KUCHARZ Rydułtowy oferta pracy Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań obiadowych.
Data publikacji: 2017-09-01
Lokalizacja: Rydułtowy (śląskie)
Pracodawca: Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pietrzkowicka 26, 44-280 Rydułtowy, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań obiadowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rydułtowy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rydułtowy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Pietrzkowicka 26, 44-280 Rydułtowy, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Rydułtowy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rydułtowy
Ulica pracodawcy: Pietrzkowicka
Numer budynku pracodawcy: 26
Profil działalności pracodawcy: Produkcja wędlin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.09.2017
Data dodania oferty pracy: 30.08.2017
Oferta pracy ważna do: 29.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 29.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sprawna obsługa klienta, również telefoniczna i mailowa, monitorowanie procesu reklamacji, raportowanie zgłoszeń reklamacyjnych, współpraca z innymi działami.
ENVISTAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-12 - Gdańsk (pomorskie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posiłków, gospodarka magazynowa produktami spożywczymi
Spółdzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-10-30 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-03-21 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowanie korespondencji i przekazów pieniężnych,-doręczenie korespondencji i przekazów pienięznych,-realizacja planow sprzedażowych dotyczacych wybranych uslug i towarów,-praca z ludxmi, praca z tabletem,-gotowość do pracy w różnych warunkach atmosferycznych
POCZTA POLSKA S.A - 2018-01-16 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- przygotowanie kababa- obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Starogard Gdański (pomorskie)
Obsługa klientów sklepu, praca przy kasie fiskalnej, pomoc przy wykładaniu towaru, dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Lublin (lubelskie)
przewóz towaru w transporcie międzynarodowym Polska-Włochy
ARTMICH Małgorzata Karwowska - 2016-07-06 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lubin (dolnośląskie)
Zgodnie z umową.
FITCATERING ANNA BOBOWSKA - 2017-12-28 - Ropczyce (podkarpackie)
Prace kadrowe, sporządzanie list płac.
LECH-POL Spółka Jawna w Jędrzejowie - 2017-09-29 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Kelnerkompleksowa obsługa klientów restauracji, wydawanie zamówionych potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Wiązownica (podkarpackie)
Sporządzanie potraw, deserów, napojów.Praca w Willi Kasztelanka w godzinach 7-19 w systemie 12h co drugi dzień.Okazjonalnie dłuższe godziny pracy w trakcie obsługi imprez zorganizowanych.
Gekona, Jacek Mróz - 2017-11-29 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z wewnętrznymi recepturami kuchni, znajomość dań kuchni amerykańskiej, organizacja pracy podległego zespołu współpracowników, umiejętność szybkiego przygotowywania dań w ramach świadczonego kateringu / bankiety. Ścisła współpraca z personelem serwisowym.
kontakt przez OHP - 2017-09-15 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
praca w przedszkolu w zespole, kuchnia wegańska bezglutenowa
Przedszkole niepubliczne PAPROTKA Justyna Mucharska - 2016-06-27 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-03-31 - Iwkowa (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
Czyszczenie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Stalowa Wola (podkarpackie)
obróbka wstępna, przygotowywanie posiłków dla pracowników
Akademia Smaku Marek Rejdak - 2017-04-21 - Ruda Śląska (śląskie)
praca w kuchni, przygotowywanie śniadań, obiadów, kanapek, catering, obsługa bufetu, praca na zmywaku
Fundacja "WELES" - 2017-07-05 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni regionalnej i europejskiej; kontakt osobisty z pracodawcą od poniedziałku do piątku w godz. 12-18
Globtechnic sp. z o.o. - 2017-04-27 - Smołdzino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i napojów
66-300 Aleksandra Kołodziejczak-Górzna - 2017-06-20 - Międzyrzecz (lubuskie)
jw,
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie menu i posiłków w Restauracji Stara Karczma. Wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji i doświadczenia.
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c. - 2015-12-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-07-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym (śniadania, obiady, podwieczorki), obsługa urządzeń kuchennych
FUNDACJA "HAPPY DAYS - SZCZĘŚLIWE DNI" - 2017-11-13 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
obsługa wózka widłowegoobsługa maszyn i urządzeń wykorzystywanych w procesie produkcjiprzygotowywanie gotowego produktu do transportu
Contrain Poland Sp. z o.o. - 2016-12-08 - Holandia (Holandia)
przyrządzanie posiłków.
"GRAJAN" Sp. z o.o. Ogonki, 11-600 Węgorzewo - 2017-03-17 - Ogonki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw z menu, ustalenie menu, oraz przygotowywanie dań na imprezy, bankiety i wesela
HOTEL OPERATOR Paweł Wieczorek - 2016-11-30 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)