KUCHARZ W贸lka Nadbu偶na oferta pracy CENTRUM ODNOWY I FOLKLORU PODLASKIEGO "ETERNITE" S.C. S. ZAWADZKI J. PROSZCZUK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1聽900 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, porcjowanie da艅, wydawanie.
Data publikacji: 2016-08-17
Lokalizacja: W贸lka Nadbu偶na (podlaskie)
Pracodawca: CENTRUM ODNOWY I FOLKLORU PODLASKIEGO "ETERNITE" S.C. S. ZAWADZKI J. PROSZCZUK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:17-300 W贸lka Nadbu偶na 66, powiat: siemiatycki, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, porcjowanie da艅, wydawanie.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 1聽900 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: W贸lka Nadbu偶na
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: siemiatycki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Siemiatycze
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 1聽900 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.08.2016
Data zako艅czenia pracy: 17.11.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane do艣wiadczenie w gastronomii, umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
CENTRUM ODNOWY I FOLKLORU PODLASKIEGO "ETERNITE" S.C. S. ZAWADZKI J. PROSZCZUK
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁osicach
Adres pracodawcy:
Narutowicza 6, 08-200 艁osice, powiat: 艂osicki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: 艂osicki
Gmina pracodawcy: 艁osice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁osice
Ulica pracodawcy: Narutowicza
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁osicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 16.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw ukrai艅skich oraz r贸偶nych wyrob贸w kulinarnych w tym ciast i innych przysmak贸w cukierniczych.
RAJ SMAKOSZA - Mariusz Kaczor - 2016-07-13 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie zam贸wie艅, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni, zapewnienie w艂a艣ciwych standard贸w jako艣ci, kontrola wykorzystania sk艂adnik贸w, inne prace zlecone.
VALAMAR RIVIERA - 2017-03-03 - Chorwacja (Chorwacja)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty menu
Us艂ugi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2017-02-21 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Wsp贸艂praca z rodzinami zast臋pczymi.
Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Bytowie - 2018-02-18 - Byt贸w (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posilk贸w,kontrola stan贸w skladnikow,dbanie o 艂ad i porz膮dek na stanowisku pracy,sprawdzanie jako艣ci produkt贸w spo偶ywczych
PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Le艣nik s.c. - 2016-05-06 - S艂upca (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; sta偶 pracy: brak wymaga艅; ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; przygotowywanie potraw; obieranie warzyw; obr贸bka cieplna; garma偶erka; wysoko艣膰 wynagrodzenia jest zale偶na od kwalifikacji pracownika; jedna zmiana; miejsce pracy: Nieborowice
SZO艁TYSEK IWONA - 2016-01-29 - Nieborowice (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅
GRA呕YNA TOMCZAK - 2018-07-09 - Warcha艂y (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepis贸w.
TAMARYND S.C. - 2017-07-07 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie i obr贸bka mi臋sa, ryb i warzyw
kontakt przez OHP - 2016-11-22 - Malta (Malta)
Kucharz
PRZEDSI臉BIORSTWO GASTRONOMICZNE KRZYSZTOF G艁OGOWSKI - 2016-06-07 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Oferta sta偶u. Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie oraz serwowanie konsumentom wyrob贸w kulinarnych i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - 艁osice (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅, dob贸r odpowiednich sk艂adnik贸w do potraw, obs艂uga narz臋dzi kuchennych.
MA艁GORZATA SOBO艃 - LMS SUPER-SAM Sklep Spo偶ywczo-Przemys艂owy - 2017-04-27 - Z艂ojec (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2017-01-09 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Zamawianie p贸艂produkt贸w od dostawc贸w, tworzenie menu kuchni azjatyckiej, przygotowywanie produkt贸w do da艅 i wydawanie da艅 kuchni azjatyckiej, zarz膮dzenie personelem pomocniczym, obs艂uga urz膮dze艅 typowych dla kuchni azjatyckiej (WOK), prace porz膮dkowe stanowiska pracy. Wymagania: wyksztalcenie 艣rednie (kucharz), sta偶 pracy: 5 lat, znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu komunikatywnym, znajomo艣膰 j. chi艅skiego - komuniktywny, umiej臋tno艣ci przygotowywania da艅 kuchni azjatyckiej, obs艂uga urz膮dze艅 typowych dla kuchni azjatyckiej, wyksztalcenie gastronomiczne, do艣wiadczenie w kuchni azjatyckiej.
KA-SPORT Sp. z o. o. - 2016-01-19 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, produkcja garma偶eryjna. Wykszta艂cenie min. 艣rednie zawodowe, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanepidowska wymagana.
A & A PRESTIGE SP. Z O.O. - 2016-04-05 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Wykonywanie zawodu kieorwcy, dbanie o tabor samochodowy
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Zaniemy艣l (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Wg zawodu
"EURO-MAT" Adrian Oryszewski - 2017-11-11 - Lubsko (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Wolsztyn (wielkopolskie)
.
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-04-12 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ZGODNIE Z KART膭 ORAZ WED艁UG ZAPLANOWANEGO MENU. ZAMAWIANIE TOWAR脫W, KOORDYNACJA PRACY ZESPO艁U.MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY - 1 OSOBA UL. MOCHNACKIEGO 4, 2 OSOBA UL.D膭BROWSKIEGO 30
FIRMA BARTEK CECYLIA BA艃KOWSKA - 2017-05-09 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Kucharz - przygotowywanie posi艂k贸w na sto艂贸wce zak艂adowej (Kuchnia Polska) oraz dow贸z posi艂k贸w na terenie zak艂adu SGL Carbon S.A. Praca w systemie dwu zmianowym na 5/8 etatu.
"Korund" sp. z o.o. - 2017-06-12 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie oraz wst臋pna obr贸bka 偶ywno艣ci, obs艂uga sprz臋tu gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - S艂awice Szlacheckie (ma艂opolskie)
przygotowanie i gotowanie posi艂k贸w,nadzorowanie procesem produkcji, nadzorowanie wydawania , podawania i przewozu gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)