KUCHARZ Kłecko oferta pracy PUH Wojciech Frąckowiak -Zajazd Kłeckowianka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: robienie pizzy
Data publikacji: 2017-02-06
Lokalizacja: Kłecko (wielkopolskie)
Pracodawca: PUH Wojciech Frąckowiak -Zajazd Kłeckowianka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Paderewskiego 20, 62-270 Kłecko, powiat: gnieźnieński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: robienie pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w Kłecku ul. Paderewskiego 20
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kłecko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gnieźnieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kłecko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: PUH Wojciech Frąckowiak -Zajazd Kłeckowianka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Adres pracodawcy:
62-272 Olekszyn 8, powiat: gnieźnieński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: gnieźnieński
Gmina pracodawcy: Kiszkowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olekszyn
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2017
Oferta pracy ważna do: 05.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków potraw kuchni arabskiej i bengalskiej oraz grilla
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Zgórsko (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19
Restauracja Drugie Piętro Ewa Polanowska - 2016-04-15 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Dom Pomocy Społecznej Dla Dzieci Zgromadzenia Sióstr Felicjanek - 2018-08-14 - Iwonicz (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą" - 2018-06-22 - Uniejów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla gości w O.W. Czachówka
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Pewel Mała (śląskie)
Przygotowywanie dań z grilla, kebabów
AUTO-FINANSE MICHAŁ NAWROCKI - 2016-10-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów z karty (głównie smażenie świeżej ryby), utrzymywanie porządku w kuchni oraz lodówkach (praca: Tawerna Żeglarska)
ALEKSANDRA KOTELUK - 2016-04-14 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, przygotowywanie sushi oraz potraw japońskich, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wykonywanie prac opiekuńczych przy dzieciach przedszkolnych
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Kotla (dolnośląskie)
- przygotowywanie produktów w obróbce mechanicznej i termicznej,- wydawanie dań,- obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków; umowa na okres próbny 1 miesiąc; godziny pracy: 10.00- 18.00
"MAJA" Ewa Szadzik - 2017-07-03 - Słupsk (pomorskie)
Prowadzenie kuchni, przyjmowanie towaru, obróbka mięs, gotowanie, serwowanie posiłków, praca zmianowa
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-03-24 - Modlnica (małopolskie)
Wykonywanie operacji ślusarskich zgodnych z dokumentacją technologiczną i rysunkiem technicznym.Kontrola jakości wykonywanych prac ślusarskich: pomiary wykonanych detali.Czyszczenie i konserwacja użytkowanych narzędzi i stanowiska pracy.Przestrzeganie przepisów BHP.Dbałość nad powierzonym mieniem przedsiębiorstwa.Współpraca z Brygadzistą i Mistrzem zmianowym.Godz. pracy 6-14, 14-22. Okres próbny 3 miesiące.
LEANN STAŃCZYK S.A. - 2018-05-08 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków pizzy i kebabów
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Brzozów (podkarpackie)
Wykształcenie: min. zawodowe; prawo jazdy kat. B, BE lub T; zakres obowiązków: wykonywanie prac porządkowych (m.in. sprzątanie, koszenie trawy, grabenie, wyznaczanie linii boisk), bieżąca konserwacja urządzeń oraz pomieszczeń znajdujących się w użytkowaniu obiektu, nadzór nad obiektem oraz pilnowanie ładu i porządku, obsługa klientów obiektu (udzielanie inf. dot. pracy obiektu, przyjmowanie rezerwacji, nadzór nad przestrzeganiem regulaminu), obsługa imprez sportowych; die zmiany; miejsce pracy: Stadiony Sportowe Gliwice;
MIEJSKI ZARZĄD USŁUG KOMUNALNYCH - 2018-07-30 - Gliwice (śląskie)
Prace ślusarskie związane z naprawą części, a także prace związane z produkcją nowych wyrobów
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Kwilcz (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie dań małej gastrononomi
kontakt przez OHP - 2017-01-19 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, sprzatanie stanowiska pracy, rozliczanie magazynów, zamówienia, układanie menu
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywaniei serwowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Rzeszów (podkarpackie)
*obróbka surowców*przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Gryfino (zachodniopomorskie)
kucharz/ barman
"DUET" HENRYK WYPYCHOWSKI TUCZNO - 2016-07-19 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Wykształcenie brak wymagań; doświadczenie zawodowe mile widziane; zakres obowiązków: roboty związane z układaniem kostki brukowej, krawężników; praca na terenie woj. Śląskiego
"KOSMA" PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWE KAŁUSKI LUCJAN - 2016-04-27 - Gliwice (śląskie)
Klejenie pierogów, robienie makaronów, cepelinów, pielmieni, dań regionalnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków zgdonie z receoturami i jadłospisem
Dom Pomocy Społecznej Nr 1 - 2018-01-03 - Sosnowiec (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, pizzy, sałatek, obiadów, przyjmowanie towaru, przygotowywanie zamówień, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Sobala Adam - 2015-12-31 - Wodzisław Śląski (śląskie)
1. Dbałość o porządek w kuchni;2. Sprzątanie miejsca pracy;3. Przygotowywanie posiłków;4. Wydawanie posiłków zgodnie z zamówieniem;5. Sprawdzanie stanu magazynów;6. Składanie zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Gryfino (zachodniopomorskie)