KUCHARZ Zamość oferta pracy Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu
Data publikacji: 2017-02-21
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2017
Data zakończenia pracy: 31.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętności gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie w pracy w kuchnii restauracyjnej
Nazwa pracodawcy:
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Rynek Solny 4, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Rynek Solny
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.02.2017
Data dodania oferty pracy: 20.02.2017
Oferta pracy ważna do: 19.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2018-08-29 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PAŃSTWOWE PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU METALOWEGO "POMET" - 2016-08-26 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej oraz ukraińskiej, pomoc nowym pracownikom z ukrainy na podległych stanowiskach.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Zakopane (małopolskie)
- Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej.- Wynagrodzenie na początek od 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Następnie umowa na czas określony. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy (dwa dni pracy, dwa dni wolnego) w godzinach: 12:00-24:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub w przypadku braku wykształcenia kierunkowego wymagane jest posiadanie doświadczenia zawodowego min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziana znajomość procedur HACCP. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-721-11-40, 784-036-204) celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub pocztowy (ul. Bytkowska 1a, 40-148 Katowice) lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-04 - Katowice (śląskie)
- obróbka wstępna i przygotowywanie potraw;- dekorowanie potraw przed podaniem;- serwowanie posiłków i napojów;- sporządzanie różnych sałatek;- obsługa kasy fiskalnej i terminala
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Zblewo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Lubartów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
MY POL GROUP - 2016-02-22 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-01-19 - Łąka (dolnośląskie)
Przygotowywanie pizzy, kebabu z półproduktów. Wydawanie i przyjmowanie zamówień, obsługa klienta. Dbanie o czystość miejsca pracy.
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2016-10-31 - Jasło (podkarpackie)
Samodzielny kucharz, przygotowywaie potrwa, nadzór nad załogą kuchni
Diagnostyka, Mechanika Samochodowa, Lucyna Ślazyk, Józef Ślazyk Stara Wieś 687 - 2018-03-15 - Limanowa (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2016-03-03 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w zbiorowym żywieniu
ESPANA s.c. T. Prajs, A. Andrejczyk - 2015-11-25 - Widuchowa (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań kuchni Indyjskiej, przygotowywanie dań typu kebab, wydawanie posiłków, zatowarowanie kuchni, czuwanie nad prawidłową praca kuchni.
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)
opracowywanie menu kuchni tajskiej, przygotowanie dań kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Kukle (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Praca 5 dni w tygodniu (poniedziałek - niedziela), zmiany wg grafiku - do uzgodnienia. Praca w centrum Krakowa.
FOOD & FRIENDS MSHG Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-05-10 - Kraków (małopolskie)
zbijanie skrzymi drewnianych,przygotowywanie dopakowania urządzeń, zbijanie opakowań drewnianych na części i urządzenia
B&P ENGINEERING SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-12 - Przeworsk (podkarpackie)
- zarządzanie powierzonym regionem zgodnie z ogólnymi celami działalności firmy,- opieka oraz utrzymywanie relacji biznesowych z dotychczasowymi dystrybutorami,- rozwijanie sieci dystrybucji,- doradztwo w zakresie uprawy i stosowania produktów firmy,- realizacja celów sprzedażowych,- monitorowanie rynku oraz działań konkurencji,- prowadzenie szkoleń i prezentacji produktowych oraz dbanie o dobry wizerunek firmy.Praca na terenie wojewodztwa warmińsko-mazurskiego
ORGANIKA-AGRARIUS Sp. z o. o. - 2016-04-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Praca w pizzerii
PPHU Angelo s.c. Izabela Osiewicz, Marek Osiewicz - 2016-06-30 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2016-10-28 - Sandomierz (świętokrzyskie)
obsługa Hotelu Złota Róża/ kontakt: 607 207 034
Firma Handlowa Danuta Krzelowska w Sędziszowie - 2016-05-05 - Sędziszów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szówsko (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków ( obiadów). Dbanie o czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłkow.
Port Sztynort Sp. z o.o. - 2016-03-02 - Sztynort (warmińsko-mazurskie)
- przestrzeganie uregulowań prawnych w zakresie organizacji i realizacji kształcenia, szkolenia i przygotowania zawodowego oraz wychowania i opieki uczestników,- organizowanie i realizowanie różnych form pracy wychowawczej (programów wychowawczych, grup wsparcia, zajęć zespołowych i indywidualnych) oraz aktywnych form spędzania czasu wolnego (imprez, zajęć klubowych i warsztatów, kół zainteresowań).
ŁÓDZKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W ŁODZI - 2016-05-31 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Prace pomocnicze przy rozbiórce obiektów, np. rozstawianie i złożenie ogrodzenia terenu, segregacja odpadów, sprzątanie terenu po rozbiórce, zamiatanie itp. Praca delegacjach na terenie Polski. W delegacji zapewniamy zakwaterowanie i wyżywienie. Miejsce pracy: cała Polska, aktualne zlecenia: Tomaszowo koło Żagania, Środa Śląska. Oferta dostępna w sali D. Kontakt z pracodawcą: tel.: 71 317 59 59 (od poniedziałku do piątku w godz.: 8:00-16:00), e-mail: biuro (at) kobudsc.pl
KOBUD Ewa Janusz Aleksander Janusz - 2017-08-04 - Wrocław (dolnośląskie)
-
JEDNOSTKA WOJSKOWA 1879 - 2017-04-24 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Sieradz (łódzkie)