KUCHARZ Zamość oferta pracy COMFORTBUS Roman Jędruszczak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Data publikacji: 2020-09-21
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: COMFORTBUS Roman Jędruszczak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Koźmiana 1, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do negocjacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0664
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w kuchni
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności w zawodzie kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe mile widziane, znajomość zasad sytemu HACCP.
Nazwa pracodawcy: COMFORTBUS Roman Jędruszczak
danePracodawcy_nip: 9222164244
danePracodawcy_regon: 950323762
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: m. Zamość
danePracodawcy_kodPowiatu: 0664
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zamość
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987510
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 21.09.2020
Oferta pracy ważna do: 20.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a57cc09a9b2489a82beb037559139fde
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie dań kuchni włoskiej, ukraińskiej. tureckiej. Obsługa klienta. Zaopatrzanie, utrzymanie porządku w kuchni i restauracji. Przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP.
PHU EMTEL Ewa Mierzyńska - 2016-03-01 - Tychy (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-10-14 - Mrozy (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej.
Jerzy Wydrych Firma Handlowo Usługowa '' WYDRYCH'' - 2017-04-06 - Występa (świętokrzyskie)
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń.
Euroturysta sp.z o.o. Ośrodek Sudety - 2017-07-04 - Pokrzywna (opolskie)
PRACA W RESTAURACJI OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W TRZYZMIANOWYM TRYBIE: 7:00- 15:00, 9:00 - 17:00, 10:00 - 18:00. DO ZAKRESU OBOWIĄZKÓW NALEŻY SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z WYTYCZNYMI KARTY DAŃ LOKALU, WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI, WPROWADZANIE NOWYCH DAŃ DO KARTY ORAZ UTRZYMANIE PORZĄDKU W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH.
FIRMA BARTEK - 2016-12-19 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - Sanok (podkarpackie)
Przygtowywniae dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Nałęczów (lubelskie)
Wsparcie podczas stażu i praktyk osób z niepełnosprawnością intelrektualną- aktywizacja zawodowa
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelekualną Koło w Głogowie - 2018-07-20 - Głogów (dolnośląskie)
zarządzanie personelem; przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami; dbanie o estetykę potraw; utrzymanie porządku i higieny pracy
FIT PERFECT Patryk Knap - 2019-05-28 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, składników, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, dbałość o powierzone urządzenia, sprzęty
GASTRONOMIA I HANDEL Maria Janicka Chojna - 2016-02-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań dla gości restauracyjnych i hotelowych. Gotowanie na imprezach okolicznościowych.
P.P.H.U. OKMAR s.c. - 2018-09-07 - Słupia (łódzkie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków,
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-12-27 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i dererów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Prace w kuchni (jadłodajnia)
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw, sprzątanie działu żywienia.
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Piła (wielkopolskie)
Produkcja wyrobów garmażeryjnych;zapoznanie sie z organizacją pracy w kuchni; zapoznanie z menu i recepturami potraw; dobieranie narzędzi do pracy; dobieranie surowcówdo sporządzania zakąsek zimnych i gorących z uwzględnieniem zasady oszczędnego nimi gospodarowanie; przeprowadzanie obróbki wstępnej; sporządzanie potraw z różnych surowców; dekorowanie i porcjowanie posiłków; dobieranie dodatków do dań; czynności porządkowe po przeprowadzonym procesie produkcyjnym; zabezpieczeniesurowców przed zepsuciem; sprzątanie stanowiska pracy z uzgględnieniem odzysku i recyklingu odpadów opakowaniowych; sprawdzanie stanu magazynu na następny dzień; obsługa urządzeń zmywalni naczyń kuchennych i stołowych z uwzględnieniem zasad ochrony środowiska;
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Pakosław (wielkopolskie)
powinien przyjmować zamówienia, sprzątać restaurację, gotować kebaby, przygotowywać wszystkie warzywa, zmywaćrestaurację, pakować jedzenie
kontakt przez PUP - 2020-09-15 - Sokółka (podlaskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia posiadające niskie kwalifikacje. Przygotowywanie potraw dla gości imprez okolicznościowych, gotowanie zup, smażenie i pieczenie mięś, ryb, robienie sałatek.
kontakt przez PUP - 2019-06-12 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Warszawa (mazowieckie)
pozostali pracownicy obsługi biurowej
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Praca w parze ze spawaczem. Przygotowanie materiałów do scalania.Czytanie rysunku technicznego.Szczepanie konstrukcji.
MOSTOSTAL CHOJNICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2020-04-23 - Chojnice (pomorskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Bolków (dolnośląskie)
nauka zawodu - kucharz
ZDZ w Lublinie o/Chełm - 2017-10-02 - Chełm (lubelskie)
wg stanowiska
Bordon Sp. z o.o. - 2020-06-22 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
obsługa degustacji
kontakt przez OHP - 2017-07-17 - Sosnowiec (śląskie)
1.Samodzielne sporządzanie potraw.2.Przygotowywanie i wydawanie potraw.3.Dbanie o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych dań.4.Przestrzeganie terminów przygotowania potraw.5.Właściwe przechowywanie surowców.6.Dbanie o prawidłowy stan sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Mikorzyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Usługowa " Marta " Zbigniew Janiszek - 2019-07-18 - Franciszkowo (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI ORIENTALNEJ, TAKICH JAK KEBABY, LAHMACUNY, SHISH-TAOUK ITP. OPRAWIANIE, PRZYPRAWIANIE, MARYNOWANIE I OBRÓBKA TERMICZNA MIĘS, KROJENIE WARZYW. PRACA GŁÓWNIE STOJĄCA, NA ZAPLECZU RUCHLIWEGO PUNKTU GASTRONOMICZNEGO. MILE WIDZIANA PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ J. ROSYJSKIEGO - ZESPÓŁ WIELOKULTUROWY.
kontakt przez PUP - 2020-06-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)