KUCHARZ Żory oferta pracy ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWY WSPÓLNA PASJA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 100 PLN
Zakres obowiązków: Wymagane wykształcenie średnie bądź zawodowe kierunkowe, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie, odpowiedzialność, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, posiadanie znacznego stopnia niepełnosprawności lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności 01-U lub 02-P. Charaketrystyka pracy: dbałość o jakość przyrządzonych potraw - pomoc w przygotowaniu imprez okolicznościowych, sbałość o powierzony sprzęt i naczynia kuchenne, sporządzanie róźnego rodzaju potraw. Kontakt z pracodawcą osobisty bądź telefoniczny.
Data publikacji: 2017-06-19
Lokalizacja: Żory (śląskie)
Pracodawca: ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWY WSPÓLNA PASJA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bażancia 40, 44-240 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wymagane wykształcenie średnie bądź zawodowe kierunkowe, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie, odpowiedzialność, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, posiadanie znacznego stopnia niepełnosprawności lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności 01-U lub 02-P. Charaketrystyka pracy: dbałość o jakość przyrządzonych potraw - pomoc w przygotowaniu imprez okolicznościowych, sbałość o powierzony sprzęt i naczynia kuchenne, sporządzanie róźnego rodzaju potraw. Kontakt z pracodawcą osobisty bądź telefoniczny.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.55
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 22
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
dbałość o jakość przyrządzonych potraw - pomoc w przygotowaniu imprez okolicznościowych, sbałość o powierzony sprzęt i naczynia kuchenne, sporządzanie róźnego rodzaju potraw.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żory
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Żory
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żory
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWY WSPÓLNA PASJA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Bażancia 40, 44-240 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Żory
Gmina pracodawcy: Żory
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żory
Ulica pracodawcy: Bażancia
Numer budynku pracodawcy: 40
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.06.2017
Oferta pracy ważna do: 17.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, sporządzanie jadłospisów całodziennych, sporządzanie i wydawanie posiłków, pieczenie ciast, przyrządzanie deserów, napoi, utrzymywanie czystości w miejscach sporządzania potraw i przechowywania produktów zywnościowych. Dojazd do miejsca pracy we własnym zakresie.
Siedleckie Stowarzyszenie Pomocy Osobom z Chorobą Alzheimera - 2015-12-11 - Ptaszki (mazowieckie)
kucharzpraca na dwie zmiany:6.00-14.0014.00-22.00
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-06-28 - Mielec (podkarpackie)
- nauka i pomoc w zakrese przygotowywania dań typu fast-food,- przygotowywanie i sprzedaż kurczaków z rożna
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Zgodny, praca w pociągu typu Pendollino, intercity
Tomasz Żmudowski - Bar Gastronomiczny WARS - 2017-02-27 - Mokre (kujawsko-pomorskie)
Przewóz towarowy w transporcie międzynarodowym (Niemcy, Benelux); dwa tygodnie w trasie, tydzień w domu.
Matitrans Sławomir Baranowski - 2016-06-28 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju posiłków typu fast food z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, obróbka wstępna surowców, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, ocena surowców, półproduktów, wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi.
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Zakliczyn (małopolskie)
Przygotowanie posiłków. Organizacja pracy na kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie surowców, oraz dań kuchni orientalnej, praca w zespole, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Wykształcenie średnie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe pomoc w kuchni. Przygotowanie dań kuchni orientalnej.
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2016-06-22 - Wołomin (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Gorlice (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Zakład Produkcji Spożywczej MONIKA Irena Kaszuba - 2016-01-04 - Straszyn (pomorskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i organizacja gotowania.
Marek Kamiński Zajazd Tama Brodzka - 2016-06-07 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
-
Pub LA ROCCA Daniel Dargacz - 2016-03-04 - Kościerzyna (pomorskie)
transport materiału do klientów, kontakt z klientem
"HANBUD" Henryk Pruszyński - 2016-07-08 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowanie posiłków wyroby garmażeryjne, pomoc na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Radom (mazowieckie)
Utrzymanie czystości na podległym obiekcie.
ROKA ZPCH SP. Z O.O. Oddział w Lublinie - 2016-09-08 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
LITTLE CHINESSE - Piotr Leciejewski - 2015-12-21 - Gdańsk (pomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-03-07 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw
ZDROJOWA HOTELS SP. Z O. O. - 2017-01-26 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie; umiejętności; ks. sanepidowska; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, przygotowywanie - proponowanie nowego menu, kierowanie kuchnią; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Gliwice (śląskie)
przewóz ładunków i ich zabezpieczenie
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-08-17 - Michałowice (mazowieckie)
j/w
Dedek - Hotele i Restauracje Sp. z o. o. - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Świętoszów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-04-03 - Siedliska (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2016-05-24 - Kolonowskie (opolskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-02 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Kucharz/ kucharka w Pizzerii "Ferro Di Cavallo" w Słupsku; praca od zaraz; jedna zmiana (12-20); kontakt z pracodawca e-mailowy.
MAGMA Mariusz Schlotterer - 2016-03-08 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw regionalnej kuchni ukraińskiej, obliczanie wartości odżywczej potraw, wynagane 2 lata doświadczenia w zawodzie,
Owczarek Tomasz - 2017-02-07 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Brak danych
HADEX S.A. - 2017-08-21 - Gdynia (pomorskie)
sporządzanie potraw kuchni tureckiej, napojów tureckich, opracowywanie tureckiego menu
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Kościerzyna (pomorskie)