KUCHARZ Międzyzdroje oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, nadzór nad jakościa wydawanych potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie przyrządów używanych w kuchni
Data publikacji: 2017-08-24
Lokalizacja: Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Międzyzdroje, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, nadzór nad jakościa wydawanych potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie przyrządów używanych w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzyzdroje
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamieński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Data zakończenia pracy: 01.09.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Adres pracodawcy:
Topolowa 5, 72-400 Kamień Pomorski, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kamieński
Gmina pracodawcy: Kamień Pomorski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kamień Pomorski
Adres strony pracodawcy: hotel-aurora.pl
Ulica pracodawcy: Topolowa
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.09.2017
Oferta pracy ważna do: 08.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2018-03-02 - Chorzów (śląskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
obróbka wstępna surowców gastronomicznych, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-02-17 - Lubin (dolnośląskie)
- PRACA PRZY LINII PRODUKCYJNEJ- ZALEWANIE FORM MASĄ POLIMEROBETONOWĄ- PRZYGOTOWYWANIE FORM DO ODLEWÓW- OBRÓBKA ODLEWÓW: SZLIFOWANIE, OKRAWANIE, POLEROWANIE- PRACA W ZESPOLE UKRAIŃSKOJĘZYCZNYM
EWO SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-03-17 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez
RESTAURACJA - KAWIARNIA KORMORAN MONIKA BUGSALEWICZ - 2015-12-03 - Sulechów (lubuskie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
AGENCJA ZATRUDNIENIA WOSTOK ANNA GREJMAN PIEROGARNIA KARTUSKA ANNA GREJMAN - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
Przyrządzanie potraw
Firma Usługowo – Handlowa Bar Przy Stacji Krystyna Perka - 2016-10-27 - Płock (mazowieckie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,zabezpieczenie przed zepsuciem surowców,półproduktów i wyrobów gotowych,obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt,wykonywanie różnymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw,owoców i grzybów, mleka i przetworów,jaj,mięsa,zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny,drobiu,ryb oraz potraw z podrobów,potraw półmięsnych ,jarskich,wyrobów garmażeryjnych,posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Bedlno (łódzkie)
Zgodnie z umową.
FIRMA USŁUGOWO HANDLOWA ROLMASZ Sp. z o.o. Sp.Komandytowa - 2016-04-15 - Kamionka (podkarpackie)
.
MAJSTER PARTNER BRZEŚĆ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-03 - Brześć Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Montaż konstrukcji stalowych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ANI-TECH Wiśniewski Sławomir - 2016-04-11 - Płock (mazowieckie)
Operator koparkioferta pracy dla osób do 30roku życiaobsługa koparki
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, tworzenie menu, dbałość o porządek w miejscu pracy
Mega-Lux S.C. - 2016-06-10 - Warszawa (mazowieckie)
Sporzadzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast,napojów i deserów w/g ustalonych norm i receptur gastronomicznych, z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urzadzeń w pomieszczeniach produkcyjnych otwartych i zamkniętych zakładów żywienia zbiorowego.Wymagane wykształcenie min. zawodowe, wynagrodzenie brutto 3500zł miesięcznie.
Mikołajki Resort Spółdzielnia Właścicieli - 2018-02-05 - Jora Wielka (warmińsko-mazurskie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 - 2017-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO;
TUR-POL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość dźwigania 10-15 kg. Praca w godz. 10-22 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy
Pizzeria KALLA PIZZA Różycka Iwona - 2018-03-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Prace budowlane na wysokości ,umiejetność rozkładania rusztowań,prace monterskie instalacji sanitarnej ,prace wykończeniowe.
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Środa Śląska (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI - 2017-08-29 - Sieradz (łódzkie)
prace kuchenne, produkcja potraw, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przyrządzanie potraw kuchni nepalskiej oraz indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw, przygotowywanie potraw i napojow wg regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Piaseczno (mazowieckie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-06-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw na bazie świeżych produktów - kuchni regionalnej i międzynarodowej w oparciu o system "à la carte" oraz menu bankietowego i indywidualnego. Zorientowanie na klientów restauracji, innowacyjne i twórcze podejście do pracy. Organizacja pracy własnej i podległego zespołu. Zapewnienie przestrzegania norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2018-04-11 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Kozak Mirosław Kozak - 2018-09-19 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, napojów, deserów
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-05-13 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Gościnny Mateusz Ozon - 2017-04-20 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Miastko (pomorskie)