KUCHARZ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: SPORZĄDZANIE CIAST, DESERÓW, ZUP, TART SŁODKICH I WYTRAWNYCH, DEKORACJE, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGETYCZNEJ POTRAW.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, EKOLOGICZNEJ, UMIEJĘTNOŚĆ DEKORACJI TORTÓW I POTRAW, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU BIEGŁYM.PRACA W GODZINACH 7:00-15:00.
Data publikacji: 2019-09-20
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
SPORZĄDZANIE CIAST, DESERÓW, ZUP, TART SŁODKICH I WYTRAWNYCH, DEKORACJE, OBLICZANIE WARTOŚCI ENERGETYCZNEJ POTRAW.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, EKOLOGICZNEJ, UMIEJĘTNOŚĆ DEKORACJI TORTÓW I POTRAW, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU BIEGŁYM.PRACA W GODZINACH 7:00-15:00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, EKOLOGICZNEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJĘTNOŚĆ DEKORACJI TORTÓW I POTRAW
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: BIEGŁA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + LIST MOTYWACYJNY E-MAIL
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.09.2019
Oferta pracy ważna do: 19.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d10270f058d69c6b7c1c68878d6fee7c
Podobne oferty pracy
- Wykonywanie prac na produkcji (obsługa maszyn, montaż, obsługa linii malarskiej, szklenie, pakowanie gotowych wyrobów),- Zapewniamy transport z Tczewa, Pelplina, Starogardu Gdańskiego, Malborka, Czarnej Wody.Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV ne e-mail : rekrutacja (at) dovista.comKontakt telefoniczny 512-993-022. Również można kierować się do Punktu Rekrutacji w Tczewie przy ul.Sobieskiego 32 od poniedzialku do piątku w godzinach 8:00-16:00
DOVISTA POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-19 - Wędkowy (pomorskie)
Przygotowywanie kanapek, przygotowywanie kebabów, doprawianie mięsa, Dbanie o wizerunek firmy. Znajomość kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2020-01-13 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Sprzedaż obuwia i odzieży, obsługa bezpośrednia klienta, doradztwo przy wyborze towarów, przyjmowanie i zdawanie towaru z magazynu i do magazynu. Wystawianie faktur za zakupiony towar, obsługa kasy fiskalnej. Praca przy inwentaryzacjach, tworzenie listy towarów do zakupu w celu doposażenia sklepu.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowo-Transportowe Krzysztof Cybulski - 2018-12-04 - Gryfice (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej; turecki kebab; zamawianie towarów. Godz. pracy: 9.00-24.00 Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-17.Praca na czas nieokreślony.
JOYSTAN FERNANDES "BEST FOOD" - 2018-10-01 - Słupsk (pomorskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Radomsko (łódzkie)
Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
kontakt przez PUP - 2020-12-07 - Łódź (łódzkie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Dworze Biesiadnym
„Adam-Pol” Krystyna Bednarek - 2020-07-07 - Rojewo (kujawsko-pomorskie)
obslug aurządzeń biurowych, obsługa komputera, obsługa klientów, prowadzenie rejestrów i dokumentacji, zapoznanie się z podstawami obsługi kadrowej, prowadzenia księgowości małej firmy
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Trzebinia (małopolskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków w karczmie regionalnej.Praca w godzinach 9-17.
Zbigniew Słowik HIT-CAR, Karczma u Wojtków, DESIGN MEBLE - 2019-02-01 - Jazowsko (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-11-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków oraz prace w kuchni.
kontakt przez PUP - 2020-06-25 - Gniezno (wielkopolskie)
Gotowanie dań oboadowych po nadzorem szefa kuchni (kuchnia polska). Ptaca na umowe zlecenie, dyspozycyjność od poniedziałku do soboty, w godz. 6:00-14:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 10.03.2020r. - 10.03.2021r. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2020-02-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm, pobieranie z magazynu produktów żywnościowcych w ilości przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem, dbanie o najwyższą jakość i snak posiłków oraz terminowość wydawania, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów z zachowaniem HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi, porcjowanie posiłków i ich wydawanie wg norm, gospodarowanie produktami przy sprządzaniu posiłków, pobieranie i zabezpieczanie próbek żywności do kontroli SANEPIDu, prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi. Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.
BURSA SZKOLNA NR 5 - 2019-07-11 - Lublin (lubelskie)
wykonywanie przyrządów do frezowania/spawalniczych; godziny pracy 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
Kamir Spółka z o.o - 2017-02-22 - Słupsk (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Gniezno (wielkopolskie)
Wg programu stażuPOWER
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Praca samodzielnego kucharza - dania kuchni polskiej
Zakład Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2017-04-24 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przyrządzanie dań w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-06-01 - Lubin (dolnośląskie)
sprzątanie rejonu
Zespół Szkół Ogólnokształcących I Liceum Ogólnokształcące w Zawierciu - 2016-07-08 - Zawiercie (śląskie)
Gotowanie potraw i deserów kuchni odesskiej i ukraińskiej. Praca na umowę zlecenie, ok. 168 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność w godz. 11:00-19:00., wg potrzeb praca w sobotę, niedzielę. Oferta dostępna w salia G
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
przyrządzanie potraw w restauracji
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE MAZUR MAŁGORZATA MAZURKIEWICZ - 2018-10-23 - Wieniec (kujawsko-pomorskie)
Organizowanie pracy kuchni, współtworzenie menu, dbanie o jakość serwowanych dań.
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI - 2016-08-03 - Nowe Rumunki (mazowieckie)
Wykształcenie dowolne osoba do przyuczenia. Wymagana Chęc do pracy, dyspozycyjność. Praca Rybnik Nowiny. Kontaklt z pracodawcą telefoniczny.
MUY BUENO RENATA SZYMAŁA - 2019-11-25 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków, deserów, pieczenie ciast, przygotowywanie diet dla mieszkańców
kontakt przez PUP - 2019-09-17 - Łańcut (podkarpackie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wykonywanie prac ziemnych przy wykorzystaniu koparki w ramach rozbudowy i naprawy dróg; WYMAGANIA: mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, uprawnienia operatora koparki; MIEJSCE PRACY: Województwo śląskie oraz województwa ościenne
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Boronów (śląskie)
Komputerowe sterowanie węzłem betoniarskim
Firma GESTO Krzysztof Szczepaniak - 2016-03-03 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
praca na kuchni
F.H.U. "ADPOL" ADRIAN DZIELAWSKI - 2018-06-12 - Trzebniów (śląskie)