KUCHARZ Strzelce Kraje艅skie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽033,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wg programu sta偶uPOWER
Data publikacji: 2020-02-03
Lokalizacja: Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Strzelce Kraje艅skie, powiat: strzelecko-drezdenecki, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: Wg programu sta偶uPOWER
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: ruch ci膮g艂y
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽033,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Strzelce Kraje艅skie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: strzelecko-drezdenecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽033,7 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 02.03.2020
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2020
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Kraje艅skich
Adres pracodawcy:
Al. Wolno艣ci 39, 66-500 Strzelce Kraje艅skie, powiat: strzelecko-drezdenecki, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: strzelecko-drezdenecki
Gmina pracodawcy: Strzelce Kraje艅skie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Strzelce Kraje艅skie
Ulica pracodawcy: Al. Wolno艣ci
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Kraje艅skich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 03.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 02.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.02.2020
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e4f9f40c8051d82b501326fbbeea1deb
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2020-02-17 - Che艂m (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe.
Sklep Spo偶ywczy Nowak Agnieszka - Lawendowy Dworek - 2016-02-11 - Maksymilian贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food, praca na dwie zmiany w godz. 6.00-14.00, 14.00-22.00
GALERIA SMAKU ALINA MICHALSKA - 2018-02-07 - Zawiercie (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw- kuchnia domowa; godziny pracy 8.00-16.00, I umowa na okres pr贸bny;
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2018-06-14 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
zwi膮zany z wykonywan膮 prac膮 na stanowisku kucharza
SAK Sp. z o.o. Hotel-Restauracja "MEDUZA" - 2016-03-11 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
COMFORTBUS Roman J臋druszczak - 2020-09-21 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; ksi膮偶eczka sanepidowska; ch臋膰 do podj臋cia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" P艁OWIEC RENATA - 2017-04-04 - Rachowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci i m艂odzie偶yPo okresie pr贸bnym 3-mc umowa na czas nieokre艣lony
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 43 - 2020-11-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie sur贸wek, kucharstwo
Wytwornia Wyrob贸w Garma偶eryjnych "MARIMAR" Marek Rajewski - 2019-03-06 - Chojnice (pomorskie)
Praca na terenie Rybnika oraz delegacje, zapewnione zakwaterowanie oraz diety. Wymagane do艣wiadczenie. Kontakt z pracodawc膮 osobisty po wcze艣niejszym um贸wieniu si臋 telefonicznym.
INSBUD SP. Z O.O. - 2017-07-31 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, utrzymanie porz膮dku.
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, da艅, zapotrzebowanie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Z膮bki (mazowieckie)
Wypiek kiszki i babki ziemniaczanej.
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2017-01-24 - Suwa艂ki (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty menu oraz ciep艂ych da艅 na bufet. Praca w Ko艂obrzegu w godz. 10-21.
OLYMP 3 - F&B Tomasz Wa艣ci艅ski - 2020-06-22 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Pszczyna (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i dietami. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w systemie r贸wnowa偶nym po 12 godzin dziennie od 7:30 do 19:30.
SP ZOZ UZDROWISKO SOPOT - 2020-09-17 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie p贸艂produkt贸w, surowc贸w, pakowanie, przepakowywanie towaru przy wysy艂ce, prace porz膮dkowe, prace pomocnicze
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - 呕eromin (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o kuchnie, odbieranie towaru. Praca w godzinach: 08:00-20:00, 12:00-20:00 (godziny pracy do ustalenia).
Rolnicza Sp贸艂dzielnia Produkcyjna "CHE艁M" w Stryszowie - 2019-09-12 - Zakrz贸w (ma艂opolskie)
Odpowiedzialno艣膰 za przygotowywania potraw w sektorze tzw. "zimnej kuchni" w tym m.in. ciep艂ych i zimnych bufet贸w, zar贸wno przek膮ski i sa艂atki. Krojenie surowego mi臋sa i odpowiedzialno艣膰 za pomieszczenia ch艂odnicze. Przygotowanie menu na imprezy okoliczno艣ciowe. Przestrzeganie przepis贸w higieny pracy i zasad HACCP. Odpowiedzialno艣膰 za w艂a艣ciwy stan cz臋艣ci kuchennej, w szczeg贸lno艣ci w odniesieniu do LMHV lub standard贸w wewn臋trznych.
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Niemcy (Niemcy)
przygotowanie potraw, obs艂uga kucharska imprez okoliczno艣ciowych, przygotowanie potraw i surowc贸w wg HACCP, dbanie o higien臋 i czysto艣膰 stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Parczew (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Prace typowe dla kucharza
Protectors GmbH - 2017-05-12 - Niemcy (Niemcy)
zgodny ze stanowiskiem
MIKO-TUR Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Funka (pomorskie)
roz艂adunek i za艂adunek samochod贸w, wstawianie towar贸w na rega艂y, kompletacja towaru, praca ze skanerem
RABEN LOGISTICS POLSKA Sp. z o.o. - 2016-08-26 - 艁oziska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej.
Kebab "Jerusalem" Mohammed Amer - 2016-10-03 - Gda艅sk (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Marzena Niegowska Agro-Turystyka Handel Artyku艂ami Spo偶ywczymi i Przemys艂owymi - 2018-02-02 - Brok (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Profesjonalne przygotowanie potraw wg receptur,dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
Eurest Poland Sp.z o.oul.Jana Olbrachta 9401-102 Warszawa - 2015-12-01 - Gda艅sk (pomorskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawc臋. - Wynagrodzenie: 2100-3000 z艂 brutto (w zale偶no艣ci od posiadanego do艣wiadczenia). Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 1 rok. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Dla os贸b zainteresowanych mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godz.: 11:30-19:30. Wymagania: wykszta艂cenie min. podstawowe. Wymagane min. 3 miesi膮ce do艣wiadczenia w gastronomii, w pracy na kuchni. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Wymagana umiej臋tno艣膰 gotowania zup, kompozycji sa艂atek, wypieku burger贸w wega艅skich, innych potraw wega艅skich. Wymagana umiej臋tno艣膰 zachowania czysto艣ci i dba艂o艣膰 o czysto艣膰. Kontakt telefoniczny (8:30-19:30) (Tel. 796-875-361) lub e-mail: kontakt (at) reburger.pl
REBURGER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-11 - Katowice (艣l膮skie)