KUCHARZ Tczew oferta pracy BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
Data publikacji: 2016-03-07
Lokalizacja: Tczew (pomorskie)
Pracodawca: BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Pomorska 18, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tczew
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tczewski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Tczew
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.03.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Pracodawca nie okre艣li艂 sta偶u pracy.
Nazwa pracodawcy: BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Pomorska 18, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Tczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tczew
Ulica pracodawcy: Pomorska
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracja na dworcu PKP w Tczewie serwuj膮ca zupy, dania obiadowe, fast food.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 07.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, do艣wiadczenie zawodowe wymagane na podobnym stanowisku
CAKMAK DONER KEBAB SP. Z O.O. - 2018-04-18 - T艂oki (wielkopolskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem.- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwie, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pn膮 surowc贸w:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie , duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych:ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋 , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w,podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, nadz贸r nad jako艣cia wydawanych potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w
ALFA TOUR MAREK I AGNIESZKA BUDNY SP脫艁KA JAWNA - 2015-11-16 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Fakturowanie, ksi臋gowanie.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 z grilla, kebab贸w
AUTO-FINANSE MICHA艁 NAWROCKI - 2016-10-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wed艂ug stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-17 - S艂omniki (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Myszk贸w (艣l膮skie)
j.w.
Fundacja ALA MA KOTA - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
RAD艁OWIANKA S艂awomir Krasi艅ski - 2017-01-05 - Rad艂owo (kujawsko-pomorskie)
Projektowanie element贸w systemu, wsp贸艂praca z rosyjskoj臋zycznym zespo艂em przy tworzeniu aplikacji (aplikacje pisane w j臋z. rosyjskim),projektowanie test贸w pod wytworzone aplikacje,prowadzenie dokumentacji technicznej.
Tw贸j StartUp - 2017-08-28 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami, przestrzeganie przepis贸w BHP, pilnowanie porz膮dku, dbanie o 艣wie偶o艣膰 u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych.
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-07-13 - Bytom (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2017-08-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni, pomoc w gotowaniu, dekorowaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i obs艂uga wydarze艅 w Centrum Konferencyjnym Fundacji Eurohelp, ewentualnie przygotowywanie cateringu zewn臋trznego w centrum konferencyjnym.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Mile widziane osoby ucz膮ce si臋. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY G臉SIAK - 2016-01-27 - Katowice (艣l膮skie)
Monta偶 rusztowa艅 rurowych. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla os贸b spoza Krakowa. Miejsce wykonywania pracy: teren ArcelorMittal lub 艁臋g.
"Termoizolacja Centrum" Sp. z o.o. - 2018-04-23 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
JARDO JAROS艁AW KA艁EK - 2016-04-28 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Radom (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw dla klient贸w, przygotowanie stanowiska pracy wg zasad sanepidu,w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w spo偶ywczych
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - W臋gierska G贸rka (艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
znajomo艣膰 stosowania przypraw, czytanie przepis贸w, uk艂adanie manu, przyrz膮dzanie sa艂atek, peklowanie mi臋s, grillowanie mi臋s oraz warzyw, wypiek baklawy, koordynacja i wsp贸艂praca z personelem pomocniczym
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie p贸艂prodykt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z zakresu kuchni polskiej.
BAR "呕U艁AWSKI" Krystyna, Artur,Marek Lepek - 2016-04-04 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie i produkcja potraw m膮cznych tj. pierogi, pielemieni, uszka, bliny, nale艣niki, go艂膮bki, zupy, mi臋so, potrawy regionalne. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku: 8:00-16:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w, opracowywanie nowych receptur i przepis贸w, dbanie o racjonalne wykorzystywanie produkt贸w.Po偶膮dane umiej臋tno艣ci kulinarne, umiej臋tno艣膰 przygotowania du偶ych imprez okoliczno艣ciowych (wesela, chrzciny, komunie).Praca na dwie zmiany; 7:00-15:00 i 14:00-22:00e-mail:biuro (at) staropolska.org
"TANKPOL" Sp贸艂ka Jawna w Szczucinie, Restauracja "Staropolska" - 2016-05-20 - Szczucin (ma艂opolskie)
Przuygotowywanie potraw i p贸艂produkt贸w kuchni ukrai艅skiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
obs艂uga obrabiarki CNC
WORKPLAST Grzegorz Kawalec - 2016-08-04 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Bia艂ystok (podlaskie)