ugowe DACH-DOM Anna Ozimek - 2018-09-17 - Podg贸rki (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Cedynia (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
Szpital Kliniczny im. Heliodora 艢wi臋cickiego UM - 2018-06-13 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zajazd Wernyhora s.c. - 2018-04-14 - Su艂oszowa (ma艂opolskie)
-Przygotowywanie potraw,-Przestrzeganie BHP i HAACP,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
-
Gospodarstwo Agroturystyczne " Tango. Bogoniowski i inni" Sp贸艂ka Jawna - 2018-07-02 - Modlimowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Gotowanie, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku w organizacji miejsca pracy, obs艂uga klient贸w.
FUSION SUSHI Jakub Maderski - 2017-09-25 - Gda艅sk (pomorskie)
obs艂uga kienta, przygotowanie potraw z p贸艂produkt贸w
F.H.U.P. Ksi臋偶yc Marek - 2018-06-11 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw,dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smakprzygotowywanych da艅,porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,utrzymanienale偶nej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅,sprz臋tu i pomieszcze艅. Zmianowo艣膰: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojew贸dzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-06-21 - Opole (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Zak艂ady Przemys艂u Odzie偶owego "Marjoss" P.P. M. D艂ugok臋cka, J. D艂ugok臋cki Sp. Jawna - 2018-07-06 - Sierpc (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-03-14 - Ustka (pomorskie)
Wg zawodu
Mustafa Basri HAPPY DONER - 2017-01-03 - 呕ary (lubuskie)
przygotowanie produkt贸w do wyrobu pizzy, obs艂uga pieca, wyr贸b ciasta na pizz臋 robienie r臋czne pizzy, przygotowywanie sa艂atek, i da艅 obiadowych,
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na innowacyjnym urz膮dzeniu USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomo艣膰 kuchni chi艅skiej.
UBEZPIECZENIA MONIKA BRESKA - 2017-07-04 - Koleczkowo (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym, przygotowywanie i produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych. Umowa na czas okre艣lony. Praca na pe艂en etat,dwuzmianowa, w godz. mi臋dzy 10.00 a 20.00. Kontakt z pracodawc膮: tel. 512-085-999
BOTERM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-21 - Sm臋towo Chmiele艅skie (pomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami, i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urzadze艅, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprzetu kuchennego).
Szpital Powiatowy w Zawierciu - 2018-05-09 - Zawiercie (艣l膮skie)
przygotowywanie sur贸wek i sa艂atek, gotowanie zup i sos贸w, przygotowanie wyrob贸w m膮cznych sma偶enie mi臋s wieprzowych i drobiowych, zapoznanie si臋 z zasadami firmy, utrzymanie porzadku i czysto艣ci na stanowisku pracy, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna i mechaniczna), pos艂ugiwanie si臋 narzedziami przy przygotowywaniu potraw, mycie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Turek (wielkopolskie)
wyksz. gastronomiczne lub do艣wiadczenie na ww stanowisku,mile widziane prawo jazdy kat. B.,praca w pizzerii, miejsce pracy:Odolan贸w.
Pizzeria Soprano Tomasz Fluder - 2016-01-18 - Odolan贸w (wielkopolskie)
kucharz w restauracji praca w godz. 11-19
"STAN-MARK" s.c. Stanis艂aw i Marek Piotrowski - 2018-09-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
- pomoc kucharzowi- wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
Prace kucharza
D.W. "WILLA RODOS" EL呕BIETA HNAT脫W - 2016-02-29 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
Obs艂uga najwi臋kszego klienta Shella dzia艂aj膮cego w Rosji, obs艂uga w j臋zyku rosyjskim.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Zabierz贸w (ma艂opolskie)
Wykonywanie podk艂adu pod pod艂ogi.
US艁UGI BUDOWLANE "MAS-BET" Wies艂awa Masowa - 2017-09-06 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 z kuchnii wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Kochlice (dolno艣l膮skie)