KUCHARZ Koziegłówki oferta pracy CYGAN ANDRZEJ Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie potraw
Data publikacji: 2015-11-09
Lokalizacja: Koziegłówki (śląskie)
Pracodawca: CYGAN ANDRZEJ Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:42-350 Koziegłówki, powiat: myszkowski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
1/2 etatu godziny pracy od 10-22//praca również w soboty i niedziele
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koziegłówki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koziegłowy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.07.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie dowolne,doświadczenie w pracy w restauracji
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
CYGAN ANDRZEJ Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Adres pracodawcy:
42-470 Będzin, powiat: będziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny 501 730 913
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: będziński
Gmina pracodawcy: Będzin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Będzin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.11.2015
Data dodania oferty pracy: 17.07.2015
Oferta pracy ważna do: 30.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Podnoszenie, przenoszenie ciężkich garnków, termosów. Pomoc przy obsłudze urządzeń mechanicznych. Pomoc przy pracach wymagających precyzji. Monitoring wykonywanych czynności.- Wynagrodzenie: 1850 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony od 01.06.2016 do 30.11.2016. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe w pracy z osobami niepełnosprawnymi.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Katowice (śląskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:00-12:00,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2018-10-11 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie dań, wydawanie.
Dolina Trzech Stawów Jolanta Rzońca - 2018-02-28 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków wg. karty dań.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-03-18 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji, praca co drugi dzień po 12 godzin od godz. 9.00
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2017-04-05 - Gorzeń Górny (małopolskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Lubycza Królewska (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w cateringu dietetycznym, wypiek ciast i deserów w cateringu dietetycznym
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Józefosław (mazowieckie)
tworzenie menu z potraw typowych dla kuchni ukraińskiej oraz przygotowywanie oryginalnych dań tej kuchni tj. chaczapuri, lobio, pielemieni
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Łódź (łódzkie)
SPORZĄDZANIE CIAST, DESERÓW, ZUP, TART SŁODKICH I WYTRAWNYCH, DEKORACJE, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGETYCZNEJ POTRAW.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, EKOLOGICZNEJ, UMIEJĘTNOŚĆ DEKORACJI TORTÓW I POTRAW, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU BIEGŁYM.PRACA W GODZINACH 7:00-15:00.
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, wschodniej, rosyjskiej, ukrainskiej oraz róznego rodzaju diet, obrabianie wstepne surowców (mięs, ryb, warzyw, grzybów), weryfikacja surowców i póproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczniae przed zepsuciem.Miejsce pracy: Wrocław, ul. Żurawia84 h pracy w miesiącu, dyspzoycyjność 10-18Sala G
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w charakterze kucharza, wypiek pizzy. Wymagania: doświadczenie zawodowe, aktualna ksiażeczka sanitarno- epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe " Pizzeria Vegas " Magdalena Szelewska - 2016-02-04 - Pietrowice Wielkie (śląskie)
Gotowanie pieczarek i cebuli, obieranie cebuli, utrzymanie czystości na stanowisku pracy i w zakładzie.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Płock (mazowieckie)
wykształcenie średnie,staż pracy min. 6 lat,programowanie obrabiarek cnc,tworzenie procesów technologicznych
PWUH Metpol - Sylwia Nawrocka - 2016-04-06 - Korytnica (wielkopolskie)
Kuhcarza małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie dań cateringowych dla dzieci
Firma Gastronomiczno-Cateringowa - U SZYMONA Kujawa Wiesława - 2016-06-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybor sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Żuromin (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie pizz i sushi, dbanie o jakość porządek, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Lębork (pomorskie)
przyrządzanie potraw
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2018-09-17 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu według HCCP
Przedszkole Publiczne nr 3 im.Kubusia Puchatka - 2016-02-29 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Dbanie o kształtowanie u uczniów postaw moralnych i obywatelskich, przestarzeganie zasad współżycia społecznego, realizowanie zadań zgodnie z podstawowymi funkcjami szkoły: dydaktyczną, wychowawczą i opiekuńczą, opracowywanie i przedstawianie dyrektorowi plany dydaktycznego, motywowanie uczniów do pracyna lekcji, dbałość o wysoką jakość zajęć, prawidłowa, rzetelna i systematyczna realizacja zajęć, bieżące monitorowanie pracy na lekcjach, wspołpraca z wychowawcą, dokonywanie analiz, podsumowań oraz formułowanie wniosków do dalszej pracy, postrzeganie czasu pracy, regulaminu pracy i przepisów bhp.
Szkoła Podstawowa nr 43 - 2018-09-06 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków- żywienie zbiorowe.Paca od poniedziałku do piątkuI zmiana: 07.00-15.00
FHU KAH Kwoka Andrzej - 2016-10-27 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków tj. śniadania, obiady, dania z karty menu.Pieczenie ciast.
"GRUPA INCO" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-04 - Wikno (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą" - 2018-03-29 - Uniejów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej typu: samosa, chicken curry, kheer, gulab jamun, pdratha, aloo matar, kebab indyjski, mango lassi, zapewnianie najwyższej jakości produktów i usług, dbałość o estetykę przygotowywanych potraw, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
JS Malwina Konowalska-Singh - 2019-11-06 - Biłgoraj (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków i ciast, napojów - kuchnia polska, ukraińska, europejska. Praca w godz.: 6-22. Przewidywany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystośc w kuchni, praca w godz. 10.00-22.00 co drugi dzień lub do ustalenia
JWR TOMASZ PIERZCHALSKI - 2016-07-12 - Zgorzelec (dolnośląskie)