KUCHARZ Kalisz oferta pracy FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA VIOL-MAR MAREK HYB艢

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Data publikacji: 2017-01-04
Lokalizacja: Kalisz (wielkopolskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA VIOL-MAR MAREK HYB艢
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:LIPOWA 12-14, 62-800 Kalisz, powiat: m. Kalisz, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kalisz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Kalisz
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kalisz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: PRAKTYKA NA WW.STANOWISKU 5 LAT
Nazwa pracodawcy: FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA VIOL-MAR MAREK HYB艢
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kaliszu
Adres pracodawcy:
LIPOWA 12-14, 62-800 Kalisz, powiat: m. Kalisz, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby zainteresowane proszone s膮 o telefoniczne um贸wienie si臋 na spotkanie z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kalisz
Gmina pracodawcy: Kalisz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kalisz
Ulica pracodawcy: LIPOWA
Numer budynku pracodawcy: 12-14
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: restauracje i inne plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kaliszu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.01.2017
Data dodania oferty pracy: 02.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 02.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wypiek pizzy.Zatrudnienie od zaraz na podstawie umowy o prac臋 na czas nieokre艣lony, praca wed艂ug grafiku w godzinach: pon.-czw. 10.00-22.00; pt.-sob. 10.00-23.00
LA GONDOLA Grzegorz Rybacki - 2018-10-08 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w godz. 10-22 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Rewalu. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla os贸b doje偶d偶aj膮cych. Dla os贸b z Ko艂obrzegu, Trzebiatowa i okolic zapewniony dojazd.
S艂awomir Przybylski - 2016-05-20 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
kucharz- imprezy okoliczno艣ciowe
FENIKS - ORGANIZACJA IMPREZ OKOLICZNO艢CIOWYCH s.c. - 2018-04-27 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
CESKA BESEDA S.C. - 2016-07-06 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Sprawdzanie stanu przydatno艣ci towar贸w. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w. Przygotowywanie potraw. Obr贸bka warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w. Obs艂uga od strony gastronomicznej imprez zorganizowanych. Wsp贸艂tworzenie menu na okre艣lon膮 imprez臋.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W ZGODNIE Z KWALIFIKACJAMI OPIEKUNA MEDYCZNEGO.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa na okres pr贸bny 3 m-ceMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:Miko艂贸wPRACA W DNIACH I GODZINACH:Pn-ndz 7-19, 19-7 (system pracy 12/12).
"SZPITAL 艢W.J脫ZEFA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-10-01 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
Pa艂ac Brun贸w Edward Rze藕wicki - 2017-05-18 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
Osoba zatrudniona na stanowisku koordynatora w dziale utrzymania czysto艣ci b臋dzie odpowiedzialna za koordynowanie pracy pa艅 pokojowych oraz sprz膮tanie cz臋艣ci wsp贸lnych hotelu. Dyspozycyjno艣膰 w godz.: 6-14, 14-22, oko艂o 100-200 godzin miesi臋cznie.
PURO HOTEL WROC艁AW Sp. z o.o. - 2017-09-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie da艅 kuchni arabskiej, wiedza i umiej臋tno艣c 艂膮czenia przypraw stosowanych w kuchni arabskiej, wyszukiwanie nowych da艅 z ksi膮偶ek kulinarnych w j臋zyku arabskim, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Oferta sta偶u. Sporz膮dzanie potraw, ciast, napoj贸w, deser贸w, porcjowanie, dekorowanie, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - 艁osice (mazowieckie)
Przyjmowanie produkt贸w z magazynu odpowiadaj膮cych normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, oszcz臋dne gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸bek pokarmowych.
Gda艅ski Zesp贸艂 呕艂obk贸w - 2016-02-01 - Gda艅sk (pomorskie)
Miejsce pracy: Restauracja Raciborska Wymagane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologicza.
"Spo艂em" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2016-03-14 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Prace 艣lusarskie przy obr贸bce metalu. Praca jedno lub dwuzmianowa w godz. 6.00-22.00 w Mesznej (mo偶liwo艣膰 zapewnienia dowozu lub noclegu).
KUROWSKI G&T SP. Z O. O. - 2015-11-18 - Meszna (艣l膮skie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producent贸w "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2017-05-10 - Daszyna (艂贸dzkie)
Przygotowanie da艅 z karty, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w miejscu pracy. Kontakt tel. 792 520 680
P.R.Z.Y.J.A.C.I.E.L.E 艁ukasz Czerwik - 2016-03-24 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
osoba zatrudniona na tym stanowisku, pod og贸lnym kierunkiem i nadzorem Szefa Kuchni, w ramach ustalonych dzia艂a艅 i procedur b臋dzie odpowiedzialna za przygotowywanie i realizacj臋 zam贸wie艅 na us艂ugi oraz potrawy restauracyjne, 艣niadaniowe, przyj臋cia bankietowe oraz inne kulinarne dzia艂ania hotelu. Osoba, kt贸ra do艂膮czy do zespo艂u hotelowych kucharzy b臋dzie mia艂a czynny udzia艂 w rozwoju us艂ug gastronomicznych oferowanych przez hotel a tak偶e b臋dzie aktywnie wspiera艂a zesp贸艂 kucharzy w procesie poprawy jako艣ci 艣wiadczonych przez hotel us艂ug kulinarnychpraca w Hotelu Atena Mielec ul. Przemys艂owa 67Kandydaci w procesie rekrutacji b臋d膮 proszeni o przygotowanie dania popisowego - liczy si臋 smak, kompozycja, estetyka
Firma Us艂ugowo-Handlowa "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp贸艂ka Cywilna - 2016-02-03 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie wi臋kszych imprez okoliczno艣ciowych; do艣wiadczenie
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGU艢 STANISZCZE WIELKIE - 2016-03-16 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w oraz wesel i innych imprez
METAMORFOZA MA艁GORZATA NIEWIAROWSKA - 2016-12-07 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2016-09-13 - Tczew (pomorskie)
SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W TYPU FAST-FOOD, KEBAB I DA艃 KUCHNI ORIENTALNEJ.
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Opoczno (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"WALESTA" SP. Z O. O. - 2018-05-09 - 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie mi臋sa, gotowanie zup.
Samodzielny Publiczny ZOZ Szpital Specjalistyczny MSW w G艂ucho艂azach - 2016-02-01 - G艂ucho艂azy (opolskie)
przygotowywanie obiad贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej.Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. MydlanaDyspozycyjno艣膰 6-16160 h pracy w miesi膮cu Sala G
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
RESTAURACJA POD OR艁EM S.C. - 2018-03-13 - Tczew (pomorskie)
Operacyjne zarz膮dzanie dzia艂em SPA&Wellness, nadz贸r nad utrzymaniem standard贸w i jako艣ci obs艂ugi go艣ci, wsp贸艂praca z dostawcami zewn臋trznymi, tworzenie i realizacja plan贸w marketingowo- sprzeda偶owych, planowanie i kreowanie dzia艂a艅 promocyjnych, koordynowanie wsp贸艂pracy pomi臋dzy Wellness a Pa艂ac Ciekocinko podczas trwania event贸w. Umowa na zasadzie wsp贸艂pracy. Oferujemy wyj膮tkow膮 atmosfere w pracy, elastyczno艣c pracy, stabilne warunku wsp贸艂pracy, samodzielno艣c w ramach wykonywanych obowi膮zk贸w, praca w m艂odym dynamicznym zespole, atrakcyjne wnagrodzenie uzale偶nione od kwalifikacji.
Horizontal Sp. z o.o. - 2019-01-02 - Choczewo (pomorskie)
wg stanowiska
RAJPOL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-03 - Sitno (zachodniopomorskie)