KUCHARZ Poznań oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE KRZYSZTOF GŁOGOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-06-07
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE KRZYSZTOF GŁOGOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świętosławska 9/1, 61-840 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/msc.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętności odpowiednie do stanowiska, praktyka w gastronomii
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE KRZYSZTOF GŁOGOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
Świętosławska 9/1, 61-840 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Termin: kontakt osobisty, zgłoszenia telefoniczne, Godziny : 10-20
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: Świętosławska
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.06.2016
Oferta pracy ważna do: 21.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Kuchni Azjatyckiej. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2017-09-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych
"STARA SZKOŁA" S.C. Tomasz Kowalski i Seweryn Kamiński - 2015-12-11 - Bełchatów (łódzkie)
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Małkinia Górna (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Podzamek (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami i karta menu.
kontakt przez OHP - 2018-02-06 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA "CHATA MYŚLIWSKA" S.C. MICHAŁ MIGAŁA KAMIL MIGAŁA - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Strzała (mazowieckie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER lub w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-02-09 - Katowice (śląskie)
-Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,-Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2016-12-30 - Gnojewo (pomorskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej, chan dal, birmani, kurczak tandoori, pilaf, burfi, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Piaseczno (mazowieckie)
Wykonywanie potraw kuchni arabskiej. Kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Lublin (lubelskie)
-wykonywanie poleceń operatora:załączanie,czyszczeniei konserwacja urządzeń zależnie od etapu produkcyjnego-wspieranie operatora podczas napraw/remontu maszyny/-prace porzadkowe-możliwość rozwoju-wysyłanie na kurs operatora ładowarki lub wytwórni mas bitumicznych(zależnieod predyspozycji)
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Głębock (dolnośląskie)
-
LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO - 2017-11-10 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiiłków
Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Międzyrzecz (lubuskie)
Projektowanie instalacji elektrycznych, prowadzenie uzgodnień z inwestorami i branżami pokrewnymi
Marcin Marzec INSTAL-TECH - 2016-09-28 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagiński - 2016-03-08 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
praca wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Legnica (dolnośląskie)
.
VILLA NATURA Sp. z o.o. - 2017-02-15 - Dolsk (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowe o pracę na czas nieokreslony w godz. 8-16, 14-22 w Kołobrzegu. Pracodawca zapewnia wyżywienie w godzinach pracy. Praca również w weekendy.
"PPHU Bożena- Zbigniew Sarna" Zbigniew Sarna (Restauracja Fishka-fiszka) - 2016-04-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokumentów potwierdzających kwalifikacje oraz staż pracyTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych :Dokumenty należy składać w zamkniętych kopertach do 31.05.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gdańsk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesyłać pocztą tradycyjną na wskazany powyżej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko będzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odbędzie się weryfikacja nadesłanych dokumentów pod względem formalnym ,dokumenty zawierające braki formalne zostaną odrzucone a pozostałe osoby które przejdą pozytywnie wstępną weryfikację dokumentów aplikacyjnych zostaną zaproszone na test sprawdzający ich wiedzę .W drugim etapie z kandydatami ,których wynik testu będzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udziałem Wojewódzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Złożonych dokumentów nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji następującej klauzuli:Zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy. Administratorem Państwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców pracy ul. Uphagena 27. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostaną protokolarnie zniszczone po zakończonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2016-05-24 - Tczew (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Bielany-Jarosławy (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.6.00-22.00
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-30 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie składników, przygotowywanie dań i kanapek.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojanów (dolnośląskie)
obsługa klienta, załadunek towaru, dowóz towarów do sklepów
Hurtownia "JACK-POL" Jacek Wasiński Iława - 2015-12-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Kucharz/Kucharka
PIZZERIA AVANTI BEATA PRABUCKA - 2017-07-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Katowice (śląskie)
obsługa pieca tandoor
Krzysztof Grabski "Lobo" - 2018-02-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)