KUCHARZ Łeba oferta pracy "MAR-TER" S.C. - TERESA PAGÓR, MIKOŁAJ PAGÓR
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchnii
Data publikacji: 2016-08-05
Lokalizacja: Łeba (pomorskie)
Pracodawca: "MAR-TER" S.C. - TERESA PAGÓR, MIKOŁAJ PAGÓR
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 21A, 84-360 Łeba, powiat: lęborski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchnii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łeba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lęborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łeba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.08.2016
Data zakończenia pracy: 31.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy: "MAR-TER" S.C. - TERESA PAGÓR, MIKOŁAJ PAGÓR
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lęborku
Adres pracodawcy:
Parkowa 4, 84-360 Łeba, powiat: lęborski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: lęborski
Gmina pracodawcy: Łeba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łeba
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lęborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.08.2016
Oferta pracy ważna do: 03.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka san.-epid., prawo jazdy kat B. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzailna za przygotowywanie posiłków, prowadzenie punktu gastronomicznego typu Food Truck. Praca od pon. do pt. w godzinach od 12:00 - 20:00. Kontakt z pracodawcą osobisty.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Z. P. H. Jerzy Sewastynowicz - 2016-05-11 - Augustów (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Złoty Stok (dolnośląskie)
OBSŁUGA MASZYNY DO PAKOWANIA PRÓŻNIOWEGO
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Polkowice (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Mycie i sprzątanie autobusów oraz pomieszczeń
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Piekary Śląskie (śląskie)
- przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami i zatwierdzonym jadłospisem dekadowym,- wydawanie podstawowych posiłków w jadalni oraz do pokoi Mieszkańców,- przestrzeganie zasad higieny i procedur zapewniających właściwą jakość żywności,- przestrzeganie zasad HACCP oraz zaleceń sanepidu,- utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach i utrzymanie w czystości sprzętów i urządzeń,- dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów,- stosowanie czystej odzieży ochronnej,- sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń,- zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń,- prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, - ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gorlice (małopolskie)
jw.
Przedszkole Nr 206 - 2018-07-02 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgdn
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2017-08-18 - Zagórz (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków wg karty dań, dbałość o czystość miejsca pracy, znajomość zasad GHP
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
IWONA TOMAS FIRMA IVA - 2016-08-22 - Morzyczyn (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW, NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Skierniewice (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie posiłków zgodnie z techniką i recepturą- kontrola zapasów, rotacja zapasów- typowe czynności porządkowe w miejscu pracy- przestrzeganie i wdrażanie zasad higieny
Schützenhaus Pulsnitz Gaststätten-Betriebs-GbR - 2018-06-29 - Niemcy (Niemcy)
1) przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi i normami gotowych wyrobów, 2) realizacja i nadzorowanie prawidłowego przebiegu procesów produkcyjnych zgodnie z obowiązującymi procesami technologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3)porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gramówką, 4)rozliczanie się z surowcówzużytych do produkcji oraz wydawanie gotowych wyrobów zgodnie z rozdzielnikiem, 5) zabezpieczanie pomieszczeń kuchni i magazynów podręcznychprzed kradzieżą i pożarem. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Prószków (opolskie)
Przygotowywanie potraw; ocena surowców, półproduktów, tworzenie nowych potraw
Katina Sp. z o.o. - 2017-09-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Bieżący dozór powierzonych obiektów, praca w godz. 7-19/19-7
ABC Service Sp. z o.o. - 2017-01-26 - Opole (opolskie)
Pomoc przy przygotowywaniu dań Obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań,Samodzielne przyrządzanie dań z menu śniadaniowego Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków,Pobieranie produktów spożywczych z magazynów Utrzymanie porządku w miejscu pracy,Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn. Praca w dni robocze i wolne, pomiędzy godz. 9.00-21.00.
REKORD SPORTOWA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-04-24 - Bielsko-Biała (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW OBEJMUJE: -działania zmierzające do pozyskiwania klientów -prezentację oferty produktu oraz przygotowanie i przedstawienie umów dla klientów -negocjacje warunków zawieranych transakcji-realizację zamówień ze strony klientów; dostawę towaru-dbanie o budowanie i utrzymywanie więzi z istniejącymi klientami firmy, utrzymywanie z nimi dobrej relacji
ECOTRADING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-06 - Rzeszów (podkarpackie)
sporządaznie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie i korygowanie maszyny, czytanie rysunku technicznego, kontrola w toku produkcji, wstrzymanie produkcji w przypadku zauważenia odstępstw, transport żurawikiem i wózkiem widłowym
FRAUENTHAL AUTOMOTIVE TORUŃ Sp. z o.o. - 2017-06-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie surowców do dalszej obróbki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych dań, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Tarnów (małopolskie)
-
Firma Usługowa "TIME" Katarzyna Nalewajko - 2016-02-22 - Kościerzyna (pomorskie)
samodzielne stanowisko
Galeria Smaków - Piotr Sulima - 2017-06-22 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
Food, INC Przemysław Petryszyn - 2016-01-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
obowiązki zlecone przez szefa kuchni,przygotowywanie posiłków dla gościhotelowych, przygotowywanie dań z karty menu, pace porządkowe
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNE " FOTPOL" S.C. GRZEGORZ BOKUN, VIOLETTA BOKUN - 2017-01-13 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Gotowanie potraw na imprezy.
Restauracja Na Wyspie Adam Dobrowolski - 2016-12-01 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Łódź (łódzkie)