KUCHARZ/ KUCHARKA Tresna oferta pracy Przedsiębiorstwo Hotelarsko - Turystyczne ODYS Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw,utrzymanie porządku na kuchni, przestrzeganie przepisów HCCP i wymogów sanepidu.
Data publikacji: 2016-09-06
Lokalizacja: Tresna (śląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Hotelarsko - Turystyczne ODYS Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nad Jeziorem 99, 34-311 Tresna, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw,utrzymanie porządku na kuchni, przestrzeganie przepisów HCCP i wymogów sanepidu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tresna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żywiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czernichów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Samodzielność pracy - przygotowanie posiłków, kultura osobista, dyspozycyjność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Hotelarsko - Turystyczne ODYS Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Adres pracodawcy:
Nad Jeziorem 99, 34-311 Tresna, powiat: żywiecki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV dla pracodawców
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: żywiecki
Gmina pracodawcy: Czernichów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tresna
Ulica pracodawcy: Nad Jeziorem
Numer budynku pracodawcy: 99
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żywcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.09.2016
Oferta pracy ważna do: 31.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Mikołów (śląskie)
przygotowywanie potraw, przestrzeganie norm i standardów produkcji
ASPEN RES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Jarosław (podkarpackie)
Ogólne prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Kartuzy (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Pozostali robotnicy przygotowujący drewno i pokrewni
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Bierzwnik (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami, dbanie o najwyższą jakość i smak wszystkich potraw, porcjowanie, dekorowanie i ich wydawanie.
Firma "WIN" Grażyna Winiarska - 2017-05-30 - Jasło (podkarpackie)
Wykonywanie konstrukcji i pokryć dachowych
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Śniadówka (lubelskie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków i dań gorących.
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2017-05-23 - Paary (lubelskie)
dbanie o czystośc na stanowisku pracy, inicjatywa w zakresie kreowania potraw,racjonalne gospodarowanie towarem,
Dwor Sieraków Karolina Grabowska - 2016-10-28 - Sieraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystośc w kuchni, praca w godz. 10.00-22.00 co drugi dzień lub do ustalenia
JWR TOMASZ PIERZCHALSKI - 2016-07-12 - Zgorzelec (dolnośląskie)
praca na kuchni - przygotowywanie posiłków; utrzymanie czystośći w miejscu pracy; praca w godzinach 05.00-23.00 wg grafiku, również w dni wolne
JBC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-04 - Bogatynia (dolnośląskie)
organizacja i nadzór nad produkcją w pomieszczeniach typu "clean room"praca na umowę na czas nieokreslony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali F
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Prace gastronomiczne w restauracji.
AMAZONKA - 2016-06-20 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw wg receptury hinduskiej, arabskiej, orientalnej, katering, imprezy okolicznościowe, znajomość przypraw orientalnych, język niezbędny do komunikacji z pracownikami, praca na 1cały etat 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Michałowice (małopolskie)
organizacj aczasu wolnego dla dzieci, opeika nad dziecimi
HOTEL LIDIA sp. z o.o. sp. k. - 2016-01-08 - Darłowo (zachodniopomorskie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-12-28 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
wykonywanie zabiegów z zakresu fizykoterapii ( w tym laser, pole magnetyczne, ultradźwięki, krioterapia, elektroterapia, hydroterapia), masaż klasycznego, terapii zajęciowej
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Moszczenica (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2017-03-27 - Bogatynia (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Kluczkowice-Osiedle (lubelskie)
Przygotowywanie potraw oraz zestawów menu; dbałość o jakość przyrządzanych potraw; przygotowywanie imprez bankietowych
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Zgierz (łódzkie)
Doświadczenie w pracy w gastronomii,umiejętność wyrobu kebaba.Przygotowanie pizzy, kebaba, zapiekanek, hamburgerów,Indian curry i ryż.
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Kutno (łódzkie)
Hydraulik
ANTERM TECHNIKA GRZEWCZA I SANITARNA ANDRZEJ TOMASZEWSKI - 2018-07-16 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie pizzy, wydawanie dań, obsługa klienta
P.P.U.H. LAUTERBACH S.C. IWONA LACKOSZ, ADRIAN LACKOSZ - 2016-08-23 - Krosno (podkarpackie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw; dbanie o prawidlowe magazynowanie żywności, serwowanie posiłków, utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej z oryginalnych receptur i przepisów.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)