KUCHARZ/KUCHARKA(NR 0010) Białe Błota oferta pracy EURO-HOTEL-RESTAURACJA Józef Korzeb
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA(NR 0010)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz/kucharka
Data publikacji: 2017-01-02
Lokalizacja: Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: EURO-HOTEL-RESTAURACJA Józef Korzeb
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szubińska 93, 86-005 Białe Błota, powiat: bydgoski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz/kucharka
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie do negocjacji z pracodawcą
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA(NR 0010)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białe Błota
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bydgoski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białe Błota
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 09.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane min. 2-letnie doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: EURO-HOTEL-RESTAURACJA Józef Korzeb
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Szubińska 93, 86-005 Białe Błota, powiat: bydgoski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: tel. 784 395 455e-mail: kariera (at) eurohotel.com.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: bydgoski
Gmina pracodawcy: Białe Błota
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białe Błota
Ulica pracodawcy: Szubińska
Numer budynku pracodawcy: 93
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.01.2017
Oferta pracy ważna do: 02.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków od podstaw, sprzedaż posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
BAR AS Włodzimierz Jacek Kania - 2016-09-23 - Siedlce (mazowieckie)
Kucharz - sprzedawca, miejsce wykonywania pracy: Przy autostradzie A4 LSSE - Krzywa, pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie
Alania Kebap - 2017-05-25 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Wykształcenie minimum zawodowe, minimum 3 letni staż pracy, znajomość kuchni, pasja do gotowania. Przygotowywanie posiłków pod zamówienie klienta, obsługa imprez. Kontakt osobisty z pracodawcą.
RESTAURACJA SZYKOWNA USŁUGI CATERINGOWE KATARZYNA PRUS - 2017-06-20 - Radlin (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-08-29 - Trzebnica (dolnośląskie)
dołączanie korespondencji do akt, wykonywanie odpisów dokumentów, przygotowywanie wokand, wzywanie stron na rozprawę
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Cieszyn (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie dań, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie potraw i dań chińskich w szerokim asortymencie, w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni chińskiej w tym: zup, dań mięsnych, dań z owoców morza, makaronów i innych, przygotowywanie menu w języku chińskim
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
do uzgodnienia z pracodawcą
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2017-01-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Prace magazynowe, rozładowanie i rozpakowanie towaru.
"ITUM OWOCE" SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-21 - Kłodzko (dolnośląskie)
.
Przedsiębiorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska - 2016-02-19 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-07-06 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2016-09-14 - Kamień Śląski (opolskie)
Praca fizyczna
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Krasnystaw (lubelskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przechowywanie żywności,- przygotowywanie półproduktów, obróbka artykułów spożywczych,- sporządzanie potraw i napojów,- dekorowanie potraw,- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych,- utrzymywanie czystości naczyń i urządzeń w kuchni i na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu prod USA TURBO CHEF. Wykształcenie zawodowe lub średnie.
KA-SPORT Sp. z o. o. - 2016-02-09 - Koleczkowo (pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej, wybór sprzętów do przygotowania dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, pomoc w zarządzaniu budżetem na wydatki spożywcze,nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Firma Karp-Han "JUNIOR" Mariusz Zalewski - 2017-05-04 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw dla gości restauracji
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Piaseczno (mazowieckie)
montaż, skręcanie mebli
"PJORO" SP. Z O.O. - 2018-04-26 - Handzlówka (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków tj. śniadania, obiady, dania z karty menu.Pieczenie ciast.
"GRUPA INCO" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-04 - Wikno (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówień w zakesie instrukcji dla wykonawców oraz warunków umowy w oparciu o Opis Przedmiotu Zamówienia umożliwiający wszczęcie procedury przetargowej, kompleksowa obsługa postępowania przetarowego, kompletowanie dokumentacji, archiwizacja dokumentacji, monitoring postępowań przetargowych, przygotowanie dokumentacji odwoławczej, sporządzanie i publikowanie ogłoszeń o zamówieniu publicznym i udzieleniu zamówienia publicznego w celu wykonania dyrektyw, postanowień, przepisów w oparciu, o które prowadzone jest postępowanie, udział w pracach Komisji Przetargowej wraz ze sporządzanie protokołu, przygotowanie dokumentów z postępowania przetargowego dla organów kontroli zewnętrznej i wewnętrznej, przygotowanie dokumentów niezbędnych do zawarcia umowy z wykonawcą wyłonionym w drodze zamówienia publicznego, współpraca z pozostałymi komórkami organizacyjnymi szpitala, współudział w opracowywaniu i aktualizowaniu procedur
Szpital Specjalistyczny nr 2 - 2016-07-05 - Bytom (śląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-01 - Piekarzew (wielkopolskie)
Samodzielne sporządzanie nowych potraw wg receptur i przepisów szefa kuchni (obrobka wstępna surowców: ręczna, mechaniczna, termiczna), uczestniczenie we wprowadzaniu nowych wyrobów; wydawanie potraw z kuchni, przygotowywanie deserów i regionalnych napojów; przygotowywanie potrawy, napoje i desery na przyjęcia okolicznościowe. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w przedziale: 10:00-24:00. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań.
GOŚCINIEC KANCLERZ-Restauracja, Bar Kaszuba Barbara - 2017-03-20 - Zamość (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2016-09-05 - Lubichowo (pomorskie)
Praca w Pizzerii w Stalowej Woli i w Nisku. Mile widziane doświadczenie.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2016-08-02 - Nisko (podkarpackie)
staż pracy min. 1 rok, książeczka sanepid, przygotowywanie posiłku według standardów panujących na kuchni,
OBIADEK Marcin Okła - 2016-08-23 - Wołomin (mazowieckie)
Praca w kawiarni, przygotwywanie potraw: sniadania, lunche.
Fly High Coffee Wojciech Janowicz - 2018-07-04 - Białystok (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, miejsce wykonywania pracy Sierpc, ul. Narutowicza 64, spotkanie informacyjne z pracodawcą w PUP Sierpc w dniu 04.03.2016 o godz. 10.00 w pok.11
"CENTRUM KONFERENCYJNO-REKREACYJNE U.TOMASZEWSKA I. WIERZBICKA" SPÓŁKA CYWILNA - 2016-02-24 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej
"Mai Lan" Dinh Tien Hali - 2018-08-29 - Trzebnica (dolnośląskie)