KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej z oryginalnych receptur i przepisów.
Data publikacji: 2017-05-30
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej z oryginalnych receptur i przepisów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania dań kcuhni wietnamskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.05.2017
Oferta pracy ważna do: 13.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Wymiar czasu pracy 8/12
POLSKA WYTWÓRNIA PAPIERÓW WARTOSCIOWYCH S.A. - 2018-02-08 - Wierzbowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, kontrola stanu surowców
Aspen-Res sp. z.o .o - 2016-06-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Sprzedaż, przygotowanie towaru do sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Olesno (opolskie)
Zarządzanie pracą personelu kuchni, współpraca z innymi kucharzami. Przygotowywanie sosów, dań i przekąsek również dań z grilla. Kontrola i zapewnienie higieny i porządku w kuchni oraz na zapleczu kuchennym.
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ
OŚRODEK WCZASOWO-SANAT. "STOCZNIOWIEC" SP. Z O. O. - 2017-01-13 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Dwie zmiany w godzinach 07.30-14.30, 14.00-22.00 oraz godziny nocne podczas imprez okolicznościowych.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-07-05 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracje Sphinx Wook D. Świątek M. Świątek Sp. J. - 2016-11-24 - Gdańsk (pomorskie)
prace związane z przygotowywaniem i doprawianiem posiłków
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA SKONECZNY SŁAWOMIR - 2017-10-20 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
zapoznanie się z układem funkcjonalnym zakładu, wyposażeniem i narzędziami
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Piła (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw barowych.
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA "ROLMASZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-01 - Kamionka (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, dekorowanie posiłków, obsługa pieca konwencyjno - parowego.Praca w godzinach: 6.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Oleśnica (dolnośląskie)
Organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności, planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni, organizowanie przyjęć okolicznościowych i cateringu, składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw, sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw, zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni, współpraca szefa kuchni z klientami i dostawcami, współpraca szefa kuchni z kierownictwem zakładu gastronomicznego oraz instytucjami nadzoru.
WGR Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Opole (opolskie)
Sortowanie bielizny dostarczonej do pralni. Załadunek oraz rozładunek pralnic, segregacja wypranej bielizny. Przygotowanie wypranej bielizny do dalszej obróbki na maglach przemysłowych.
Zakład Pralniczy "BIELLUX" Jerzy Kester - 2017-11-02 - Sopot (pomorskie)
kompletowanie i pakowanie gotowych wyrobów - liczenie, ważenie, mierzenie; montaż przy stołach montażowych elementów złącznych (kołki/wkręty) do opakowań jednostkowych/zbiorczych; utrzymywanie sprawności technicznej urządzeń pakujących oraz innych elementów linii pakowania; pakowanie gotowych wyrobów zgodnie z procedurami; zabezpieczenie spakowanego towaru przed uszkodzeniami w trakcie transportu; dokonywanie wizualnej kontroli jakości towaru; obsługa skanera magazynowego i proste prace z użyciem wózka paletowego; prace manualne związane z pakowaniem wyrobów gotowych; wychwytywanie nieprawidłowości i wadliwych elementów; częsta zmiana pakowanego asortymentu; organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami i przepisami BHP, ppoż, ochrony środowiska.Praca na czas określony: 1 - 3 latOferowane wynagrodzenie: nie mniej niż 2400 zł brutto
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Wrocław (dolnośląskie)
dostawa towaru
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowywanie posłków od podstaw
Restauracja Przystań na Kępce - 2015-10-28 - Marklowice Górne (śląskie)
Pozostali pracownicy administracyjni i sekretarze biura zarządu
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Kościan (wielkopolskie)
Prace wykończeniowe w budownictwie. Malowanie, tapetowanie, malowanie artstyczne wnętrz. Montaż stiuków i gzymsów.
KOTOWSKI ANDRZEJ REM - 2017-11-03 - Sopot (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; doświadczenie w gastronomii; książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych; przygotowywanie potraw, obieranie warzyw, obróbka cieplna, garmażerka; umowa zlecenie; miejsce pracy: Paniówki;
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Paniówki (śląskie)
przyrządzanie hommos, falafel, koffta soczewica, kebab arabski
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Białobrzegi (mazowieckie)
przygotowywanie produktów i gotowanie obiadów, śniadań i kolacji dla dzieci i młodzieży wg zasad zdrowego żywienia, sprzątanie stanowiska pracy
Zespół Szkól Sportowych i Ogólnokształcących - 2016-09-30 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2017-11-07 - Namysłów (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. roczne dośwaidczenie na w/w stanowisku, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Lublin (lubelskie)
Montowanie zbrojenia. Umiejętności kręcenia cęgami lub kluczykiem zbrojarskim.
Tobiasz Kuc Kevbud - 2016-07-20 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka mięs i warzyw
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi. - 2017-05-26 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-12-12 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie posiłkow, potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Kraków (małopolskie)
tworzenie menu z potraw typowych dla kuchni ukraińskiej oraz przygotowywanie oryginalnych dań tej kuchni tj. chaczapuri, lobio, pielemieni
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Łódź (łódzkie)