KUCHARZ Paary oferta pracy Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielna praca w kuchni
Data publikacji: 2016-10-26
Lokalizacja: Paary (lubelskie)
Pracodawca: Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22-672 Paary 130A, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielna praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w systemie I zmianowym w godz. 12:00-20:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Paary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Susiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2016
Data zakończenia pracy: 31.01.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: CV na e-mail: marzenastec2 (at) poczta.onet.pl
Nazwa pracodawcy:
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaczowie
Adres pracodawcy:
22-672 Paary 130A, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV na e-mail: marzenastec2 (at) poczta.onet.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Susiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Paary
Numer budynku pracodawcy: 130A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubaczowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.10.2016
Oferta pracy ważna do: 31.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Kuchni Azjatyckiej. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Katowice (śląskie)
-DYSPOZYCYJNOŚĆ-MOŻLIWOŚĆ ZMIANY MIEJSC PRACY-PRZYGOTOWYWANIE POTRAW RÓŻNYCH KUCHNI-PRACA W GRUPIE
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Skierniewice (łódzkie)
praca w zawodzie
TANIE OBIADANIE Dariusz Polcyn - 2019-08-26 - Ruda Śląska (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-12-18 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, serwowanie potraw (śniadania, obiady, kolacje)
OŚRODEK ROZWOJU EDUKACJI - 2017-03-08 - Sulejówek (mazowieckie)
Wykształcenie minimum średnie, mile widziane doświadczenie zawodowe lub pasja do gotowania, przygotowywanie dań dla indywidualnych gości i grup, bieżąca obsługa organizacji na kuchni. Umowa o pracę na czas określony z możliwością przedłużenia.
kontakt przez OHP - 2019-02-13 - Zamość (lubelskie)
gotowanie i przygotowanie posiłkówmiejsce wykonywania pracy Stare Sady
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Prowadzneie kuchni. Przygotowywanie dań śniadaniowych, obiadowych oraz kolacji. Praca co drugi dzień w godz. 7:00-19:00, umowa na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 9-17 w Kołobrzegu, w sezonie równiez w weekendy.
Bar "Syrena" - 2016-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
pRZYGOTOWYWANIE POTRAW, OBSŁUGA KLIENTA
Riyad Rahman MADINA - 2019-02-15 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
KAWIARNIA ANTYK - 2017-09-14 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-10-05 - Mierzęcice (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Radom (mazowieckie)
obróbka artykułów spozywczych, przygotowanie potraw i napojów, obsługa narzędzi kucharskich, utrzymanie czystości na stanowisku pracy itp.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
PPU "Gal" - 2017-11-13 - Witaszewice (łódzkie)
praca jednozmianowa 7-15Obsługa urządzeń biurowych, liczenie akordów
kontakt przez PUP - 2019-09-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2016-04-14 - Leżajsk (podkarpackie)
e-mail: hotelkrapkowice (at) gmail.com
HALE-WYNAJEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-09 - Krapkowice (opolskie)
jw
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021/Oddział Zabezpieczenia Garnizonu Stołecznego - 2018-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Pizzeria"Smakosz" Tadeusz Świerzewski - 2019-09-23 - Chmielnik (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Dbanie o stany magazynowe, czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych, w tym na sali. Umiejętność pracy w zespole. Praca także w weekendy (sobota i niedziela) - w weekendy zjazdowe na Uczelni.Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, aktualne badania, gotowość do pracy także w weekendy, 2 lata doświadczeniaStawka za godzinę 17,50 zł brutto
WYŻSZA SZKOŁA ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ - 2019-11-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i doprawianie mięsa. Przygotowywanie kanapek, kebab.
Kebab MEKKA Mustapha Taleb - 2015-12-11 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie procesu produkyjnego przygotowanie surówek,dań i potraw.
"Smażalnia Ryb" Dorota Jasińska - 2017-03-07 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
.
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATERÓW WESTERPLATTE - 2019-03-21 - Brusy (pomorskie)
obsługa pieca konwekcyjno-parowego
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- obsługa wtryskarek- kontrola detali z automatów wtryskarskich- gradowanie detali- przesiewanie tworzywa z odpadów metalowych
kontakt przez PUP - 2019-08-06 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Firma Karp-Han "JUNIOR" Mariusz Zalewski - 2017-05-04 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy oraz warzyw, krojenie niezbędnych warzyw. Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10-22.
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Pruszków (mazowieckie)
Obsługa maszyny sprzątającej
NAPRZÓD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-13 - Białystok (podlaskie)