KUCHARZ Śmigiel oferta pracy Paweł Smelkowski Usługi Kuchmistrzowskie, Restauracja POEMAT
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-11-14
Lokalizacja: Śmigiel (wielkopolskie)
Pracodawca: Paweł Smelkowski Usługi Kuchmistrzowskie, Restauracja POEMAT
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leszczyńska 22b, 64-030 Śmigiel, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Śmigiel
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kościański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Śmigiel
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: może być absolwent
Nazwa pracodawcy:
Paweł Smelkowski Usługi Kuchmistrzowskie, Restauracja POEMAT
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Adres pracodawcy:
Leszczyńska 22b, 64-030 Śmigiel, powiat: kościański, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kościański
Gmina pracodawcy: Śmigiel
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Śmigiel
Ulica pracodawcy: Leszczyńska
Numer budynku pracodawcy: 22b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kościanie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2016
Oferta pracy ważna do: 20.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-02-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe
"WIKO" S.C. Czesława Wiera, Benedykt Wiera - 2016-03-23 - Jankowice (śląskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
-
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Stanisław Węglarz - 2016-06-03 - Niechorze (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Sobolew (mazowieckie)
pomoc przy pracach związanych z wykonywaniem instalacji elektrycznych i montażem osprzętu elektrycznego
I-SPARK Spółka z o.o. - 2017-04-18 - Głuchów (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i dań. Praca w weekendy.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Nowa Wieś (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 7.00- 15.00
F.H.U. PERFEKT Halina Małkowska - 2018-01-04 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta, kotakt z dostawcami, dbanie o zaopatrzenie, obsługa kasy fiskalnej. Wymagania: wykształcenie średnie - gastronomiczne, mile widziany staż pracy, prawo jazdy kat B.
ANATOLIA BARIS KUCUK - 2017-02-24 - Wejherowo (pomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu dań, utzrymywanie w czystości miejsca pracy, zmywanie, , zamawianie towaru, praca również w weekendy oraz święta, praca w porze nocnej (praca w systemie zmianowym).Umowa zlecenie na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłów dla uczniów - śniadania i obiad,
Szkola Podstawowa nr 4 - 2018-07-12 - Czeladź (śląskie)
wg stanowiska
Hotelarstwo Gastronomia i Handel Anna Pajewska - 2016-03-31 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Praca na samodzielnym stanowisku. Nadzór nad zaopatrzeniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-10-23 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie świeżych potraw najwyższej jakości. Kuchnia tradycyjna z regionu Turyngii jak i potrawy kuchni śródziemnomorskiej.
Lobdeburgklause Berglokal, Wandergaststätte Inh. Katja Leichsenring - 2017-06-23 - Niemcy (Niemcy)
- Przygotowanie dań, menu, półproduktów.- Znajomość kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Grójec (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywaniem i podawania żywności i napojów; umowa o pracę na okres 3 lat; wymagana znajomość kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
Janusz-Park Sp. z o.o. - 2017-04-14 - Łęknica (lubuskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-04-27 - Perzyce (wielkopolskie)
obchód terenu, praca w portierni
ANHED Andrzej Hedrych - 2016-07-05 - Poznań (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2017-09-12 - Łuków (lubelskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Siemiatycze (podlaskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Jarosław (podkarpackie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0014.00-22.00
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-08-19 - Mielec (podkarpackie)