KUCHARZ/KUCHARKA - 17/1781 Namysłów oferta pracy OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA - 17/1781
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Data publikacji: 2017-11-07
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 -go Maja 23a/3, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA - 17/1781
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe min. 1 rok
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KSIĄŻECZKA SANEPID
Nazwa pracodawcy: OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
3 -go Maja 23a/3, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namysłowski
Gmina pracodawcy: Namysłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Namysłów
Ulica pracodawcy: 3 -go Maja
Numer budynku pracodawcy: 23a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.11.2017
Data dodania oferty pracy: 06.11.2017
Oferta pracy ważna do: 06.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc w przygotowaniu dań.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SPÓŁKA JAWNA - 2016-11-30 - Budzyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Umowa o pracę na czas określony. Wymiar czasu pracy - 1/2 etatu. Liczna godzin tygodniowo - 20 godzin. Pokrycie kosztów zakwaterowania i dojazdu przez pracodawcę. Okres zatrudnienia 3 lata. Praca od 12:00 16:00 lub od 16:00 do 20:00.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków i wydawanie zgodnie z zamówieniami
POLENTA S.C. - 2016-11-22 - Starogard Gdański (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków techniką sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomość kuchni ukraińskiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2017-04-21 - Karpacz (dolnośląskie)
- pomoc przy zacieraniu ścian i obróbek okien podczas nakładania tynków wewnątrz budynków,- przygotowywanie różnych podłoży pod wykonywanie tynków,- przygotowywanie zapraw tynkarskich,- wykonywanie tynków dwu- i trójwarstwowych,- naprawianie tynków istniejących,- zacieranie zaprawą styków prefabrykatów i ubytków ścian po robotach instalacyjnych,- wykonywanie tynków na powierzchniach wklęsłych i wypukłych,- wykonywanie rusztowań roboczych do tynków wewnętrznych,- organizowanie stanowiska pracy tynkarza i transportu materiałów na budowie.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Orchowo (wielkopolskie)
obsługa klienta
Krystyna Żaczyk Piotr Golczyk BISTRO NA ZAKRĘCIE - 2015-12-01 - Jarogniewice (wielkopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Zakurzewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, zadania wyznaczone przez szefa kuchni, praca w zespole. Miejsce pracy: Hotel Senator i Gospoda pod Złotą Koroną - Zbąszyń.
Zakłady Mięsne "SOBKOWIAK" Ireneusz Sobkowiak - 2017-04-18 - Zbąszyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Zakopane (małopolskie)
Prace związane z działalnością zakładu gastronomicznego: przyrządzanie potraw, obsługa klientów.
kontakt przez OHP - 2016-04-26 - Terka (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
CYGAN ANDRZEJ Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe - 2015-11-09 - Koziegłówki (śląskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków, przygotowywanie posiłków
IMPEL CATERING Company Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-08-03 - Końskie (świętokrzyskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Gajewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie higieny pracy. Wysokość wynagrodzenia zależna od doswiadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedziółka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Rostek (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Trybowanie mięsa drobiowego, formowanie i układanie kebaba.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Ujrzanów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Kucharz samodzielny
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-08-31 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wg zawodu
PHU "DEKRET" Grażyna Warsińska - 2016-04-05 - Grobla (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnie z zamówieniem i ofertą, zapewnienie najwyższej jakości przygotowanych potraw, dbanie o prawidłowe wykorzystanie sprzętu i wyposażenia, dbanie o powierzone mienie, dbanie o jego sprawność techniczno- użytkową, przestrzeganie i właściwe stosowanie obowiązujących zasad i przepisów BHP i Ppoż.
Marta Müller P.H.U. MM TRANS - 2017-03-01 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Artmar Pizzeria-Restauracja Artur Garncarek, Mariusz Garncarek S.C. - 2017-05-15 - Chorzów (śląskie)
.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Paweł Maciejewski - 2018-08-30 - Pępowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-10-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie oraz rozwóz potraw do klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Pszów (śląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ NA STAŁÓWCE
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-03-01 - Polkowice (dolnośląskie)
Utrzymywanie w sprawności technicznej pojazdów należących do firmyAnaliza kosztów związana z wydatkami na flotę samochodowąOrganizowanie i zgłaszanie w serwisie przeglądów oraz napraw pojazdów w sposób zapewniający ciągłość realizacji zleceńUtrzymywanie środków transportu w stanie zgodnym z wymogami przepisów o ruchu drogowymKontakt z firmami ubezpieczeniowymi oraz leasingowymi w celu prawidłowej realizacji zadań im powierzonychZgłaszanie i nadzorowanie napraw powypadkowych w firmie ubezpieczeniowej oraz serwisie, który naprawia pojazdDokonywanie bieżących zakupów części i środków związanych z eksploatacją pojazdów (części samochodowe, oleje, płyny, żarówki itp.)Kontrola nad przekazywaniem i zdawaniem samochodów służbowych oraz mienia powiązanegoDostarczanie/odbieranie pojazdów z serwisów
LEO-TRANS SP. Z O.O. - 2015-11-27 - Wąbnice (dolnośląskie)