KUCHARZ Elbląg oferta pracy Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 14,00 zł brutto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Restauracja "ZMYSŁY"
Data publikacji: 2018-07-19
Lokalizacja: Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybacka 46-47, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 14,00 zł brutto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Restauracja "ZMYSŁY"
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Elbląg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Elbląg
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Elbląg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.07.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, wymagane doświadczenie w zawodzie kucharz oraz umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej i europejskiej.
Nazwa pracodawcy:
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
12 Lutego 25, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cvkontakt tel. 600361913
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Elbląg
Gmina pracodawcy: Elbląg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Elbląg
Ulica pracodawcy: 12 Lutego
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.07.2018
Data dodania oferty pracy: 19.07.2018
Oferta pracy ważna do: 19.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na kuchni
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-27 - Radziejowice (mazowieckie)
kucharz małej gastronomiiDokumenty wymagane przez pracodawcę w trakcie rekrutacji: dowód osobisty ,CV,ksiażeczka sanepidu
PPHU EKO-MATE Małgorzata Łukasik - 2017-06-05 - Kłodzko (dolnośląskie)
Wymagane doświadczenie.
LAS HUBERTA Sp. z o. o. - 2017-04-20 - Rudy (śląskie)
bieżąca obsługa klientów z rynku łotewskiego (telefoniczna/e-mail), dbanie o relację z klientami, kształtowanie dobrego wizerunku firmy, pełnienie funkcji doradczej w kwestii dopasowania produktów do indywidualnych potrzeb, administracja i praca z wewnętrznym systemem
HR SYSTEMS sp. z o.o. - 2018-05-08 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Firma Handlowa Karmazyn Bożena Dudzik - 2016-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem ( kuchnia tradycyjna polska).
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-09-28 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie obiadów, przetworów, jarzyn, utrzymanie czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego.
1. INVESTO KAMIL STOPIKOWSKI 2. IGUANA Catering s.c. Kamil Stopikowski - 2018-08-30 - Serock (mazowieckie)
Praca w kuchni-przygotowywanie i wydawanie posiłków. II zmianowa 7-15; 10.00-18.00
Wielospecjalistyczny Szpital Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej - 2015-12-02 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowanie dań restauracyjnych, doświadczenie 2-3 lata, ks. sanepidu, praca 9-19
PAWEŁEK Katarzyna Szymańska - 2017-08-29 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej, znajomośc przepisów oraz przypraw kuchni arabskiej, współpraca z zespołem arabsko-języcznym, umiejętnośc obsługi urządzeń do rozdrabniania oraz pakowania prózniowego
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Łódź (łódzkie)
prace tokarsko/frezerskie
P.H.U.P. "DUET" B. Pawelak, J. Grzyb sp. j. - 2016-05-12 - Krzepice (śląskie)
utrzymywanie porządku i czystości w wyznaczonych pomieszczeniach zakładu wokół budynku, zadania i czynności pomocnicze, usługowe w stosunku do innych pracowników-polegajace międzi innymi na pomocy w załadunku towarów, pracach magazynowtych; praca w systemie trzyzmianowym 6-14 /14- 22 /22-6. na terenie Polski wg. zleceń
Crew Support Sp. z o. o. - 2016-12-22 - Opole (opolskie)
Przygotowanie pizzy - produkcja, utrzymanie porządku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
wykształcenie wyższemile widziane doświadczenieprzygotowanie pedagogiczneumowa na zastępstwo (22 godz. tyg.)
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi im. Powstańców Wielkopolskich - 2017-08-29 - Nowe Skalmierzyce (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości pomieszczeń kuchni, stołówki, magazynów
Powiatowy Zespół Placówek Oświatowych w Bieczu - 2018-07-05 - Biecz (małopolskie)
Przygotowywanie produktów i gotowanie obiadów dla dzieci szkolnych
Szkoła Podstawowa Nr 2 w Legnicy - 2016-09-12 - Legnica (dolnośląskie)
1) przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi i normami gotowych wyrobów, 2) realizacja i nadzorowanie prawidłowego przebiegu procesów produkcyjnych zgodnie z obowiązującymi procesami technologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3)porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gramówką, 4)rozliczanie się z surowcówzużytych do produkcji oraz wydawanie gotowych wyrobów zgodnie z rozdzielnikiem, 5) zabezpieczanie pomieszczeń kuchni i magazynów podręcznychprzed kradzieżą i pożarem. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Prószków (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
załadunek aortymentu do maszyny, obsługa maszyn poligraficznych, kontrola jakości
GP PEOPLE Sp. z o.o. - 2016-12-21 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Sprzątanie klatek schodowych, chodników, odśnieżanie bloków Wymagane chęci do pracy. Osoby bez nałogów. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy: 601 893 422
KOMBAR ZHU - 2016-06-21 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
"H.M. GASTRO" Henryk Baranek - 2016-03-30 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa klienta.
Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa - 2017-10-04 - Zbąszyń (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie potraw
RESTAURACJA "PRZYCUP W DOLINIE" - 2017-08-24 - Radomierz (dolnośląskie)
Zgodne ze stanowiskiem.
IRENA STEBLECKA - 2017-02-14 - Cieszków (dolnośląskie)
Przygotowanie miejsca pracy, przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składkami, ustalenie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni
PHU"ANYTIME" Urszula Mytnik - 2016-06-07 - Wojnicz (małopolskie)
przygotowywanie dań obiadowych, surówek, robienie sosów, napoi i innych produktów znajdujących się w karcie, dbanie o porządek i czystość
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Bełchatów (łódzkie)
Gotowanie zup, pieczenie, smażenie, duszenie, gotowanie mięs, wykonywanie szykowanie surówek. Miejsce pracy ul. Pojezierska 93
PHU MAREK ZARZECZNY - 2016-11-14 - Łódź (łódzkie)