KUCHARZ S艂upsk oferta pracy Pizzeria Corleone S.C. Kamila Prze艂uska, Remigiusz Miszta
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie ze stanowiskiem
Data publikacji: 2017-06-16
Lokalizacja: S艂upsk (pomorskie)
Pracodawca: Pizzeria Corleone S.C. Kamila Prze艂uska, Remigiusz Miszta
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Andersa 5F, 76-200 S艂upsk, powiat: m. S艂upsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upsk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. S艂upsk
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upsk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 16.06.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
pracodawca nie wskaza艂 poziomu wykszta艂cenia, mile widziane do艣wiadczenie i uprawnienia w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
Pizzeria Corleone S.C. Kamila Prze艂uska, Remigiusz Miszta
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
Andersa 5F, 76-200 S艂upsk, powiat: m. S艂upsk, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. S艂upsk
Gmina pracodawcy: S艂upsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: S艂upsk
Ulica pracodawcy: Andersa
Numer budynku pracodawcy: 5F
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 16.07.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporz膮dzonym jad艂ospisem, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci, obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Bia艂ymstoku - 2018-03-27 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowanie posi艂k贸w (偶ywienie odbiorowe)
"Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe OLIWIER Mariusz S艂upecki" - 2016-05-10 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno - Handlowo - Us艂ugowe Pawe艂 Maciejewski - 2018-03-16 - P臋powo (wielkopolskie)
jw.
CS Szkolenie i Doradztwo Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅, zamawianioe towaru, prowadzenie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Mi臋dzyb艂ocie (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie , utrzymanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Bedlno (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw wed艂ug receptury, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy.
KAMIL聽SZCZ臉SNY聽I.聽PRZEDSI臉BIORSTWOHANDLOWO聽颅聽US艁UGOWE聽II.聽NZOZ聽WTR臉BACZEWIE - 2016-08-11 - Tr臋baczew (艂贸dzkie)
Kucharzoferta pracy dla os贸b do 30 roku 偶yciakucharz - pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Kucharz - samodzielne stanowisko
Kawiarnia "TATRZA艃SKA" Jan Kudelski, Wojciech Kudelski, Ma艂gorzata Kudelska - 2017-11-10 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Praca na kuchni, przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
w/g potrzeb
Stowarzyszenie "NADZIEJA RODZINIE" w Kielcach - 2017-10-23 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Zi臋bice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Piaseczno (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu deser贸w, obs艂uga zmywaka. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 10-20 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu.
Kurort Cafe Miros艂aw Dutkiewicz - 2016-06-13 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Karczma 艁ab臋d藕 Wojenkowski 艁ukasz - 2016-09-02 - Nowa Wie艣 (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ZGROMADZENIE SI脫STR 艢W.EL呕BIETY, DOM ZAKONNY W KWIDZYNIE - 2017-11-14 - Kwidzyn (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowanie oraz estetyczne ich podawanie,zabezpieczanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych,
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Tur贸w (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, OBS艁UGA KLIENT脫W. PRZYJMOWANIE ZAM脫WIE艃. KOORDYNACJA ZAM脫WIE艃 SUROWC脫W OD DOSTAWC脫W DO PRODUKCJI POTRAW.T艁UMACZENIE RECEPTUR.
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
kucharzpraca na 2 zmiany (10-18) (10-21) w niedziel臋 i 艣wi臋ta
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w
Dom Pomocy Spo艂ecznej Ewangelicki Dom Opieki Ostoja Pokoju - 2016-06-15 - Bytom (艣l膮skie)
monta偶, naprawa uk艂ad贸w elektronicznych
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Bytom (艣l膮skie)
Obr贸bka mi臋s, warzyw, owoc贸w, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie prac膮 na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemys艂aw Bia艂y - 2017-04-05 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga klient贸w, kontakty z chi艅skim zarz膮dem sp贸艂ki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie menu w j臋zyku chi艅skim i polskim, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 i sterylno艣膰 kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
jak w zawodzie
INTERBUD Dariusz Sieradzki - 2016-02-19 - Cegielnia (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
JACEK URBA艃CZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR - 2016-04-19 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
zgodny ze stanowiskiem
Barbara Pawe艂czyk - 2016-01-25 - Katowice (艣l膮skie)
kontrola jako艣ci przygotowywanych produkt贸w, przygotowanie potraw, wprowadzanie nowych produkt贸w gastronomicznych, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w kuchni
Cukiernia Staropolska Wojciech Koz艂owski - 2016-07-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
KOLPORTA呕 ULOTEK NA TERENIE MIASTA OPOCZNO I DRZEWICA
kontakt przez OHP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i P. PO呕., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzeniem zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem. obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcja, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp. sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w. Sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np: zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomi臋dzy 8 -16.
LABDAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)