KUCHARZ Mysłowice oferta pracy PAWEŁEK Katarzyna Szymańska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie dań restauracyjnych, doświadczenie 2-3 lata, ks. sanepidu, praca 9-19
Data publikacji: 2017-08-29
Lokalizacja: Mysłowice (śląskie)
Pracodawca: PAWEŁEK Katarzyna Szymańska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mikołowska 7a, 41-400 Mysłowice, powiat: m. Mysłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie dań restauracyjnych, doświadczenie 2-3 lata, ks. sanepidu, praca 9-19
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 14 zł/h
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mysłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Mysłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mysłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 25.08.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: PAWEŁEK Katarzyna Szymańska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach
Adres pracodawcy:
Studzienna 7, 41-200 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
Ulica pracodawcy: Studzienna
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mysłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.08.2017
Data dodania oferty pracy: 28.08.2017
Oferta pracy ważna do: 30.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 25.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Puławy (lubelskie)
Gastronomia - przygotowanie i wydawanie posiłków ceipłych i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków, przygotowanie cateringu, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywnościpraca na umowę na czas nieokreślony, praca według grafiku w przedziale godzinowym 7:00-19:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa koparko-ładowarki
INSBUD Sp. z o.o. - 2016-09-06 - Opole (opolskie)
Kucharz - stażysta
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Rozdawanie ulotek.
kontakt przez OHP - 2017-01-24 - Jaworzno (śląskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2016-01-12 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni irackiej według oryginalnych przepisów
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Pałac Brunów Edward Rzeźwicki - 2017-05-18 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
przyrządzanie kebaba, surówek, praca II zmiany godz. 9.00-17.00, 17.00-24.00
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
nauczaniie specjalistyczne
Stowarzyszenie EDUKATOR; Szkoła Podstawowa we Wnorach Kużelach - 2018-08-09 - Wnory-Kużele (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków- utrzymywanie porządku w kuchni
Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rzepinie - 2018-07-13 - Rzepin (lubuskie)
przygotowywanie potraw orientalnych
MARHABA SP. Z O.O. - 2017-08-17 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-01-10 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Miejsce pracy: ul. Klecińska lub ul. Kwiatkowskiego WrocławKontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie pizzy.
"Pizza Mikrus" Marcin Matyja - 2018-02-16 - Mońki (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNII INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNII. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNII INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Łódź (łódzkie)
gotowanie, obsługa sali jadalnej, wydawanie posiłków
Polska Akademia Nauk Dom Rencisty im. Prof. W. Orłowskiego - 2016-03-16 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i napojów
"SABAUDIA" PIZZERIA Bożena Kowal - 2016-06-17 - Biłgoraj (lubelskie)
Wykonywanie różnego rodzaju potraw w oparciu o sprawdzone receptury, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, przygotowywanie menu na specjalne uroczystości/imprezy, ścisła współpraca z innymi pracownikami. Praca w ruchu ciągłym (od 07:00 do 19:00 i 19:00-07:00 lub od 09:00 do 22:00 lub od 11:00 do 23:00)
Katarzyna Cołokidzi Restauracja Petrochemia - 2018-06-20 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, zarządzanie zasobami, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łosice (mazowieckie)
wykształcenie średnie ogólnokształcące, staż pracy 2 lata na w/w stanowisku, przygotowywanie menu, dań z menu
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Kobyłka (mazowieckie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2017-10-04 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Instytut Naukowo-Badawczy Księdza Sebastiana Kneippa Zespół Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy Sebastianeum Silesiacum - 2018-02-27 - Kamień Śląski (opolskie)
Praca w piekarni i cukierni.
Anita Ewa Fede - Chreścionko - Firma Handlowo-Usługowa PATI - 2016-01-04 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA WYCHOWANKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, DBANIE O POWIERZONY SPRZĘT W KUCHNI.
CENTRUM ADMINISTRACYJNE NR 3 - 2016-08-23 - Łódź (łódzkie)
Obsługa bistro. Wynagrodzenie: od 10 zł netto/godz.
Działa Sławomir - 2016-09-21 - Wadowice (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej
"Glare Global Sourcing Faruque" Spółka Jawna - 2018-07-19 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
PHU "SCARLETT" Genowefa Szczepkowska - 2017-12-05 - Legnica (dolnośląskie)
wydawanie i sporządzanie posiłków obiadowych
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Kiełpino (pomorskie)