KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy PRZEDSZKOLE NR 95 Z ODDZIA艁AMI INTEGRACYJNYMI IM. KR脫LA MACIUSIA I
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽112 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2017-09-01
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: PRZEDSZKOLE NR 95 Z ODDZIA艁AMI INTEGRACYJNYMI IM. KR脫LA MACIUSIA I
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Korzona 2, 03-571 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽112 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
dodatek za wys艂ug臋 lat - maksymalnie 20% wynagrodzenia zasadniczego
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽112 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.01.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
艣rednie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Przepisy BHP
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: 艣rednie zawodowe, kierunek: kucharz, p贸l roku do艣wiadczenia zawodowego, umiej臋tno艣ci: praca w zespole, znajomo艣膰 zasad 偶ywienia zbiorowego dzieci, obowi膮zki: uczestnictwo w planowaniu posi艂k贸w dla dzieci i planowe ich wykonywanie, przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad technologii i estetyki oraz zasad higieniczno sanitarnych i przepis贸w BHP oraz przeciwpo偶arowych, uczestnictwo w drobnych zakupach, 艣cis艂e przestrzeganie receptur przygotowywanych posi艂k贸w, w艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z przewidzianymi normami i zgodnie z podanym stanem dzieci i personelu do 偶ywienia w danym dniu, praca jednozmianowa, w godzinach 6-14 lub 6:30-14:30. Zg艂oszenie: ul. Korzona 2, kierownik.p95 (at) gmail.com tel. 22 679 08 08
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSZKOLE NR 95 Z ODDZIA艁AMI INTEGRACYJNYMI IM. KR脫LA MACIUSIA I
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Tadeusza Korzona 2, 03-571 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Tadeusza Korzona
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.09.2017
Data dodania oferty pracy: 31.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 22.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prowadzenie kuchni,przygotowywanie da艅.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe TURKUS Jacek U艂anowicz - 2016-06-13 - Suwa艂ki (podlaskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Radom (mazowieckie)
obs艂uga maszyn, nadz贸r nad gotowym produktem
OLEOWITA Ewelina Naro偶na-Domska - 2018-09-03 - Milicz (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Che艂mno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzeda偶 偶ywno艣ci
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "ELINET" MIROS艁AW SIEMASZKO - 2017-01-19 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
wykonywanie pracy kucharza, samodzielny kucharz
VESUVIO STANIS艁AW DOBRUK - 2017-08-22 - Chorz贸w (艣l膮skie)
-
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2018-06-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie obiad贸w, bankiet贸w, dba艂o艣膰 o kuchni臋
Hotel RENUSZ Danuta Renusz, ul. Nadwi艣la艅ska 56, 80- 680 Gda艅sk - 2017-04-05 - Gda艅sk (pomorskie)
przyugotowywanie potraw, pomoc szefowi kuchni
BJ Sp. z o.o. - 2016-04-13 - Sulis艂aw (opolskie)
Sporzadzenie r贸znego rodzaju potraw, napoj贸w, cist i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej potraw. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych. Wyko艅czenie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W
KARCZMA GI呕脫WKA Halina Gi偶a - 2018-02-19 - 呕ar贸wka (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w
SPORT-SAILS CENTER Baranowska Izabela - 2016-03-11 - Jerzmionki (kujawsko-pomorskie)
Opracowywanie menu. Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej. Tworzenie nowych receptur da艅 ukrai艅skich.
Tsunami Sp. z o.o. - 2016-03-16 - Gda艅sk (pomorskie)
sma偶enie ryb i mi臋s, przygotowywanie da艅, gotowanie zup, dekorowanie potraw, przygotowywanie deser贸w
IWONA NOGALSKA BAR PROMENADA - 2016-04-19 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
MARHABA SP. Z O.O. - 2017-02-08 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca na kuchni.Prace pomocnicze.
GRZEGORZ PIER艢CIENIAK RESTAURACJA PIZZERIA HIT - 2018-09-05 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
sprz膮tanie biur z godnie z harmonogramem
PHU "CYMES" Kamil Kokoszka - 2016-03-16 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, da艅 obiadowych.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "KAMI艃SKI" 63-604 Baran贸w, 艁臋ka Mrocze艅ska 9 Marian Kami艅ski - 2016-01-25 - K臋pno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu "fast food"
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "KARWOWSKI" Dariusz Karwowski - 2018-02-23 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Grzybowie.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2016-10-27 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
praca w godz. 8-24, wynagrodzenie 12z艂 brutto /h; kontakt osobisty i tel . z pracodawc膮 w godz. 10-20 Lodziarnia Pizzeria Lody Usteckie Ustka, ul. Limanowskiego Port
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowe Lody Usteckie Beata Kosik - 2016-05-12 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w oraz organizacja imprez okoliczno艣ciowych. Wymgane do艣wiadczenie w zawodzie 2-5 lat
AMBROZJA DUDEK ZBIGNIEW - 2018-08-07 - Strzelin (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Krak贸w.- Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Katowice (艣l膮skie)
Kucharz lub pomoc kuchenna
"MISTERIUM" Maciej Jewu艂a - 2018-02-14 - 呕abno (ma艂opolskie)
wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Bychawa (lubelskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw na 艂odzi rzecznej (tylko lokalne wycieczki) oraz w restauracji na brzegu.
kontakt przez OHP - 2016-10-27 - Niemcy (Niemcy)
Obs艂uga go艣ci hotelowych.
Hotel "BARTAN" Bo偶enna Gast - 2016-09-06 - Gda艅sk (pomorskie)