KUCHARZ Leżajsk oferta pracy Usługi Kulinarne Andrzej Więcław
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji
Data publikacji: 2016-04-14
Lokalizacja: Leżajsk (podkarpackie)
Pracodawca: Usługi Kulinarne Andrzej Więcław
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żeromskiego, 37-300 Leżajsk, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Leżajsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leżajski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Leżajsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Data zakończenia pracy: 30.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Usługi Kulinarne Andrzej Więcław
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Adres pracodawcy:
37-300 Giedlarowa 1114, powiat: leżajski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leżajski
Gmina pracodawcy: Leżajsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Giedlarowa
Numer budynku pracodawcy: 1114
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Leżajsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.04.2016
Oferta pracy ważna do: 14.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
DWOREK TUCHOLSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-17 - Zblewo (pomorskie)
kucharzpraca na dwie zmiany10.00-23.00za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym, wydawanie podstawowych posiłków w ustalonych godzinach,udostępnianie podstawowych produktów żywnościowych i napojów oraz ich udostępnianie Mieszkańcom zgodnie z obowiązującymi uregulowaniami wewnętrznymi, przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - Gorlice (małopolskie)
PROWADZENIE RESTAURACJI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2018-08-27 - Polkowice (dolnośląskie)
-Ubój żywca wieprzowego,-Rozbiór półtusz wieprzowych,-Możliwość zakwaterowania i wyżywienia,-Kontakt: telefon: 58 536-18-08-Kontakt e-mail: ksiegowosc (at) masarnia-bielawki.pl
ST. RĄBAŁA SP. Z O.O. - 2018-09-21 - Bielawki (pomorskie)
Organizacja pracy na kuchni
B&M Szpendowscy s.c. - 2017-08-14 - Sieradz (łódzkie)
Obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-03-07 - Witosław (wielkopolskie)
Przygotowanie i właściwa obróbka surowców przeznaczonych do sporządzania posiłków, przygotowywanie posiłków w tym posiłków dietetycznych, porcjowanie i wydawanie posiłków na poszczególne oddziały
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Nowe Miasto nad Pilicą (mazowieckie)
przygotowywanie dań i potraw zgodnych z zamówieniem, obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Żychlin (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, zamawianie towaru, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w równoważnym systemie czasu pracy w restauracji Pod Wnogronami w Kołobrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-09-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
obsługa kuchni
FHU Grzegorz Wiśniewski - 2015-12-21 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie prostych posiłków.
Łowcy Pracy Jakub Będkowski - 2017-11-14 - Turów (śląskie)
Prace pod nadzorem szefa kuchni; przygotowanie posiłków (porcjowanie, gotowanie zup, wywarów, surówek, pieczenie ciast); samodzielna organizacja pracy na stanowisku, znajomość urządzeń, maszyn, sprzętu i narzędzi pracy, przepisów sanitarno-epidemiologicznych i bhp; dostosowanie pracy do księgi HACCAP; przestrzeganie przepisów prawa dotyczących wykonywanych zadań zawodowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-10-26 - Częstochowa (śląskie)
Codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościoweOdpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni Bengalskiej pod nadzorem bengalskiego szefa kuchni składanie zamówień na materiały u Bengalskich dostawców. Samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni bengalskiej. Praca także w soboty i w niedziele.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Błonie (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Rzekuń (mazowieckie)
Przewóz rzeczy na terenie kraju.
P.H.U.T PADZIO-TRANS - 2016-06-14 - Strupin Mały (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-07 - Bolesław (małopolskie)
praca w barze z kuchnią teradycyjną
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków korzystając z oryginalnych przepisów kuchni wschodniej i śródziemnomorskiej, przy użyciu elektronarzędzi kuchennych, w tym pieca kuchennego, przygotowywanie napojów, zup, drugich dań, deserów, przekąsek, korzystanie z przepisów kuchni ukraińskiej w języku rosyjskim i ukraińskim
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Obsługa Klienta oraz przygotowywaniu posiłków (głównie pizza, zapiekanki, tortilla, itp), obsługa klienta za barem. Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10.00-22.00 (5 dni w tygodniu po 8 godzin według grafiku) w Porąbce.
FHU KOMIS WW Wiesław Wawak - 2017-11-15 - Porąbka (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków na wychowanków ośrodka- śniadania i obiady.Praca w godzinach 6:30-14:30Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. KamiennaKontakt kandydatów z pracodawcą: 696160365 (P. Zofia Zacharska)Sala G
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 11 - 2017-07-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie średnie bądź zawodowe kierunkowe, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie, odpowiedzialność, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, posiadanie znacznego stopnia niepełnosprawności lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności 01-U lub 02-P. Charaketrystyka pracy: dbałość o jakość przyrządzonych potraw - pomoc w przygotowaniu imprez okolicznościowych, sbałość o powierzony sprzęt i naczynia kuchenne, sporządzanie róźnego rodzaju potraw. Kontakt z pracodawcą osobisty bądź telefoniczny.
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWY WSPÓLNA PASJA - 2017-06-19 - Żory (śląskie)
Sprzedaż towarów, obsługa klienta, rozkładanie i układanie towaru w sklepie.Praca w Kołobrzegu ul. Koszalińska 31b w godz. 9-18.
RUMPIX S.C. PAWEŁ CIMACHOWICZ, TOMASZ STEFANIK - 2017-08-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 9-17 w Kołobrzegu, w sezonie równiez w weekendy.
Bar "Syrena" - 2016-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wg stanowiska.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Targanice (małopolskie)
Praca w Restauracji "Kameralna" (NOT).Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.Po okresie próbnym (umowa-zlecenie na okres 1 miesiąca) możliwość zawarcia umowy o pracę.
"HAND-BUD" Halina Cęcek - 2016-09-22 - Racibórz (śląskie)
bezposrednia obsługa klienta, wykładanie towaru na dziale warzywa-nabiał
ORKAN Sp. z o.o. - 2016-07-29 - Nowa Ruda (dolnośląskie)