KUCHARZ Trzebnica oferta pracy Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2016-11-28
Lokalizacja: Trzebnica (dolnośląskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 2, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: trzebnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Dyspopozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: bardzo dobra organizacja czasu
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: [Inne] : Doświadczenie zawodowe minimum 3 lata.
Nazwa pracodawcy:
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Adres pracodawcy:
Leśna 2, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Trzebnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzebnica
Ulica pracodawcy: Leśna
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Trzebnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.11.2016
Oferta pracy ważna do: 31.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Osoba odpowiedzialna za zapewnienie właściwego przygotowania potraw, uwzględniająca receptury i normy obowiązujące w żywieniu zbiorowym. Dodatkowo powinna przy tym przestrzegać zasad czystości oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Ponadto dba o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, zamówienia oraz prawidłowe magazynowanie żywności. wykształcenie gastronomiczne, dobra znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP).
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2018-09-20 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
codzienne pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą,przygotowywanie posiłków dla pacjentów i personelu zgodnie z projektem żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę posiłków,znajomość przepisów kulinarnych, dopilnowanie utrzymywania w czystości naczyń, urządzeń kuchennych, mebli i wszystkich pomieszczeń produkcyjnych, prowadzenie kart kontroli rejestrów oraz innej dokumentacji związanej z wdrażaniem zasad GMP i HACCP.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Górki Wielkie (śląskie)
• przygotowywanie dań z menu oraz tworzenie nowego menu• przygotowywanie dań na wesela i spotkania firmowe• dbanie o odpowiednią ilość zapasów oraz ich bezpieczne przechowywanie • planownaie zakupów
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie obiadów kuchni polskiej.
PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2017-02-02 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, urządzeń. Przygotowywanie potraw z różnych asortymentów: warzyw, mięsa. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami używanymi na stanowisku pracy. Przygotowywanie kebabów, zestawów.Praca w godzinach od 8.00 do 16.00 lub od 14.00 do 22.00.
OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW "AUTOCROSS" Rzeszów Małgorzata Wrzosek - 2018-08-22 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2017-10-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bezngalskiej. Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy. Wymagana znajomość języka angielskiego i bengalskiego w stopniu podstawowym
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Łask (łódzkie)
Przygotowywanie dań
Handel i Gastronomia Krzysztof Osadowski - 2017-03-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie dania od produktu do gotowej potrawy, prowadzenie dokumentacji,-Po 3 m-cach umowa o pracę na czas nieokreslony,-Praca zmianowa między 10:00 - 17:00-Kontakt telefoniczny 881-288-878
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-10-23 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie dań
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2017-10-17 - Lubin (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu dań.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-13 - Budzyń (wielkopolskie)
przygotowywanie produktów do produkcji wyrobów garmażeryjnych, wyrabianie ciasta, pakowanie wyrobów gotowych do sprzedaży,
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Klęczany (małopolskie)
-
KN-Kupper S.C. - 2017-05-31 - Kościerzyna (pomorskie)
-Praca w myjni samochodowej: mycie aut klientów po zakończonej usłudze serwisowej, mycie aut nowych, zastępczych i demonstracyjnych, utrzymywanie czystości na myjni,-prace porządkowe: zamiatanie, grabienie liści, koszenie trawy, pielenie przycinanie krzewów, ośnieżanie, inne prace porządkwe
Polski Związek Motorowy OZDG Sp. z o.o. - 2017-08-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Prace gastronomiczne w restauracji.
AMAZONKA - 2016-10-11 - Gdańsk (pomorskie)
Praca jako szef kuchni w restauracji, w której serwowana jest kuchnia polska. Praca w godz. 12-20.
Szlacheckie Gniazdo Restauracja-Pensjonat - 2018-02-06 - Kopalino (pomorskie)
udrażnianie i konserwacja kanalizacji deszczowej i ściekowej, praca na terenie całego kraju
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Chocznia (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, układanie menu, obsługa imprez okolicznościowych
ARTE Sp. z o.o. - 2016-05-11 - Świdnica (dolnośląskie)
obsługa kuchni przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2018-06-18 - Namysłów (opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Legnica (dolnośląskie)
Kucharz
F.H.U. LIGARA Andrzej Ligara - 2017-11-27 - Tarnów (małopolskie)
wykształcenie średnie, staż pracy min. 3 lata, przygotowywanie posiłków w szczególności kuchni indyjskiej, porcjowanie, wydawanie posiłków i dbanie o ich najwyższa jakośćutrzymywanie porządku i czystości miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowiązków powierzonych przez pracodawcę, praca bedzie wykonywana w śeodowisku wielokulturowym i językowym z przewagą współpracowników mówiących w języku angielskim,
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-12-07 - Ząbki (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Murowanie
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Kraków (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-03-31 - Wardzyn (łódzkie)
Koordynacja bieżących procesów polegająca głównie na dokonywaniu tłumaczeń. Prowadzenie rozmów z kierownikiem budowy i z inwestorem – ustalenia dot. bieżących robót (przebieg trasy, stosowana technologia itd.) Realizowanie współpracy z urzędami w zakresie bieżących zgłoszeń, ustaleń, obsługa ew. kontroli urzędowych. Kontakty z mieszkańcami – np. udzielanie odpowiedzi na zadawane pytania nt. projektu, ustalanie terminów wejścia na posesję itd. Dokonywanie zamówień i ew. transportu materiałów budowlanych, poszukiwanie i rezerwowanie kwater pracowniczych. Pomoc pracownikom w załatwianiu spraw, np. w przypadku wizyty u lekarza. Raportowanie pracodawcy w Polsce o postępach w projekcie, i zapotrzebowaniach pracowników. Praca wykonywana w Niemczech (Bawaria lub Brandenbura )
HSS POLAND RADOSŁAW KUŚ - 2018-03-12 - Niemcy (Niemcy)
samodzielne przygotowywanie posiłków - kuchnia domowa
Słabiak Sylwia F.H. Obiady Domowe "ADAŚ" - 2016-09-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Gotowanie i wydawanie potraw, sporządzanie dań mącznych
"SEZAM" - Przedsiębiorstwo Gastronomiczne Helena Kapka - 2018-07-30 - Strzelin (dolnośląskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie w gastronomi, obsłudze klienta: 6 m-cy; znajomość kuchni ukraińskiej; znajomość jęz. ukraińskiego; zakres obowiązków: przygotowanie potraw, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, sprzątanie; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Gliwice (śląskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Świebodzice (dolnośląskie)