KUCHARZ Trzebnica oferta pracy Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2016-08-29
Lokalizacja: Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Le艣na 2, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzebnica
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: trzebnicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzebnica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.09.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole i pod presj膮 czasu.
Nazwa pracodawcy:
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Trzebnicy
Adres pracodawcy:
Le艣na 2, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Trzebnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Trzebnica
Ulica pracodawcy: Le艣na
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Trzebnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 28.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
klimatyzacje
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
Nauka gotowania wg przepis贸w obowi膮zuj膮cych w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klient贸w.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas okre艣lony (do ko艅ca 04.2018r.)Miejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 10-18, 14-22 pn-ndz.(system pracy r贸wnowa偶ny).
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Orzesze (艣l膮skie)
1.Znajomo艣膰 i przestrzeganie obowi膮zuj膮cego prawa wewn臋trznego (regulamin贸w, procedur, instrukcji, itp. obowi膮zuj膮cych u pracodawcy).2.Wykonywanie polece艅 prze艂o偶onych w zakresie organizowania,planowania pracy oraz utrzymania w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchni.3.Znajomo艣膰 zasad obs艂ugi sprz臋tu kuchennego. 4.Znajomo艣膰 proces贸wtechnologicznych. 5.Przygotowywanie i wydawaniem posi艂k贸w na oddzia艂y.6. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych. 7.Monitorowanie i zapisy CP CCP.8.Segregacja odpad贸w komunalnych i bioodpad贸w oraz ich transport.9.Zg艂aszanie Szefowej Kuchni brak贸w w sprz臋cie lub wad b膮d藕 ustereksprz臋tu. 10.Dbanie o w艂a艣ciwy stan sanitarno-higieniczny urz膮dze艅 ipomieszcze艅. Praca w godzinach: I. 06:00-14:00 II. 12:00-20:00
Wojew贸dzki Specjalistyczny Zesp贸艂 Neuropsychiatryczny w Opolu - 2017-02-13 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe OAZA s.c. - 2018-07-02 - K臋pno (wielkopolskie)
wg stanowiska
F.H.U. ANDREW S.C. KOWALCZYK ANDRZEJ KOWALCZYK KRZYSZTOF - 2017-04-06 - Raba Ni偶na (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze-kuchnia ukrai艅ska.przyrz膮dzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, p贸艂produkt贸w, kr臋cenie pizzy
Galeria "MANTA" SC Robert Cidy艂o, Przemys艂aw Cidy艂o - 2017-01-19 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Gotowanie da艅 mi臋snych, sa艂atek, past i da艅 z karty. Przygotowanie potraw dla klienta.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w serwowanych w lokalu, przyjmowanie zam贸wie艅 i wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, przygotowanie listy produkt贸w potrzebnych na dzie艅 nast臋pny, przestrzeganie obowi膮zuj膮cych procedur HCCP, prowadzenie rejestru temperatury lod贸wki i zamra偶arki, sprawdzanie dat wa偶no艣ci produkt贸w/p贸艂produkt贸w, przygotowanie stanowiska pracy przed rozpocz臋ciem i zako艅czeniem pracy, codzienne dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 dla go艣ci hotelu i restauracjiI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o stan i 艣wie偶o艣膰 produkt贸w, z kt贸rych wykonane posi艂ki, dba艂o艣膰 o sprz臋t, utrzymanie czysto艣ci, porz膮dku.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "JUMAR" BIURO PROJEKT脫W S.C. - 2015-12-01 - Szklary (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci
Zwi膮zek Harcerstwa Polskiego Komenda Chor膮gwii 艢l膮skiej - 2016-04-13 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
wymagane do艣wiadczenie w domowym gotowaniu potraw, koniecznie wymagany znaczny stopie艅 niepe艂nosprawno艣ci, gotowanie polskich potraw i da艅, (osoby spoza Ostrowa - mo偶liwe bezp艂atne zakwaterowanie)
Mechanika Pojazdowa Robert Kubiak - 2016-08-23 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Do艣wiadczenie zawodowe, motywacja do pracy, sumienno艣膰.
Pizzeria "Krystyna" - 2017-01-31 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-05-13 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
pobieranie surowc贸w do produkcji, zabezpieczenie przed zespuciem i prawid艂owe ich przechowywanie; obr贸bka wst臋pna surowc贸w; wykonywanie r贸znych potraw (zgodnie z harmonogramem sta偶u); sta偶 od pon.-pt. 7-15 lub 10-18 (zatrudnienie po sta偶u pon-sb-14 lub 10-18 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy wg potrzeb zak艂adu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
zgodnie z zakrresem obowi膮zk贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Stromiec (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu makaran贸w, sa艂atek, zestaw贸w obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Bochnia (ma艂opolskie)
Znajomo艣膰 zasad systemu HACCAP, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Zak艂ad Poprawczy - 2018-01-17 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw
Pawe艂 Smelkowski Us艂ugi Kuchmistrzowskie, Restauracja POEMAT - 2016-11-14 - 艢migiel (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowanie da艅, obr贸bka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP. Okres zatrudnienia- 23 miesi膮ce. Praca w godz 8-16.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Pi艂a (wielkopolskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw, napoj贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym, ocenianie jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Hel (pomorskie)
-utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,-przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni,-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowaywanych posi艂k贸w-przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy,-wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez menad藕era,-przestrzeganie obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewn臋trzynych.
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Wynagrodzenie 12 z艂 / 1 h netto + premia,-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2018-05-08 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
Szpital Kliniczny im. Heliodora 艢wi臋cickiego UM - 2018-06-13 - Pozna艅 (wielkopolskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Libusza (ma艂opolskie)
Prowadzenie zaj臋膰 dydaktycznych, przygotowywanie plan贸w, prowadzenie dokumentacji dydaktycznej. Wymagania: wykszta艂cenie wy偶sze pedagogiczne, do艣wiadczenie w zakresie prowadzenia grupy, zaanga偶owanie w wykonywan膮 prac臋, punktualno艣膰, dyspozycyjno艣膰, do艣wiadczenie min 1 rok.
PLUSZAK Mirela Fiedorowicz - 2017-07-11 - Nowy Dw贸r Wejherowski (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg menu
P.H.U. "COBA" Marcin Gi偶y艅ski; F.H.U. Marcin Gi偶y艅ski - 2018-08-31 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)