KUCHARZ Prószków oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 300 - 2 760 PLN
Zakres obowiązków: 1) przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi i normami gotowych wyrobów, 2) realizacja i nadzorowanie prawidłowego przebiegu procesów produkcyjnych zgodnie z obowiązującymi procesami technologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3)porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gramówką, 4)rozliczanie się z surowcówzużytych do produkcji oraz wydawanie gotowych wyrobów zgodnie z rozdzielnikiem, 5) zabezpieczanie pomieszczeń kuchni i magazynów podręcznychprzed kradzieżą i pożarem. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
Data publikacji: 2018-06-22
Lokalizacja: Prószków (opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Prószków, powiat: opolski, woj: opolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1) przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi i normami gotowych wyrobów, 2) realizacja i nadzorowanie prawidłowego przebiegu procesów produkcyjnych zgodnie z obowiązującymi procesami technologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3)porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gramówką, 4)rozliczanie się z surowcówzużytych do produkcji oraz wydawanie gotowych wyrobów zgodnie z rozdzielnikiem, 5) zabezpieczanie pomieszczeń kuchni i magazynów podręcznychprzed kradzieżą i pożarem. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 300 - 2 760 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Prószków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 300 - 2 760 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Mile widziane posiadanie książeczkisanitarno-epidemiologicznej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Hubala 21, 45-266 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Podanie o pracę, CV, dokument potwierdzający zdobytekwalifikacje.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Hubala
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.06.2018
Oferta pracy ważna do: 31.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Branża gastronomiczna, profil blischowschodni, praca z rekrutowanym zespołem kucharzy obcojęczynych. Przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, sporzadzanie list (w jęz. hindi i urdu) potrzebnych zakupów orientalnych składników i przypraw sprowadzonych bezpośrednio z zagranicy
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posiłków dla gości hotelowych.
Krakowska Fundacja Centrum, Informacji, Spotkań, Dialogu, Wychowania i Modlitwy w Oświęcimiu - 2018-05-17 - Oświęcim (małopolskie)
Kuchnia dla dzieci niepełnosprawnych, chorych. Praca na trzy zmiany, umowa o pracę. Kontakt z pracodawcą telefoniczny 510 063 792 lub e-mail: sow.wierzbice (at) gmail.comInformacja o ofercie w sali G
Zespół Placówek Oświatowych prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Św. Józefa - 2016-06-01 - Wierzbice (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRWA ZGODNIE ZE STANDARDAMI FIRMY
kontakt przez OHP - 2018-02-19 - Zielona Góra (lubuskie)
-
Hanna Zarakowska MAZAR - 2016-03-22 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie kuchni meksykańskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Chorzów (śląskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
DWÓR NAŁĘCZOWSKI VITALIGS SPA ALICJA KATARZYNA I ARTUR CEBERA - SUDZIŃSCY S.C. - 2017-08-29 - Nałęczów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, koordynowanie pracy całego zespołu, przygotowywanie zamówień, opracowywanie menu, zachowywanie porządku na stanowisku pracy
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2018-06-27 - Owczary (małopolskie)
Przygotowanie posiłków kuchni ukraińskiej
RR s.c. Andrzej Rozalewicz Grzegorz Rozalewicz - 2016-09-26 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość miejsca pracy
Salwin Tomasz - 2016-05-06 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, prowadzenie kuchni godz. pracy 8.00-16.00, miejsce pracy Sala Bankietowa EDEN. Wynagrodzenie od 1500 NETTO do uzgodnienia uzaleznione od doświadczenia i umiejętności kandydata
BOND-COMMANDO Jacek Schulz - 2016-09-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Samodzielna praca w kuchni
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2016-10-26 - Paary (lubelskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
PIERROT BAR PIETROWSKI PIOTR - 2017-06-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej, kierowanie zespołem,
DAWMAX Oleg Rab - 2017-05-18 - Tłuszcz (mazowieckie)
przygotowanie potraw zgodnie z recepturą i standardami, utrzymywanie optymalnego poziomu produkcji dań oraz kontrola zamówień, przestrzeganie procedur w gastronomii (GHP, GMP, HACCP), współpraca w zakresie planowania i koordynowania dostaw żywności do kuchni, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług żywienia indywidualnego oraz zbiorowego
Klinika Chirurgii Endoskopowej Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Żory (śląskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Legionowo (mazowieckie)
Do zakresu obowiązków szefa kuchni należy przede wszystkim:odpowiedzialność za: ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach dla dzieci produktów pobranych z magazynu, właściwe porcjowanie posiłków, zgodnie z normami żywienia, zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, wzorową czystość w kuchni, pomieszczeń przyległych, sprzętów, naczyń, odzieży ochronnej, wykonywanie innych poleceń dyrektora związanych z organizacją pracy w Ośrodku, pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych, recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem, przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni, nadzór nad jej wykonaniem, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, wydawanie ich o wyznaczonych godzinach
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Lidzbarku Warmińskim - 2015-10-23 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań z menu restauracji PRACA W SOBOTĘ I NIEDZIELĘ, GODZ 10.00-22.00 DLA OSÓB PO 30 ROKU ŻYCIA /RPO/
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
kierowanie pracownikami gospodarczymi, dbanie o mienie uczelni
WYŻSZA SZKOŁA HOTELARSTWA I GASTRONOMII - 2015-12-21 - Poznań (wielkopolskie)
- praca w charakterze kucharza w głównej restauracji: w godzinach 8.00 -11.00 bufetu śniadaniowego, a dań restauracji a-la- carte w godzinach 12.00-21.30- w każdy wtorek i czwartek przygotowanie dań do bufetu samoobsługowego- przygotowywanie sałatek, dań głównych, zup - w razie potrzeby gotowanie dań bezglutenowych, wegetariańskich, bezlaktozowych itp. - codzienna kontrola zapasów- składanie zamówień towaru na restauracje i przyjmowanie go z magazynu głównego- przestrzeganie norm żywności HACCP
Ferienzentrum Schloß Dankern - 2018-01-22 - Niemcy (Niemcy)
Przekładanie projektu graficznego (dostarczanego w formie wizualizacji podstron) na funkcjonującą stronę, tworzenie i optymalizacja zapytań do bazy danych MY SQL, tworzenie responsywnego układu strony, tworzenie różnego rodzaju aplikacji internetowych (w języku PHP5), współpraca z rosyjskim i anglojęzycznym zespołem, współpraca z firmami ze wschodu, konsultacja z rosyjskojęzycznym klientem.
Twój StartUp - 2017-03-09 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa grup zorganizowanych oraz gości indywidulanych, kreowanie menu oraz ofert promocyjnych, utrzymywanie wysokich standardów potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepisów HACCP
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2016-12-27 - Podlesice (śląskie)
samodzielne przygotowywanie dań, współpraca przy opracowywaniu nowych receptur, koordynowanie prac współpracowników, kontrola stanów zapasów i sporządzanie listy zakupów, prowadzenie dokumentacji kuchennej
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Staż dla osoby do 30 roku życia realizowany w ramach projektu współfinansowanego z EFS "Aktywizacja osób młodych pozostających bez pracy w powiecie kolbuszowskim (II)" PO WER.Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów, przygotowywanie produktów do sprzedaży, posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw, napojów,dokonywanie obróbki termicznej surowców i półproduktów, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw, zabezpieczanie, przechowywanie i magazynowanie surowców, półproduktów i produktów w gastronomii. Praca w godz od 9-17.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
Praca w kuchani.Od poniedziałku do piatku w godzinach 9:00-17 :00
BAR "CASINO " IRENA KOTOWICZ - 2016-03-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Nieporęt (mazowieckie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie dań, nadzór nad utrzymaniem czystości w kuchni
BIURO USŁUGOWO-HANDLOWE "MIRAGE" MIROSŁAW SZYSZKO - 2016-10-14 - Suwałki (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)