KUCHARZ Wysokie Mazowieckie oferta pracy OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
Data publikacji: 2017-02-15
Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Pracodawca: OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ludowa 80, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wysokie Mazowieckie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wysokomazowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wysokie Mazowieckie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: istnieje możliwość przyuczenia w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
Ludowa 80, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt osobisty lub telefoniczny 86 275 92 22
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Ulica pracodawcy: Ludowa
Numer budynku pracodawcy: 80
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.02.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 15.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 15.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wyrób pierogów i uszek. Przygotowywanie podstawowych zup i sałatek
Marta Witowska Kancelaria Radcy Prawnego;BRS; Restauracja CK Monarchia - 2016-02-05 - Przemyśl (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Mała Gastronomia - 2016-05-11 - Ustka (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie powłok pod lakierowanie.
SAP RENOVATION PRO Sp. z o.o. - 2016-08-22 - Kalisz (wielkopolskie)
montaż płytek elektronicznych THT, lutowanie ręczne, montaż urządzeń
NORAUTRON Spółka Akcyjna - 2016-08-31 - Zduńska Wola (łódzkie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "CanPol" Jarosław Pindelski - 2017-03-07 - Sopot (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przyrządzanie potraw według receptur, przyrządzanie potraw według własnych receptur, przestrzeganie zasad higieny pracy, przestrzeganie przepisów bhp, przygotowywanie i pieczenie mięs, filetowanie i przyrządzanie ryb.
Ośrodek Żeglarstwa i Turystyki Wodnej CAMP-PISZ Łachacz Marek - 2017-01-05 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd " MIECHUS " - 2016-06-10 - Miechów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w szczególności kuchni indyjskiej. Czytanie receptur w języku hindi. Porcjowanie, wydawanie posiłków i dbanie o ich najwyższą jakość. Utrzymywanie porządku i czystośći miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowiązków powierzonych przez pracodawcę. Praca będzie wykonywania w środowisku wielokulturowym i językowym z przewagą współpracowników mówiących w języku angielskim. Wykształcenie zawodowe lub średnie. Doświadczenie zawodowe 2 lata. Znajomość języka angielskiego oraz hindi na poziomie komunikatywnym.
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-02-03 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "ABV", AGNIESZKA ŁOZIŃSKA - 2017-08-09 - Oświęcim (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 1850 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-10-13 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie i serwowanie oryginalnych potraw kuchni tureckiej. Wymagane dświadczenie przy przygotowaniu posiłków kuchni tureckiej
PHU PAWEŁ ŻUKOWSKI - 2016-04-29 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
SPAWANIE NA RUROCIĄGU. Praca w delegacji na terenie Polski i Litwy. Delegacje związane z realizacją inwestycji. Pracodawca zapewnia wyżywienie i zakwaterowanie.
'GAZO-PROGRESS' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-13 - Rzeszów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE PÓŁPRODUKTÓW O OBRÓBKI TERMICZNEJ, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURĄ, PUNKTUALNE WYDAWANIE POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ZASADNICZE KIERUNKOWE
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIĄ INTELEKTUALNĄ KOŁO W SZCZECINIE - 2018-08-16 - Bezrzecze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu pomocy społecznej
Dom Pomocy Społecznej - 2017-11-16 - Radzymin (mazowieckie)
Wytwarzanie wyrobów garmażeryjnych rybnych. Wdrażanie nowych receptur kuchni kazachskiej.
PH KREWETKA Wojciech Millack - 2016-06-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-01-05 - Zgierz (łódzkie)
Prowadzenie kuchni w restauracji. Przygotowywanie posiłków.
RENATA JAKUBIAK FHU HD-PROJEKT - 2017-05-16 - Wrocław (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich, indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
min.rok doświadczenia
STOWARZYSZENIE NA RZECZ POMOCY OSOBOM NIEPEŁNOSPRAWNYM "SIEDLISKO" - 2016-01-19 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
Wytwarzanie pizzy z dostępnych produktów, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprzęt. Miejsce pracy: Wrocław ul. Kościuszki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
"PALMAR" SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2017-06-13 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowywanie art. spożywczych do wykonania dań obiadowych i garmażeryjnych, obróbka mechaniczna i termiczna mięs, ryb, ziemnaików, kasz itp., pieczenie ciast, przygotowywanie dań do podania dla klientów
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Dobrzyca (wielkopolskie)
w/g stanowiska
SALON FRYZJERSKO-KOSMETYCZNY ANNA POLAK - 2018-04-17 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Redło (zachodniopomorskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ Z KARTY MENU DLA KLIENTÓW OBCOJĘZYCZNYCH W TYM KLIENTÓW Z UKRAINY
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA GRZEGORZ GURYN, ALEKSANDER JARCZYK - 2017-10-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; zmianowość: dzień/dzień
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2016-02-12 - Ustka (pomorskie)
Kucharz
Usługi Ggastronomiczne i Handel Wierzbicka Renata - 2017-03-06 - Terka (podkarpackie)