KUCHARZ Ustka oferta pracy ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesięcy, z możliwością przedłużenia. Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
Data publikacji: 2018-08-09
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 25, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesięcy, z możliwością przedłużenia. Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Wczasowa 25, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.08.2018
Oferta pracy ważna do: 08.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-11-28 - Trzebnica (dolnośląskie)
obsługa klienta w kwiaciarni, wykonywanie bukietów z kwiatów żywych, kompozycje kwiatowe
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Lubin (dolnośląskie)
Kucharz/pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Jacentów (świętokrzyskie)
przygotowanie, wydawanie posiłków, dokonywanie zamówień, prace porządkowe na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Wisełka (zachodniopomorskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Sanok (podkarpackie)
dbanie o zakres produkcji, planowanie i wykonywanie najwyższej jakości produktu
kontakt przez OHP - 2017-08-17 - Bytom (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie potrawWYNAGRODZENIE do uzgodnienia.Praca w systemie 1 dzień pracy 2 dni wolnego. Umowa na początek na okres próbny docelowo na stałe.Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-02-04 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie połączeń telefonicznych z wykorzystaniem profesjonalnego oprogramowania, przeprowadzanie telefonicznych wywiadów w oparciu o otrzymaną bazę kontaktów.
PBS Spółka z o. o. - 2016-03-31 - Sopot (pomorskie)
kucharz
Fornal Andrzej - Usługi Handel i Gastronomia - 2016-05-27 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Praca na stanowisku kucharza. Sztuka kulinarna obejmująca kuchnię indyjską oraz arabską. Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi z zakresu kuchni bengalskiej (hinduskiej).
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Gostynin (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Nałęczów (lubelskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci przedszkolnych, wydanie posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, zachowanie standardów haccp
Niepubliczne Przedszkole "Fasolka" - 2018-02-16 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie kebabów oraz pozostałych dań oferowanych w lokalu. Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej. Obieranie, krojenie warzyw i przygotowywanie surówek. Utrzymanie porządku w miejscu wykonywania pracy. Tworzenie list zaopatrzenia niezbędnego do przygotowywania dań. Przestrzeganie zasad sanitarno-higienicznych.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojanów (dolnośląskie)
Przyjmowanie dostaw, wydawanie towaru.
AB BECHICKI SP. Z O.O. - 2017-03-14 - Gdańsk (pomorskie)
Obsługa ładowarki kołowej, praca na placu surowca (manipulacja surowca).
ZAKŁAD DRZEWNY "FORESTER" WOJCIECH KAWALEC - 2017-06-27 - Długi Kąt-Osada (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Sanok (podkarpackie)
Miejsce wykonywania stażu Raszowa.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Raszowa (opolskie)
rozładunek i załadunek towarów
"FERTICO" SP Z O.O. - 2016-02-16 - Błonie (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Laszki (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, oraz utrzymanie czystości i porządku na swoim stanowisku pracy. Praca 40 godzin/tyg.; od poniedziałku do piątku.
Niepubliczny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy - 2017-03-13 - Brwinów (mazowieckie)
Zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsucierm, Przygotowywanie i wydawanie posiłków, Utrzymanie czystości kuchni i zaplecza kuchennego, Sprawdzanie terminu przydatności do spożycia
Anna Gębala "Bar Perełka" Restauracja "Hejszowina" - 2018-04-06 - Karłów (dolnośląskie)
znajomość kuchni ukraińskiej, przygotowywanie sałatek, surówek
SIGO S.C. - 2017-09-01 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Żuromin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i deserów z karty dań.
ZAMREST MAGDALENA KUBINA I PIOTR KUBINA SPÓŁKA JAWNA - 2017-01-10 - Zamość (lubelskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, obsługa urządzeń i maszyn gastronomicznychWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Radymno (podkarpackie)
Sporządzanie potraw według receptur.Kontrola jakości wydawanych posiłków.
KLINIKA S.C. PAULINA I SZYMON CETNARSCY - 2017-11-02 - Brzeszcze (małopolskie)
Gotowanie, przygotowanie posiłków, sprzątanie miejsca pracy.
"AMINITI KEBAB" Mahmoud EL Gharib - 2018-04-16 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
kuźnia s.c. - 2018-04-18 - Suwałki (podlaskie)