KUCHARZ Czerwionka-Leszczyny oferta pracy STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 975 PLN
Zakres obowiązków: Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
Data publikacji: 2016-01-12
Lokalizacja: Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Pracodawca: STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybnicka 68, 44-238 Czerwionka-Leszczyny, powiat: rybnicki, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 975 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czerwionka-Leszczyny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rybnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czerwionka-Leszczyny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 975 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat. B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Rybnicka 68, 44-238 Czerwionka-Leszczyny, powiat: rybnicki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: -, Godziny : -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: rybnicki
Gmina pracodawcy: Czerwionka-Leszczyny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czerwionka-Leszczyny
Ulica pracodawcy: Rybnicka
Numer budynku pracodawcy: 68
Profil działalności pracodawcy: Restauracje
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.01.2016
Oferta pracy ważna do: 12.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie posiłków , sniadanie, obiad, kolacje, prowdzenie kuchni wg systemu HCCP
HIPOMEDICAL 2- Ośrodek Rehabilitacji Dzieci "Zabajka 2" s.c K. Klaczyńska i wspólnicy - 2018-02-19 - Złotów (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w Restauracji hotelowej, a'la carte (kuchnia polska)Wydawanie posiłków grupowych i konferencyjnych Produkcja Przeprowadzanie inwentaryzacjimiejsce prac Wrocław, ul. Piłsudskiego, umowa zlecenie z możliwością umowy o pracę, praca w systemie 2/2 ( dwa dni wolnego , dwa dni prac)Sala G
BEMOLIKA Sp. z o.o. - 2017-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykształcenie min. zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidu lub gotowość do jej wyrobienia; samodzielna praca w charakterze kucharza; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Pszczyńska
CBR 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-06 - Gliwice (śląskie)
gotowanie
Ośrodek Wczasowy NATALIA - 2016-12-19 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Praca w pizzerii
PIZZERIA BOSS Mariusz Janicki - 2016-09-05 - Łowicz (łódzkie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2016-09-19 - Gdańsk (pomorskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Sylwia Szczerska WIOSKA INDIAŃSKA GRALA - 2017-02-22 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, zakupy, znajomość kuchni niemieckiej
Gasthaus & Pension am Kurfürstendam KG - 2017-06-14 - Niemcy (Niemcy)
Gotowanie, przygotowywanie posików.
Krzysztofik Agnieszka Zakład Fryzjerski "AGA", "Różany Dworek" - 2017-06-07 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Do głównych obowiązków zatrudnionej osoby będzie należało m.in.:• Przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów• Współpraca z zespołem• Delegowanie zadań• Współpraca z kadrą kierowniczą• Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni• Przestrzeganie zasad bhp, porządku i higieny ISO HCCAP
Aspen Res sp. z o.o. - 2018-07-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych.Umiejętności i uprawnienia: Dobry, niepospolity smak, wyobraźnia, zmysł estetyczny i poczucie elegancji.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-09-15 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu, dochowanie wymogów receptury, kaloryczności przygotowywanych posiłków.
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2018-06-14 - Dąbie (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Bar "El Jot" - 2017-11-03 - Białystok (podlaskie)
Praca w stołówce studenckiej. Umowa na czas nieokreślony, miejsce pracy Wrocław, ul. Ostrowskiegosala G
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji
Słoneczny Park Sp. z o.o. - 2018-05-08 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
PPHU "ARMATOR" - 2015-12-09 - Hołny Mejera (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Miejsce pracy Nysa i Regulice.
MRM Małgorzata Sawicka - 2018-08-28 - Nysa (opolskie)
Planowanie żywienia i realizacja
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o. - 2016-06-13 - Śnieciska (wielkopolskie)
praca na zmywaku, obierakuwymagane orzeczenie o niepełnosprawnościczas pracy uzależniony od stopnia orzeczenia
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Spawanie konstrukcji stalowych w warunkach montażu i prefabrykacji. Nadzór nad Pracownikami oraz wykonywanymi zleceniami.
ARMEX Sp. z o.o - 2016-04-21 - Gdynia (pomorskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, PORCJOWANIE, WYDAWANIE, SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ KUCHNIWYMAGANIA WYKSZTACENIE ZAWODOWE, LUB ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZYWIENIU ZBIOROWYM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
GIMNAZJUM NR 7 IM. SYBIRAKÓW - 2015-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA Łukasz Gębka - 2017-06-26 - Boria (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i sprzedaż kebaba
Mała Gastronomia Teresa Bisiak - 2018-02-01 - Lubań (dolnośląskie)
praca w kuchnii
"MAR-TER" S.C. - TERESA PAGÓR, MIKOŁAJ PAGÓR - 2016-08-05 - Łeba (pomorskie)
Brak danych
Hotel Srebrny swierk - 2016-09-09 - Okuniew (mazowieckie)
Stanowisko samodzielne. Przygotowanie, porcjowanie i wydawanie posiłków oraz uczestniczenie w planowaniu jadłospisów.
MIEJSKIE GIMNAZJUM NR 3 IM. KLEMENTYNY TAŃSKIEJ-HOFFMANOWEJ W OŚWIĘCIMIU - 2016-12-09 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw i ich sprzedaż
ZOFIX - 2017-12-27 - Adolfów (łódzkie)