KUCHARZ/KUCHARKA Z MOŻLIWOŚCIĄ AWANSU NA STANOWISKO SOUS CHEF Mielec oferta pracy Firma Usługowo-Handlowa "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Spółka Cywilna

Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA Z MOŻLIWOŚCIĄ AWANSU NA STANOWISKO SOUS CHEF
Wynagrodzenie: 2 000 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: osoba zatrudniona na tym stanowisku, pod ogólnym kierunkiem i nadzorem Szefa Kuchni, w ramach ustalonych działań i procedur będzie odpowiedzialna za przygotowywanie i realizację zamówień na usługi oraz potrawy restauracyjne, śniadaniowe, przyjęcia bankietowe oraz inne kulinarne działania hotelu. Osoba, która dołączy do zespołu hotelowych kucharzy będzie miała czynny udział w rozwoju usług gastronomicznych oferowanych przez hotel a także będzie aktywnie wspierała zespół kucharzy w procesie poprawy jakości świadczonych przez hotel usług kulinarnychpraca w Hotelu Atena Mielec ul. Przemysłowa 67Kandydaci w procesie rekrutacji będą proszeni o przygotowanie dania popisowego - liczy się smak, kompozycja, estetyka
Data publikacji: 2016-02-03
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: Firma Usługowo-Handlowa "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Spółka Cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przemysłowa 67, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
osoba zatrudniona na tym stanowisku, pod ogólnym kierunkiem i nadzorem Szefa Kuchni, w ramach ustalonych działań i procedur będzie odpowiedzialna za przygotowywanie i realizację zamówień na usługi oraz potrawy restauracyjne, śniadaniowe, przyjęcia bankietowe oraz inne kulinarne działania hotelu. Osoba, która dołączy do zespołu hotelowych kucharzy będzie miała czynny udział w rozwoju usług gastronomicznych oferowanych przez hotel a także będzie aktywnie wspierała zespół kucharzy w procesie poprawy jakości świadczonych przez hotel usług kulinarnychpraca w Hotelu Atena Mielec ul. Przemysłowa 67Kandydaci w procesie rekrutacji będą proszeni o przygotowanie dania popisowego - liczy się smak, kompozycja, estetyka
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ/KUCHARKA Z MOŻLIWOŚCIĄ AWANSU NA STANOWISKO SOUS CHEF
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne, minimum rok doświadczenia na powyższym stanowisku pracy najlepiej w restauracjach 4 gwiazdkowych, umiejętnosć pracy w zespole, gotowość do pracy w systemie zmianowym w tym w godzinach nocnych, wysoka kultura osobista, mile widziane doświadczenie zawodowe zdobyte w branży hotelarskiej, mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Firma Usługowo-Handlowa "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Spółka Cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 67, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Pracodawca oferuje:-zatrudnienie na podstawie umowy o pracę-szkolenia w zakresie powierzonego stanowiska pracy oraz inne szkolenia zapewniane przez Pracodawcę-możliwość rozwoju zawodowego-pracę w stabilnej i prestiżowej firmie-możliwość zakwaterowaniaOsoby zainteresowane ofertą, spełniające wszystkie wymagania podane w ofercie proszone są o kontakt telefoniczny lub przesyłanie Cv ze zdjęciem na adres e-mail: restauracja (at) hotel-atena.pl W tytule maila należy wpisać nazwę stanowiska na które została wysłana aplikacjaKandydaci proszeni są o dopisanie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzanego przez firmę Mazur&Mazur zlokalizowanej przy ul.Cyranowskiej 42,39- 300 w Mielcu (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 2002 r., nr 101 poz. 926 ze zm.) Podanie danych jest dobrowolne. Oświadczam, że zostałem/am poinformowany/na o prawie dostępu do moich danych osobowych, ich poprawiania i aktualizowania."Pracodawca informuje, że skontaktuje się z wybranymi kandydatami. Pozostałym osobom dziękuje za zainteresowanie ofertą.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 67
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.02.2016
Data dodania oferty pracy: 03.02.2016
Oferta pracy ważna do: 31.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Ksawerów (łódzkie)
Sporzadzanie potraw.Praca w godz.6-18, 8-20 w Kołobrzegu, również w weekendy.
PPUH "DEKOM" Sp. z o.o. (Sanatorium "Bałtyk") - 2016-07-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Prowadzenie gabinetu weterynaryjnego. UMOWA O WSPÓŁPRACĘ LUB UMOWA O PRACĘ. Kontakt z pracodawcą: A.LASKA (at) FERA.PL
FERA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw kuchni hinduskiej i arabskiejKontakt telefoniczny 513 952 343Oferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, dabanie o czystość zakładu,pomoc przy bufecie
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2016-09-09 - Jaworzno (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie dań kuchni Indyjskiej, przygotowywanie dań typu kebab, wydawanie posiłków, zatowarowanie kuchni, czuwanie nad prawidłową praca kuchni.
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej wg. receptury
"HANOI" DUNG NGUYEN CHI - 2016-05-06 - Turek (wielkopolskie)
Sprzedawca w branży spożywczej/praca w godz. 6.30-14.00, 14.00-22.00/
Firma Handlowa Jarosław Miczołek - 2018-01-15 - Złockie (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i dań , napojów, ekspedycja potraw, dań napojówWynagrodzenie 13zł/godz brutto
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-07-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
praca w godz. 8-24, wynagrodzenie 12zł brutto /h; kontakt osobisty i tel . z pracodawcą w godz. 10-20 Lodziarnia Pizzeria Lody Usteckie Ustka, ul. Limanowskiego Port
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Lody Usteckie Beata Kosik - 2016-05-12 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2016-08-01 - Krynki (świętokrzyskie)
przygotowywanie stanowiska pracy, wydawanie potraw, utrzymywanie stanowiska pracy w czystosci, sprzątanie stanowiska po zakończonej pracy, przyjmowanie dostaw, przygotowywanie zamówień, inwentaryzacje miesięczne
M&M Spólka Cywilna - 2016-09-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
OLF Damian Majewski - 2016-12-16 - Iława (warmińsko-mazurskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)
wykonywanie dokumentacji technicznej na komputerze
SAPO PRECISION Sp. z o. o.- Sp.k. - 2015-11-20 - Dąbrówka Wielka (łódzkie)
Kuchnia domowa, polska
Karczma "U Jakuba" w Pobierowie - 2016-05-24 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, kuchnia polska
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "URASOL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-13 - Ruda Śląska (śląskie)
zapoznanie ze strukturą organizacyjną ZSN, przeszkolenie BHP i Ppoż., zapoznanie z zakresem obowiązków. Ocena stanu pacjenta w celu ustalenia postępowania, układanie pacjenta w pozycji właściwej dla rodzaju schorzenia lub odniesionych obrażeń
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Zamość (lubelskie)
Praca w nowoczesnej kuchni w ramach przygotowywania dań bieżących- obsługa restauracji oraz praca przy obsłudze imprez. Kucharz uczestniczy ponadto w opracowywaniu nowego menu oraz przy opracowywaniu receptur.
Zamek SIMP w Rydzynie - 2018-01-16 - Rydzyna (wielkopolskie)
kuchnia śląska
MIKULSKI ZBIGNIEW RESTAURACJA "CARMEN" - 2017-09-01 - Chorzów (śląskie)
Kucharz
Restauracja JOANNA - 2016-01-19 - Niepołomice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Bełżec (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Ustrzyki Górne (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 14,00 zł brutto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Restauracja "ZMYSŁY"
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c. - 2018-07-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: biuro (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-01-22 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
Praca w piekarni i cukierni.
Anita Ewa Fede - Chreścionko - Firma Handlowo-Usługowa PATI - 2015-11-27 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Kucharz - kuchnia polska
Obsesja Smaku Jacek, Piotr Sulowscy S.C. - 2017-03-22 - Tarnów (małopolskie)