KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Grajewo oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "KARWOWSKI" Dariusz Karwowski
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków typu "fast food"
Data publikacji: 2018-02-23
Lokalizacja: Grajewo (podlaskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "KARWOWSKI" Dariusz Karwowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:OSIEDLE CENTRUM 23/12, 19-200 Grajewo, powiat: grajewski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków typu "fast food"
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grajewo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: grajewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grajewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "KARWOWSKI" Dariusz Karwowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grajewie
Adres pracodawcy:
OSIEDLE CENTRUM 23/12, 19-200 Grajewo, powiat: grajewski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: grajewski
Gmina pracodawcy: Grajewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grajewo
Ulica pracodawcy: OSIEDLE CENTRUM
Numer budynku pracodawcy: 23
Profil działalności pracodawcy: Gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grajewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.02.2018
Oferta pracy ważna do: 25.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG TRADYCYJNEJ KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
praca związana z rozbiorem drobiu, pakowaniem, komplementacją, odbiorem dostaw
Firma Handlowa "MARKUS" - 2018-03-08 - Jaworzno (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Rzeszów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny, praca w Grudziądzu CH Alfa
P.H.U. "AGAT" CIEŚLEWICZ EWELINA - 2016-08-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstawioną recepturą/przepisami (grill, shoarma); praca w restauracji "SPHINX"
Łukasz Kurzyński - 2018-06-25 - Częstochowa (śląskie)
- praca w kuchni- obsługa klientów- pomoc przy barze
Grzegorz Kalisz Zakład Gastronomiczny " Malina" - 2017-09-13 - Książ Wielkopolski (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Bolęcin (małopolskie)
sporządzanie potraw i deserów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Częstochowa (śląskie)
Przyrządzanie potraw oraz półproduktów, praca w godz.11-20
MAJKERS Mateusz Trawczyński - 2017-02-23 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków; pomoc w kuchni
"BAR SWOJSKIE JADŁO" PAULINA SZCZEŚNIAK - 2016-07-25 - Podrzewie (wielkopolskie)
sporządzanie i przygotowywanie posiłków, dań zgodnie z wymogami racjonalnego zywienia
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Ławki (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla 120 dzieci.Miejsce pracy: Zabrze - Grzybowice.Godziny pracy: 6.00 - 14.00 od poniedziałku do piątku.
Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 8 - 2017-05-22 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie potraw
"Vabank" Jarosław Kotulski - 2018-05-10 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Domanin (wielkopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP.
IZABELA FIGURSKA - 2017-11-10 - Rumia (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
- przygotowywanie posilków według ustalonych diet i receptur,
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Siemiatycze (podlaskie)
praca w kuchni, przygotowywanie i sporządzanie posiłków
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2017-05-09 - Hrubieszów (lubelskie)
Praca w zawodzie ślusarza.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Kraków (małopolskie)
Opis stanowiska: Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie oraz wydanie posiłków dla gości restauracji z dbałością o ichjakość i smak. Poszukujemy osoby, która ma zdolności kulinarne, gotowaniejest dla niej przyjemnością i chciałaby podzielić się tym z innymi.
ILLUSTRO DORADZTWO S.C. G. Rippel, N. Kotas-Rippel - 2018-01-09 - Opole (opolskie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
sporzadzanie potraw zgodnie z menu
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Lubartów (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Pizzeria Corleone S.C. Kamila Przełuska, Remigiusz Miszta - 2017-06-16 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków: zupy,mięsa dodatki skrobiowe,surówki,sałatki,dania bezmięsne,dania dietetyczne,przygotowywanie zamówień towarów praca w godz.8-16:00 lub czterobrygadówka: 5:30-13:30,13:30-21:30;21:30-5:30
DUSSMANN Polska Sp.z o.o. - 2016-03-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obsługa urządzeń biurowych, tworzenie baz danych, przygotowywanie dokumentów w edytorze tekstu oraz arkuszu kalkulacyjnym
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Dębowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Ścinawa (dolnośląskie)