KUCHARZ/KUCHARKA Międzyrzecz oferta pracy Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiiłków
Data publikacji: 2016-06-24
Lokalizacja: Międzyrzecz (lubuskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Waszkiewicza 69, 66-300 Międzyrzecz, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzyrzecz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: międzyrzecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Międzyrzecz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejętność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Międzyrzeczu
Adres pracodawcy:
Waszkiewicza 69, 66-300 Międzyrzecz, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: międzyrzecki
Gmina pracodawcy: Międzyrzecz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Międzyrzecz
Ulica pracodawcy: Waszkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 69
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Międzyrzeczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.06.2016
Oferta pracy ważna do: 23.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków - opracowywanie receptur - zamawianie i przyjmowanie towaru na potrzeby kuchni - dbałość o wysoką jakość serwowanych posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Maciej Chałupka - 2017-08-18 - Legnica (dolnośląskie)
Oferta w ramach refundacji części kosztów za zatrudnienie bezrobotnego do 30r.ż.: praca w kuchni, gotowanie, dbanie o czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-02-07 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2017-01-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Skawina (małopolskie)
Przygotowanie stanowiska pracy. Obieranie, mycie i rozdrabianie jarzyn do zup. Poznanie receptur farszy do pierogów. Robienie ciasta pierogowego i naleśnikowego. Wykonywanie pierogów. Mycie narzędzi i garnków po skończeniu produkcji. Nauka porcjowania zup i innych potraw. Planowanie zapotrzebowania towarów na następny dzień roboczy. Mycie termosów z cateringu.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Nowy Sącz (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższa jakość i smak posiłków, współpraca z innymi pracownikami kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Bramki (mazowieckie)
gotowanie
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2017-07-28 - Poznań (wielkopolskie)
praca jako kierowca samochodu osobowego
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Poznań (wielkopolskie)
Mechanik-serwisant klimatyzacjiOferta pracy w ramach doposażenia stanowiska pracy - przeznaczona dla osób bezrobotnych zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Nakle nad Notecią.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
1. Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 13-24. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. 1
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Brak danych
Elbest sp. z o.o. Oddział Wawrzkowizna - 2017-03-30 - Dychów (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Lipsko (mazowieckie)
obróbka graficzna fotografi, tworzenie oferty handlowej oraz innych produktów
Jacek Piróg Firma Usługowo Handlowa VERAFOTO - 2018-07-09 - Gorlice (małopolskie)
utrzymywanie porządku w szkole
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Trzcianka (wielkopolskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie bez znaczenia, umiejętność gotowaniaZakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem
BUDOWNICTWO KUBIAK S.C. - 2018-02-05 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie potraw kucni wschodniej, azjatyckiej zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej.
KCP SP. z o.o. - 2018-03-29 - Żarów (dolnośląskie)
prace frezarskie na maszynach konwencjonalnychobróbka mechaniczna elementów zgodnie z rysunkiem technicznym
POLON - ALFA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-05-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
znajomość kuchni ukraińskiej, przygotowywanie sałatek, surówek
SIGO S.C. - 2017-09-01 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz organizacja imprez okolicznościowych. Wymgane doświadczenie w zawodzie 2-5 lat
AMBROZJA DUDEK ZBIGNIEW - 2018-08-07 - Strzelin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta w lokalu, dowóz posiłków do klienta
PHU S.C. JULITA GRZELAK, PRZEMYSŁAW GRZELAK - 2018-02-22 - Śmigiel (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej: pielmieni, kreplachy, czebureki, pierogi, ciasta, surówki.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Łódź (łódzkie)
Kucharz śniadaniowy - przygotowywanie śniadań Praca na jedną zmianę 06:00 do 14:00. Pierwsza umowa zlecenie, kolejna na czas określony.
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-11-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2017-09-01 - Rydułtowy (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)