KUCHARZ Pyskowice oferta pracy "KOMSTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 100 PLN
Zakres obowiązków: zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klientów poprzez miłą i profesjonalną obsługę; przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość; wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji;
Data publikacji: 2018-02-16
Lokalizacja: Pyskowice (śląskie)
Pracodawca: "KOMSTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sikorskiego 46, 44-120 Pyskowice, powiat: gliwicki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klientów poprzez miłą i profesjonalną obsługę; przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość; wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pyskowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gliwicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pyskowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.02.2018
Data zakończenia pracy: 31.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidu
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Nazwa pracodawcy:
"KOMSTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Nasienna 2, 44-120 Pyskowice, powiat: gliwicki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osobiste zgłoszenie w CAZ w celu otrzymania skierowania do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: kontakt osobisty po uzg.tel.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: gliwicki
Gmina pracodawcy: Pyskowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pyskowice
Ulica pracodawcy: Nasienna
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.02.2018
Oferta pracy ważna do: 09.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej. Kucharz kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2018-04-03 - Ustka (pomorskie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Głogówek (opolskie)
Przygotowywanie pizzy.
"Pizza Mikrus" Marcin Matyja - 2018-01-02 - Mońki (podlaskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie średnie lub zasadnicze zawodowe; odpowiednie wyszkolenie w zawodzie; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów dla mieszkańców domu pomocy społecznej: pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców, wydawanie wyrobów kulinarnych; utrzymywanie czystości na stanowisku; miejsce pracy: Kuźnia Nieborowska
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Kuźnia Nieborowska (śląskie)
Zasady BHP oraz HCCP obowiązujące w zakładzie pracy, zapoznanie ze stanowiskiem pracy.Obieg towarów, obróbka wstępna produktów.Nauka menu restauracji, zapoznanie z serwowanymi daniami.Nauka sporządzania sałatek, surówek, obróbka cieplna produktów.Planowanie zakupu surowców, towarów, magazynowanie surowców.Sporządzanie potraw, dekoracje, serwis.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej
Happy Day Anita Ulanowska - 2018-07-25 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Play & More Artur Suska - 2017-07-18 - Ryki (lubelskie)
Bieżące usuwanie awarii maszyn i urządzeń, konserwacja maszyn i urządzeńpraca w ruchu ciągłym w godz. 6-14, 14-22, 22-6
SCHOLLGLAS Polska Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
-Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,-Wynagrodzenie w zależności od kwalifikacji 2.500,00 zł netto - do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2016-12-02 - Gnojewo (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie posiłków pizzy i kebabów
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Brzozów (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Białystok (podlaskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta,napoje i desery z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń.
Kraków Airport Hotel Sp. z o.o. - 2018-08-09 - Balice (małopolskie)
przygotowywanie potraw, miejsce pracy Restauracja Tawerna- Stegna
Firma NOWA Genowefa Szymańska HOTEL-RESTAURACJA - 2016-09-08 - Stegna (pomorskie)
wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem i wydawaniem posiłków
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowanówku - 2016-10-19 - Kowanówko (wielkopolskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji posiłków. Obróbka wstępna warzyw i owoców.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw według ustalonych standartów.
Fundacja Pomocy Kobietom EUROHELP - 2017-03-20 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie produktów do obróbkiprzygotowanie listy zakupówpomoc przy przygotowaniu posiłkówporcjowanie i wydawanie dańprzygotowanie stołówki do przyjęcia gościobsługa zmywaka
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Leszno (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O CZYSTOŚC
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Mojęcice (dolnośląskie)
Przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw do cateringu przygotowującego ok. 1000 posiłków dziennie, odpowiedzialność za estetykę i dekorowanie pakowanych posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronomii. Praca 30 Godzin/tyg., od poniedziałku do piątku według grafiku.
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2016-12-21 - Kajetany (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2016-01-05 - Lubin (dolnośląskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej takich jak: pizza, pasty, dania z grilla, owoce morza.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la carteZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Sjöloftet Varn ANS - 2016-10-31 - Norwegia (Norwegia)
Praca w małych, większych jak i największych Zakładach Przetwórstwa Mięsnego na terenie całej Wielkiej Brytanii. Praca od poniedziałku do piątku z możliwością pracy w soboty.Praca przy rozbiorze polega na wkrawaniu kości lub klasowaniu elementów wieprzowiny lub wołowiny zgodnie ze specyfikacja zakładu. Prace te mogą się odbywać zarówno na taśmach ruchomych jak i na stolach.Praca przy uboju.Wymagany brak przeciwwskazań zdrowotnych do wykonywania tego typu pracy. Wymagana jest uwaga, staranność oraz koncentracja, aby zachować bezpieczeństwo w miejscu pracy. Ze względu na obowiązujące w firmie standardy.Od pracowników wymaga się przestrzegania polityki dotyczącej zasad higieny, zakazu spożywania oraz znajdowania się pod wpływem alkoholu i innych środków odurzających. Na terenie obowiązuje także zakaz palenia poza specjalnie do tego wyznaczonymi strefami. Od kandydatów oczekuje się wykonywania wyznaczonych przez pracodawcę norm.
Staffline Group plc. - 2016-05-25 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
Prace ekspedientki w sklepie spożywczym
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Gozdnica (lubuskie)
Porcjowanie, tworzenie i dekorowanie potraw, uitrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowanie nieskomplikowanych dań w małej restauracji przy centrum kulturalno-rozrywkowym.
Fabrik e.V. - 2016-07-01 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-Praca w sklepie Bricomarche w Tczewie,-Osoby zainteresowane proszone są o kontakt telefoniczny 58-531-33-35.
"NERJA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-09 - Tczew (pomorskie)