KUCHARZ Katowice oferta pracy Barbara Pawełczyk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiem
Data publikacji: 2016-01-25
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: Barbara Pawełczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:00-000 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie mile widziane
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziana znajomość kuchni śląskiej i polskiej, chęć do pracyCV proszę przesyłać na adres e-mail restauracja (at) krysztalowakatowice.pl
Nazwa pracodawcy: Barbara Pawełczyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Adres pracodawcy:
42-584 Wymysłów, powiat: będziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV proszę przesyłać na adres e-mail restauracja (at) krysztalowakatowice.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: będziński
Gmina pracodawcy: Bobrowniki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wymysłów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.01.2016
Oferta pracy ważna do: 28.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
MIÓD MALINA Mariusz Żołądek - 2016-06-03 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, praca przy organizacji bankietów i imprez okolicznościowych
BURSZTYN MEDICAL SPA & WELLNESS SANATORIUM UZDROWISKOWE SPÓŁKA CYWILNA E.ŚLEPKO, H.ŚLEPKO, P.ŚLEPKO - 2018-01-17 - Bobolin (zachodniopomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)
praca kucharza w pizzerii
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Praca na kuchni. Prowadzenie kntyny.
PPH-U "Kasia" Sp. z o.o. - 2017-03-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Oferta prac interwencyjnychPrzygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw,utrzymanie porządku na kuchni, przestrzeganie przepisów HCCP i wymogów sanepidu.
Przedsiębiorstwo Hotelarsko - Turystyczne ODYS Sp. z o.o. - 2016-09-06 - Tresna (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej i międzynarodowej oraz dbałość o atrakcyjność wizualną wydawanych posiłków w szczególności obiadów i kolacji dla gości biznesowych. Dbałość o zapewnienie czystości i wdrażanie standardów higieny w kuchni, lodówkach i pomieszczeniach magazynowych. Wykonywanie list kontroli produktów spożywczych.
Hotel Nägele Familie Heinen GmbH - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
Brak danych
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE "MARVES" POLSKO-AMERYKAŃSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-10 - Czarna Woda (pomorskie)
przygotowywanie dań, napoi zimnych i gorących, obsługa klienta, mile widziany rok doświadczenia
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie potrawPraca w godz. 7-15giełda pracy 06.02.2018 godz. 10.00. PUP Tarnobrzeg
BOCIANÓWKA Maciej Witek - 2018-01-18 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)
SPRZĄTANIE
GRZEGORZ PIŃKOWSKI PROCLIN - 2016-06-07 - Joachimów-Mogiły (łódzkie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Zielona Góra (lubuskie)
ośrodek wypoczynkowy
"HABENDA"Szkoła Windsurfinfu,kemping,Stanica wodna - 2016-04-15 - Sarbsk (pomorskie)
Staż w firmie: ZPC "ZŁOTY KŁOS". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 35.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Kielce (świętokrzyskie)
wypiek,sprzedaż, dowóz pizzy do kilientów
Firma Gastronomiczno-Handlowo-Usługowa Jaszczyk Wiesław - 2016-10-18 - Wręczyca Wielka (śląskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE PAWEŁ SZMIGIEL - 2018-06-18 - Nowe Guty (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Kowalewo (mazowieckie)
przygotowanie posiłków,obsługa imprez,dbanie o porządek w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Trzebinia (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Maszewo (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
.
Zakład Zielarski " KAWON - HURT " Nowak Sp.j. - 2016-10-19 - Gostyń (wielkopolskie)
jw.
BLUE BALL 2011 SP. Z O.O. - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W RZESZOWIE - 2017-01-17 - Trzcianiec (podkarpackie)
sporządzanie posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, obsługa klienta, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie dań, wydawanie dań, sprzątanie swojego stanowiska pracy
Restauracja "Stopka" Anna Zwiewka - 2016-08-30 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie ciasta, farszu, gotowanie.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowo Transportowe "KACPEREK" Agnieszka Kędziora - 2017-05-17 - Opatów (świętokrzyskie)
Praca w kuchni hotelowej. Przygotowywanie potraw, dania nowoczesnej kuchni norweskiejWYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: WymaganeZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:Prawo jazdy kat. BOsoba niepalącaOsoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,Osoba schludna, dokładna, kreatywna
Hindsæter Fjellhotell - 2016-10-25 - Norwegia (Norwegia)