KUCHARZ Trzęsacz oferta pracy LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2017-11-10
Lokalizacja: Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Pracodawca: LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KAMIEŃSKA 25, 72-344 Trzęsacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzęsacz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie w zawodzie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane staż pracy.
Nazwa pracodawcy: LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
KAMIEŃSKA 25, 72-344 Trzęsacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzęsacz
Ulica pracodawcy: KAMIEŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.11.2017
Data dodania oferty pracy: 09.11.2017
Oferta pracy ważna do: 29.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowanie posiłków
BAR GASTRONOMICZNY Jerzy Krzyżański - 2016-02-29 - Żary (lubuskie)
- przygotowanie Dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani, itp.- przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowo-Usługowa "Jolka" Krzysztof Glegoła - 2016-08-05 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw i ciast
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-06-03 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 95 Z ODDZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI IM. KRÓLA MACIUSIA I - 2017-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
- samodzielna praca
kontakt przez OHP - 2016-03-14 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych,
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-01-25 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, zmywanie naczyń, gotowanie potraw. Praca w godzinach 10-22, co drugi dzień.
Pizzeria LAGUNA - 2016-09-19 - Płock (mazowieckie)
obsługa konsumentów
Restauracja - Hotel "U Bosmana" S.C. Mirosława i Kazimierz Skiba - 2017-03-14 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców;
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2017-09-13 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie kebaba,sosu,sałatek
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
- wykonywanie podstawowych czynności związanych z przygotowanie posiłków - przesrzeganieprzepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia zbiorowego- stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej- dbałość o wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw w odniesieniu żywności do menu, nadzorowanie jakości zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składników, ustalanie estetycznego sposobu podawania potraw, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Radom (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Zygry (łódzkie)
prace porządkowe, wydawanie dań gotowych, obróbka wstępna warzyw, mięs, sporządzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Gorlice (małopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Miastko (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
praca na ładowarce, dbałość o sprzęt, codzienne przeglądy.
Przedsiębiorstwo Budownictwa Ekologicznego Maria Majtczak BUD-EKO - 2017-06-21 - Świdnica (dolnośląskie)
Praca w grupie z dziećmi w wieku 2,5 - 6lat.
Niepubliczne Przedszkole Magiczny Królewiec Beata Suchożebrska - 2016-08-10 - Długa Kościelna (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw. Zastępca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 3500 do 4500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca również w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiejętności związane z zawodem kucharza. Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: a.perzynska (at) swr.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-17 - Katowice (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓWUdział we wdrażaniu strategii marketingowej firmy, wdrażanie i koordynowanie projektów i aktywności marketingowych związanych z oferowanymi produktamiMonitoring i analiza efektywności prowadzonych działań marketingowych oraz ich optymalizacja (m.in. z wykorzystaniem Google Analytics, Google Adwords)Wsparcie działu sprzedaży w zakresie ofert finansowania oraz ubezpieczenia dla klientów firmy Współpraca z Dystrybutorami Redagowanie tekstów, tworzenie treści i zarządzanie zawartością strony www w oparciu o CMSZarządzanie profilami firmy w serwisach społecznościowychPlanowanie obecności firmy podczas targów Współpraca z dostawcami zewnętrznymi agencjami reklamowymi, interaktywnymi, drukarniamiWYMAGANIADoświadczenia w pracy na podobnym stanowiskuWiedza z zakresu szeroko pojętego marketingu i e-marketinguPraktyczna znajomość technik i narzędzi marketingu internetowego (Google AdWords i Google Analytics) oraz SEO i e-mail marketingUmiejętności tworzenia tekstów tzw. lekkie pióroBardzo dobra znajomość MS OfficeKreatywność, samodzielność i inicjatywa w działaniuZnajomość języka angielskiego
TBI TECHNOLOGY Sp. z o. o. - 2016-04-18 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem.praca w godz. 6-14, 10.30- 18.30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-06-29 - Łódź (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie pisiłków kuchi włoskiej i kuchni wschodniej.
"Da Grasso" Korzeń Damian - 2017-12-21 - Mielec (podkarpackie)
ochrona terenu
Lazar Logistik Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Oborniki (wielkopolskie)