KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Sobala Adam
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw, pizzy, sałatek, obiadów, przyjmowanie towaru, przygotowywanie zamówień, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Data publikacji: 2015-12-31
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Sobala Adam
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybnicka 16, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie potraw, pizzy, sałatek, obiadów, przyjmowanie towaru, przygotowywanie zamówień, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 12.00 do 22.00 - godziny do uzgodnienia z pracodawcą. Kontakt telefoniczny od 9.00 do 17.00.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: prawo jazdy kategorii B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Sobala Adam
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Rybnicka 16, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny, Godziny : 9.00-17.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Rybnicka
Numer budynku pracodawcy: 16
Profil działalności pracodawcy: Pizzeria Palermo
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.12.2015
Oferta pracy ważna do: 29.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 31.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 31.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
rejestracja pacjentów
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Trzcińsko-Zdrój (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przyrządzanie i przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni marokańskiej
DOROTA BOUMARTE DUKELA - 2016-02-11 - Raszyn (mazowieckie)
Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2016-08-30 - Dębska Kuźnia (opolskie)
- Przygotowywanie dań, potraw kuchnii polskiej. Wydawanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + czasami soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku min. 2 lata. Umiejętność przygotowywanie potraw kuchnii polskiej. Umiejętność lepienia pierogów. Kontakt telefoniczny (8:00-11:00, 17:00-20:00) (Tel. 535-392-202) lub e-mail: hansbach (at) poczta.onet.pl
BAR SIELANKA S.C. F. KOSTECKI, A. HANSBACH-KOSTECKA - 2018-04-26 - Katowice (śląskie)
przyrządzanie posiłków dietetycznych ukraińskich
TERVIS Magdalena Cieślak - 2017-09-27 - Rzepin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. Wiśniccy S.C. B. Wiśnicka i R. Wiśnicki - 2016-12-12 - Sierskowola (lubelskie)
Kucharz, w pizzerii Italiana. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Pracodawca zapewnia dojazd do miejsca pracy.
FIRMA ADER ADAM DERA - 2016-08-22 - Sierakowice (pomorskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Łowicz Wałecki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
B-Z COOK Barbara Zarzyńska - 2018-06-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
rozwożenie materiałów budowlanych wózkiem widłowym
Zakład Produkcji Materiałów Budowlanych ZPCh Kazimierz Ginter - 2017-05-10 - Chojnice (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wypoczynkowy "Psia Góra" Zofia,Jerzy,Tomasz,Wiktor Zych s.c. - 2018-03-16 - Swornegacie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Pałac Łazienkowski Dariusz Chałoński - 2017-04-12 - Staszów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw, przygotowanie stanowiska pracy, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
Usługi Turystyczne Izabela Buluk - 2018-04-23 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wykonywanie produktów gastronomicznych-
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Chocianów (dolnośląskie)
Kucharz/kucharka
EURO-HOTEL-RESTAURACJA Józef Korzeb - 2017-01-02 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Rybnik (śląskie)
-tworzenie i montaż materiałów filmowych i fotograficznych z wydarzeń realizowanych przez PCA oraz zamieszczanie ich na stronie internetowej PCA ;przygotowanie i realizacja reklam także na ekranie LED; organizowanie logicznej struktury PCA; aktualizowanie zawartości serwisu internetowego PCA; tworzenie materiałów związanych ze statutową działalnością PCA w celach promocyjnych.
Polkowickie Centrum Animacji - 2016-10-05 - Polkowice (dolnośląskie)
Kucharz. Refundacja do wynagrodzenia dla osób poniżej 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Stróże (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni przedszkola.
Fundacja "Angielski Dzieciom" - 2018-07-04 - Płock (mazowieckie)
Kucharz-przygotowywanie posiłków i potraw; pracodawca stwarza możliwość zakwaterowania lub zwrot kosztów podrózy
Zajazd "Bartnik" Władysław Kazimierz Kotyński - 2017-03-23 - Hajnówka (podlaskie)
praca w stołówce szkolnej
Publiczne Gimnazjum Nr 15 w Białymstoku - 2016-01-19 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-06-10 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg. przepisów oryginalnej kuchni orientalnej, zarządzanie produkcją w tym zamawianie i odbieranie towaru bezpośrednio od Wietnamskich dostawców i producentów.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Łódź (łódzkie)
1. Przygotowanie i wydawanie posiłków2. Tworzenie menu, tworzenie listy zakupów3. Utrzymanie porządku w kuchni oraz na stołówce4. Sprzedaż wydawanych posiłków z użyciem kasy fiskalnej
Wyższa Szkoła Administracji PUblicznej - 2018-02-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Miejsce pracy Opole-Zawada Centrum handlowe Turawa Park (Carrefour).Wykładanie towaru, dbanie o ekspozycje towaru, obsługa klienta. praca w godz. 6-14, 14-22
Carrefour Polska Sp. z o.o. - 2017-04-13 - Opole (opolskie)
montaż instalacji sanitarnych i wentylacyjnych w budynkach
INSTALDOM - SŁAWOMIR RYNIEC - 2016-01-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu. Wymagania: doświadczenie zawodowe min. 2 lata, brak przerwy w wykonywaniu zawodu, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna, znajomość dań kuchni polskiej i włoskiej oraz umiejętność ich przyrządzania.
"BRAX-TON" J.R. Makulik Sp. Jawna - 2016-09-21 - Racibórz (śląskie)