KUCHARZ Szczecinek oferta pracy Bordon Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wg stanowiska
Data publikacji: 2020-06-22
Lokalizacja: Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Bordon Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ordona 29, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecinek
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: szczecinecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3215
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecinek
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: pomaturalne/policealne, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: Bordon Sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 6730013001
danePracodawcy_regon: 330141080
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
Ordona 29, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: szczecinecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3215
Gmina pracodawcy: Szczecinek
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecinek
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950262
Ulica pracodawcy: Ordona
Numer budynku pracodawcy: 29
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 22.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 21.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1bd0e529f459602f0034d240a58da091
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w, realizacja zam贸wie艅.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - 呕ary (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w kuchni tureckiej zgodnie z menu. Dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy. Przyjmowanie i segregowanie towar贸w. Kontrola stan贸w magazynowych 偶ywno艣ci i uzupe艂nianie jej. Wsp贸艂praca z kelnerami i szefami kuchni. Przestrzeganie zagad BHP.
AT ENTERPRISES SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-02-18 - 艁obez (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w, dystrybucja posi艂k贸w
KULINARIA-VIT Maria Fryze艂 - 2019-12-18 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
TIGER JOB SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-11 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
- Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Przygotowywanie stek贸w. Przygotowywanie posi艂k贸w na bankiery, lunch-y, konferencje, 艣niadania. Wydawanie posi艂k贸w. Dbanie o porz膮dek i czysto艣膰 w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie mo偶e by膰 d艂u偶sza ni偶 1 rok). Wymagane aktualna ksi膮偶eczka sanepidu. Wymagana znajomo艣膰 kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Katowice (艣l膮skie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, zamawianie sk艂adnik贸w potraw u wietnamskich dostawc贸w, utrzymywanie miejsca pracy w 艂adzie
"CTY XNKH" LAM HUY HOANG - 2019-05-07 - Magdalenka (mazowieckie)
Przygotowywanie ciasta, produkcja pizzy, przygotowywanie potraw.
AMIRA 艁ukasz Krystek - 2015-12-10 - K臋pno (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej.
Agnieszka Darznik - 2016-06-13 - Gda艅sk (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw wg. obowi膮zuj膮cych receptur, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Fostakowski Stanis艂aw - 2018-01-24 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Fizjoterapeuta
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w oraz pizzy
MAR-TYNA Marek Kryczkowski - 2016-04-11 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku 2,5 do 6 lat
Przedszkole Niepubliczne "MISIAKI" - 2017-05-18 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE DA艃 I PODAWANIE, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W MIEJSCU PRACY;WYMAGANIA: UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA, CH臉膯 DO PRACY, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN.6 MIESI臉CY DO艢WIADCZENIA;GODZINY PRACY: 08.00-20.00/DZIE艃 PRACY, DZIE艃 WOLNY
WIARUS ANNA FIEREK - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
kuchnia 艣l膮ska
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2016-10-10 - Chorz贸w (艣l膮skie)
1.Przygotowywanie posi艂k贸w na potrzeby o艣rodka,2.Sma偶enie ryb,3.Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-02 - Wi臋cbork (kujawsko-pomorskie)
przyrz膮dzanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, indyjskiej, azjatyckiej
TRZY BRAMY Sp. z o.o. - 2018-01-22 - Jaworzno (艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PRZYGOTOWANIE DA艃 Z KARTY, TWORZENIE NOWEGO MENU, PRZYGOTOWANIE LISTY ZAKUP脫W, ORGANIZACJA PRACY NA KUCHNI, ZARZ膭DZANIE ZESPO艁EM, PRZYGOTOWANIE RECEPTUR;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, ZARZ膭DZENIE KUCHNI膭 I ZAM脫WIENIAMI, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. B, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
US艁UGI RESTAURACYJNE IRYNA NIKOLENKO - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zapewnianie wysokiego poziomu obs艂ugi klient贸w poprzez mi艂膮 i profesjonaln膮 obs艂ug臋; przygotowywanie produkt贸w zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwy偶sz膮 jako艣膰; wykonywanie bie偶膮cych zada艅 w restauracji, m.in. dbanie o sprz臋ty, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy; wsp贸艂praca w zespole i wsparcie w realizacji cel贸w restauracji;
"KOMSTA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-16 - Pyskowice (艣l膮skie)
przygotowywanie obiad贸w,planowanie menu,zam贸wienia towar贸w,przygotowywanie catering贸w,przygotowywanie uroczysto艣ci okoliczno艣ciowych
SILRED Roksana Bogusz - 2018-04-03 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
sprz膮tanie w obiekcie Klienta wed艂ug ustalonej instrukcji z wykorzystaniem odpowiednich narz臋dzi oraz 艣rodk贸w czysto艣ci raportowanie o wykonywanej pracydbanie o nale偶n膮 jako艣膰 sprz膮tania i czysto艣ci wed艂ug standard贸w firmy pomoc w utrzymywaniu dobrej atmosfery w pracy dbanie o dobre imi臋 i wizerunek firmy identyfikacja dodatkowych potrzeb, usterek w pracy, uwag Klienta w obiekcie oraz ich natychmiastowe zg艂aszanie prze艂o偶onemu bie偶膮ce wsparcie prze艂o偶onego w codziennych obowi膮zkachMiejsce pracy: ul. Skarbowc贸w 23b, 53-025 Wroc艂aw oraz wg zlece艅. Forma zawarcia umowy: zlecenie ok 125 godzin miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 24 na dob臋, termin wykonania umowy: 3 lata. Oferta w sali: B
kontakt przez PUP - 2019-09-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"PROFES" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-06-06 - Kwidzyn (pomorskie)
jw.
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2016-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc przy zabiegach, operacjach; utrzymanie czysto艣ci w gabinecie; przygotowanie narz臋dzi chirurgicznych
GABINET WETERYNARYJNY "GRYF" MICHA艁 TRUSZKOWSKI - 2016-06-30 - O艣no Lubuskie (lubuskie)
Przygotowywanie potraw ukrai艅skich, zamawianie oryginalnych produkt贸w na Ukrainie. Kontakty z tamtejszymi producentami 偶ywno艣ci.
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Ga艂kowo (warmi艅sko-mazurskie)
wykonywanie da艅 kuchni w艂oskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - 艢rem (wielkopolskie)