KUCHARZ Zbąszyń oferta pracy Zakłady Mięsne "SOBKOWIAK" Ireneusz Sobkowiak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 4 200 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, zadania wyznaczone przez szefa kuchni, praca w zespole. Miejsce pracy: Hotel Senator i Gospoda pod Złotą Koroną - Zbąszyń.
Data publikacji: 2017-04-18
Lokalizacja: Zbąszyń (wielkopolskie)
Pracodawca: Zakłady Mięsne "SOBKOWIAK" Ireneusz Sobkowiak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Senatorska 1, 64-360 Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, zadania wyznaczone przez szefa kuchni, praca w zespole. Miejsce pracy: Hotel Senator i Gospoda pod Złotą Koroną - Zbąszyń.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 4 200 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 4 200 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: Zakłady Mięsne "SOBKOWIAK" Ireneusz Sobkowiak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Senatorska 1, 64-360 Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, świadectwa pracy, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: nowotomyski
Gmina pracodawcy: Zbąszyń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zbąszyń
Ulica pracodawcy: Senatorska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu, restauracje i placówki gastronomiczne.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.04.2017
Oferta pracy ważna do: 19.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 18.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na kuchni, praca w godz. 11-23, po umowie na czas określony (miesiąc) pracodawca deklaruje zatrudnienie na umowę na czas nieokreślony
Rancho s.c. Pawel Domański, Arkadiusz Nowakowski - 2016-01-29 - Opole (opolskie)
Kompleksowe prowadzenie pełnej księgowości.
METAL-SERWIS Handel Wyrobami Metalowymi - 2016-03-24 - Kielce (świętokrzyskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy (zmianowość: dzień/dzień)
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2016-01-14 - Ustka (pomorskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Kujanki (wielkopolskie)
gotowanie, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw, dbanie o porządek, uzupełnianie braków w lodówkachzatrudnienie w ramach umowy o pracę lub zlecenie
PRIME Paweł Niemirski - 2016-04-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawidłowe przechowywanie artykułów spozywczych i produktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Rytro (małopolskie)
Ustalanie karty menu, przygotowywanie posiłków.Wymagania: wykształcenie kierunkowe, doświadczenie w pracy na ww. stanowisku.
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2018-04-18 - Jankowice (śląskie)
przygotowanie posiłków dla kuracjuszy
Centrum Medyczne HCP sp. z o.o. - 2018-04-05 - Dąbki (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 10.05.2018 r. do 15.09.2018 r.; miejsce pracy: Ośrodek Niezapominajka
Biuro Turystyczne IWTUR Alicja Iwan - 2018-04-10 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie oraz wydawanie posiłków, opieka nad młodzieżą.
OHP Mazowiecka Wojewódzka Komenda w Warszawie - 2016-12-20 - Ciechanów (mazowieckie)
Praca kucharza w przedszkolu obejmuje przygotowanie i wydanie 3 posiłków- śniadanie, obiad, podwieczorek oraz sprzątanie miejsca pracy- zbieranie naczyń, zmywanie, mycie podłóg, blatów, stolików, garnków itp. Podczas pracy wymagany jest fartuch ochronny.
Niepubliczne Przedszkole "PUCHATEK" - 2017-09-12 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Firma Cateringowa "LEŚNIK" - 2017-09-04 - Kraków (małopolskie)
Pomoc przy pracach polowych i uprawie truskawek
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Ciechanów (mazowieckie)
pomoc przy wykonywaniu dokumentacji technicznej
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Tarnów (małopolskie)
administrowanie nieruchomością, w tym koordynowanie podmiotów współpracujących ze Wspólnotą Mieszakaniową, organizacja i udział w zebraniach Współnoty, realizacja zapisów umów o administrowanie/zarządzanie, odczytywanie i wprowadzanie do bazy danych odczytów liczników głównych i lokalowych, koordynacja i nadzór pracy podległych pracowników, reprezentowanie interesu Wspólnoty przed instytucjami i organami zewnętrznymi w sprawch zwiazanych z zarządzaniem, opracowywanie projektów umów, uchwał i regulaminów wewnętrznych Wspólnoty Mieszkaniowej
Zespół Zarządców Nieruchomości Sp. z o.o. Oddział Toruń - 2017-01-18 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
jw.
Multiconcept Sp. z o.o. - 2017-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Praca jako samodzielny kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Wągrowiec (wielkopolskie)
- Przygotowanie dań, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-15:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min rok na stanowisku kucharza. Na stanowisko mogą aplikować również osoby niepełnosprawne. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań w restauracji hotelowej (hotel 4- gwiazdkowy), praca w godz. 7-15 i 15-22, umowa zlecenie na 1/2 roku, następnie umowa o pracę na czas nieokreślony, wynagrodzenie: 3500,00-4000,00 zł brutto + premia uznaniowa
HOTEL GWARNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-19 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni, przygotowanie dań restauracji
kontakt przez OHP - 2016-01-04 - Pelplin (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
KAMP-POL Sp. z o.o. Hotel Uroczysko - 2016-08-30 - Cedzyna (świętokrzyskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, KOORDYNACJA PRACY PERSONELU POMOCNICZEGO, DBAŁOŚĆ O EKONOMICZNE WYKORZYSTANIE POWIERZONEGO TOWARU, DBAŁOŚĆ O UTRZYMANIE PORZĄDKU W MIEJSCU SWOJEJ PRACY, PRZESTRZEGANIE ZASAD HACAP, DBAŁOŚĆ O HIGIENĘ OSOBISTĄ, UMIEJĘTNOŚĆ WSPÓŁPRACY Z POZOSTAŁYM PERSONELEM KUCHNI.
Ośrodek Wypoczynkowy GRODNO II - 2016-06-01 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)