KUCHARZ A LA` CARTE Brevik oferta pracy Sjöloftet Varn ANS
Stanowisko: KUCHARZ A LA` CARTE
Wynagrodzenie: od 175 NOK
Zakres obowiązków: Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej takich jak: pizza, pasty, dania z grilla, owoce morza.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la carteZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Data publikacji: 2016-10-31
Lokalizacja: Brevik ()
Pracodawca: Sjöloftet Varn ANS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Storgata 6, Brevik, NorwegiaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej takich jak: pizza, pasty, dania z grilla, owoce morza.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la carteZnajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 175 NOK
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ A LA` CARTE
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brevik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Norwegia
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 175 NOK/godz
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Pracodawca zapewnia zakwaterowanie niedaleko restauracji płatne w wysokości 3500 NOK / miesięcznie
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Wynagrodzenie: Od 175 NOK/godzinę bruttoUmowa na pełen etat, czas nieokreślony, 37,5 godz./tyg. Rozpoczęcie pracy - listopad 2016 r.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Nazwa pracodawcy: Sjöloftet Varn ANS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
Do pracodawcy na adres e-mailowy: kristian (at) sjoloftet.comoraz do wiadomości do WUP Gdańsk na adres:e_staniewicz (at) wup.gdansk.plW tytule maila proszę wpisać „A la carte Chef Sjöloftet full-time”.
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV ze zdjęciem + list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Elektronicznie, drogą e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Adres strony pracodawcy: www.sjoloftet.no
Profil działalności pracodawcy:
Restauracja Sjoloftet jest rodzinną restauracją powstałą w 1983 roku, w wyjątkowej lokalizacji, na portowym nabrzeżu w porcie Brevik. W restauracji serwuje się pizzę podaną na kruchym spodzie pieczonym we własnej piekarni, jak i międzynarodowe potrawy à la carte takie jak; pasty, dania z grilla, owoce morza. Oferują również dania na wynos oraz catering. Restauracja posiada sale bankietowe, konferencyjne, miejsca na zewnątrz oraz pub. Posiada również własną przystań, kiosk, bar z lodami oraz dwa pokoje hotelowe. Brevik jest pięknym małym miasteczkiem położonym 160 km na południowy zachód od stolicy Norwegii Oslo. Restauracja zatrudnia trzech kucharzy na stale i dwóch do trzech kucharzy dodatkowo w sezonie letnim.
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
Więcej informacji o stanowisku pracy udzielają:Kristian Bull-Varn
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 31.10.2016
Data dodania oferty pracy: 28.10.2016
Oferta pracy ważna do: 15.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
robienie pizzy
PUH Wojciech Frąckowiak -Zajazd Kłeckowianka - 2017-02-06 - Kłecko (wielkopolskie)
jw.
Przedszkole Ala ma Kota - 2018-04-10 - Warszawa (mazowieckie)
Aktywne poszukiwanie i pozyskiwanie nowych klientów, bieżąca obsługa klientów,doradztwo techniczne w zakresie oferowanych produktów,koordynacja dostaw,
ELMET-RZESZÓW Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
obsługa linii do produkcji opakowań foliowych
FOL-PLAST Zawadka Sp.zo.o.Sp.k. - 2017-08-25 - Pilawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań i potraw, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Żychlin (łódzkie)
Przygotowanie posiłkówumowa zlecenie od 13,70 brutto/h
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2018-05-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla 9 osób, dotyczy obiadów, praca od poniedziałku do piątku w godz. 11.00-15.00
ZAKŁAD BUDOWY MASZYN STOLARSKICH MACIEJEWSKA JERZYNA - 2016-05-24 - Kargowa (lubuskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie od 2.000,00 zł netto - 2.500,00
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-06-13 - Pszczółki (pomorskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2018-04-10 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowanie pizzy
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wałcz (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków obiadowych i wyrobów garmażeryjno cateringowych
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym Koło w Stargardzie - 2016-09-13 - Stargard (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem.
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2017-09-06 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo wielobranżowe Jard Jarosław Dziemian - 2016-10-26 - Białystok (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, wstępnie umowa-zlecenie, praca całoroczna
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY "RADOŚĆ" - 2016-08-19 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskiej, Praca na umowę zlecenie. 150 godzin pracy w miesiącu, Dyspozycyjnosc do pracy w godz. 10:00-24:00- caly tydziień wg grafiku. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny ze st.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE EKSPORT-IMPORT SKIBA WŁADYSŁAW - 2016-02-24 - Milicz (dolnośląskie)
obróbka mięsa, warzyw, owoców. Gotowanie potraw samodzielnie, od surowego produktu do gotowego dania. Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
"DEO" DEONIZIAK SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-03 - Białystok (podlaskie)
Obróbka ślusarska elementów metalowych, obsługa prasy hydraulicznej, praca z dokumentacją produkcyjną, wstępna kontrola jakości
Iflexs Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Miedziana (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
"MAR-TER" S.C. - TERESA PAGÓR, MIKOŁAJ PAGÓR - 2017-04-12 - Łeba (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków,- Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Gniew (pomorskie)
Przygotowanie dań wg. receptury
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2016-08-17 - Chełmek (małopolskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w/g zamówień z bufetu, menu na przyjęcia okolicznościowe, utrzymanie porzadku na stanowisku pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE CZESŁAW KANTORSKI - 2016-03-22 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
sprzedaż hurtowa towarów, zamawianie towarów od handlowców wietnamskich i z Wietnamu, negocjowanie z kontrahentami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Jabłonowo (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
GRYNHOFF HOTELE Sp. z o. o. Sp. K - 2017-02-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
jw
B&B SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)