KUCHARZ Przemy艣l oferta pracy Marta Witowska Kancelaria Radcy Prawnego;BRS; Restauracja CK Monarchia
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wyr贸b pierog贸w i uszek. Przygotowywanie podstawowych zup i sa艂atek
Data publikacji: 2016-02-05
Lokalizacja: Przemy艣l (podkarpackie)
Pracodawca: Marta Witowska Kancelaria Radcy Prawnego;BRS; Restauracja CK Monarchia
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Aleksandra Puszkina 18, 37-700 Przemy艣l, powiat: m. Przemy艣l, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wyr贸b pierog贸w i uszek. Przygotowywanie podstawowych zup i sa艂atek
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Przemy艣l
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Przemy艣l
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Przemy艣l
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.02.2016
Data zako艅czenia pracy: 05.05.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Umiej臋tno艣膰 wyrobu pierog贸w i uszek. CV bezpo艣rednio do pracodawcy ul. Puszkina 18 w Przemy艣lu Restauracja CK Monarchia
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Marta Witowska Kancelaria Radcy Prawnego;BRS; Restauracja CK Monarchia
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przemy艣lu
Adres pracodawcy:
Kazimierza Wielkiego 3/21, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: sanocki
Gmina pracodawcy: Sanok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sanok
Ulica pracodawcy: Kazimierza Wielkiego
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracja
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przemy艣lu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
miejsce pracy budowa trasy S-7
"MGMK" Sp. z o.o. - 2016-04-18 - Bogatka (pomorskie)
Produkcja rolet
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Byt贸w (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, mo偶liwo艣膰 przyuczenia
Janina Braun - 2016-10-20 - Bia艂a (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WED艁UG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMO艢膯 PRZYPRAW MAJ膭CYCH ZASTOSOWANIE W TEJ KUCHNI, ORAZ ICH PROPORCJI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA 呕YCZENIE KLIENTA Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZ膭DZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZB臉DNE DO PRZYGOTOWANIA DA艃 KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
gastronomia
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Olszowiec (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw
Przedsi臋biorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyza艂o - 2016-07-26 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Zarz膮dzanie grup膮 pracownik贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych i wydawanych posi艂k贸w, samodzielne wykonywanie posi艂k贸w z zachowaniem obowi膮zuj膮cych receptur
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-05-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
-
,,EURO BA艁TYK" SUROWIECKI WIES艁AW - 2016-02-09 - Rewal (zachodniopomorskie)
Prowadzenie ca艂okszta艂tu spraw zwi膮zanych z bezpiecze艅stwem i higien膮 pracy pracownik贸w i uczestnik贸w CIS oraz ochron膮 ppo偶 os贸b i mienia. Zatrudnienie na 1/4 etatu.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, kontakt z dostawcami i kontrahentami wietnamskimi oraz z UE
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Czajk贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w barze i ich wydawanie, obr贸bka produkt贸w 偶ywno艣ciowych, utrzymywanie porz膮dku w kuchni. Wykszta艂cenie zawodowe lub po szkoleniu kucharz, do艣wiadczenie zawodowe mile widziane, wymagane s膮 podstawowe umiej臋tno艣ci zawodowe oraz utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od umiej臋tno艣ci i kwalifikacji kandydat贸w. Pracodawca prosi o przesy艂anie CV na adres e-mail: ankahasse (at) gmail.com
W.C.T. HAASE Wladyslaw, Czeslaw, Tadeusz Haase Sp贸艂ka jawna - 2016-04-25 - Dobrzewino (pomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe mile widziane; wymagane do艣wiadczenie zawodowe; znajomo艣膰 rys. technicznego; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
MOSTOSTAL - ENERGOMONTA呕 GLIWICE SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-08-25 - Gliwice (艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracyjnych,- przygotowywanie 艣niadan dla go艣ci hotelowych,- przygotowywanie potraw na przyj臋cia okoliczno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
przygotowanie potraw kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej
GASTROCOM Mateusz Sobczy艅ski - 2017-11-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Miejsce pracy: Hotel Senator Zb膮szy艅.
Zak艂ady Mi臋sne "SOBKOWIAK Ireneusz Sobkowiak - 2016-03-10 - Zb膮szy艅 (wielkopolskie)
Prace pomocnicze w dziale twaro偶karniPraca na trzy zmiany: 06.00-14.00, 14.00-22.00, 22.00-06.00. Na spotkanie z pracodawc膮 nale偶y umawia膰 si臋 telefonicznie 664 027 541 w godz. 08.00-16.00.
POLMLEK Raci膮偶 Sp. z o.o. - 2018-01-05 - Raci膮偶 (mazowieckie)
obr贸bka wst臋pna surowca, pomoc w przygotowaniu da艅 obiadowych, sprz膮tanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Mi臋dzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA VIOL-MAR MAREK HYB艢 - 2017-01-04 - Kalisz (wielkopolskie)
Wg. harmonogramuFP
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Zwierzyn (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Grodziec (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie tradycyjnej i swojskiej kuchni.
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-HANDLOWE ZBIGNIEW TUCHOLSKI - 2017-07-10 - Zabrze (艣l膮skie)
Racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 potraw oraz o higien臋 miejsca pracy.
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2017-05-22 - G贸rzno (kujawsko-pomorskie)
- Organizowanie imprez, prowadzenie klubu muzycznego w Katowicach, ul. Mariacka 31.- Wynagrodzenie: od 2100 z艂/brutto do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 19:00-03:00. Wymagania: wykszta艂cenie podstawowe. Do艣wiadczenie zawodowe. Kontakt telefoniczny (Tel. 501-425-840) w godzinach: 11:00-20:00.
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY G臉SIAK - 2018-06-14 - Katowice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI POLSKIEJ ORAZ UKRAI艃SKIEJ.
PHU MASTERCLEAN RADOS艁AW 艁O艢 - KOROBCZAK - 2016-07-18 - Sopot (pomorskie)
Prace w dziale 偶ywienia przy przygotowywaniu posi艂k贸w i wydawaniu posi艂k贸w.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-01-31 - Sopot (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)