KUCHARZ Łąka oferta pracy Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-01-19
Lokalizacja: Łąka (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-700 Łąka 29B, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łąka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie, dyspozycyjność.
Nazwa pracodawcy: Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Kościuszki 51, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny od poniedziałku do piątku od godziny 8-15 tel: 513-556-290.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 51
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.01.2016
Oferta pracy ważna do: 09.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
obsługa klienta, kasy fiskalnej, zamówienia
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów produkcji, zachowanie estetyki dań, zachowanie czystości na stanowisku pracy.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-08-08 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw i ichwydawanie,dbanie o czystość, racjonalna gospodarka produktami
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
JW
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
- obsługa kasy fiskalnej- rozliczanie kasy po zakończeniu dnia
kontakt przez OHP - 2016-10-03 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
FIRMA TRANSPORTOWA TRANSMAR MARIAN MATŁOK - 2017-05-10 - Trzebnica (dolnośląskie)
Przyrządzanie dań, wypiek pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy
Pizzeria"FENIX" Paulina Sobieralska - 2017-08-03 - Kijewo Królewskie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2017-09-29 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów, dbanie o higienę i estetykę stanowiska pracy i otoczenia, obsługa urządzeń kuchennych, prowadzenie rejestrów wymaganych systemem HCCP, obróbka surowców
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Ustrzesz (lubelskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
GREGOBUD Kamila Urbaniak - 2018-07-02 - Chocz (wielkopolskie)
sklep spożywczy
F.H.U. "HELIODOR" S.C. - 2018-05-09 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-08-21 - Otorowo (wielkopolskie)
KUCHARZ
Firma Wielobranżowa HYDRO-HOUSE Mariusz Oparowski - 2017-05-04 - Dębica (podkarpackie)
praca w kuchni restauracyjnej
BROVARIA Jacek Woźniak - 2016-07-04 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie i przyrządzanie receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i dań
Energo Jarosław Szczerba - 2016-04-20 - Bytom (śląskie)
kucharz
"GOŚCINIEC SUCHOLESKI S.C." - 2015-12-10 - Suchy Las (wielkopolskie)
Bezposrednia obsługa konsumentów na sali
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Skalbmierz (świętokrzyskie)
praca przy stole garmażeryjnym
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2017-05-24 - Piekary Śląskie (śląskie)
praca w godz.7.00-19.00, możliwość zapewnienia wyżywienia i zakwaterowania
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY "SŁOWINIEC" - 2017-09-26 - Poddąbie (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w oparciu o przepisy, przyjmowanie zamówień, obsługa klienta.
ZEE TEX INTERNATIONAL SP.Z O.O - 2016-04-11 - Ozorków (łódzkie)
Wydawanie posiłków. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od środy do niedzieli.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-04-18 - Krępsko (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań do karty oraz imprez okolicznościowych zgodnie z recepturami i zasadami BHP, HCCP,organizacja kucharzy na zmianie.
FIRMA HANDLOWA CERKOM SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2017-06-27 - Józefów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Organizacja pracy w kuchni. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2017-12-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, ustalanie karty dań, zarządzanie budżetem kuchni, nadzór nad jakością zamówionych żywności
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Zielona Góra (lubuskie)
Mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym.
"SAKE" LE ANH NGOC - 2016-10-13 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Piła (wielkopolskie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
obróbka mechaniczna i termiczna surowców,mycie naczyń kuchennych,przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Głogów (dolnośląskie)