KUCHARZ Sępólno Krajeńskie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, napojów, deserów
Data publikacji: 2017-01-20
Lokalizacja: Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sępólno Krajeńskie, powiat: sępoleński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, napojów, deserów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sępólno Krajeńskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sępoleński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Data zakończenia pracy: 30.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sępólnie Krajeńskim
Adres pracodawcy:
Kościuszki 11, 89-400 Sępólno Krajeńskie, powiat: sępoleński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: sępoleński
Gmina pracodawcy: Sępólno Krajeńskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sępólno Krajeńskie
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sępólnie Krajeńskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.01.2017
Oferta pracy ważna do: 20.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie, przygotowywanie posiłków w restauracji, dania ukraińskie. Praca w Krzywaczce.
TRENTO FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-10 - Krzywaczka (małopolskie)
Wykształcenie średnie kierunkowe; wymagane 2 lata doświadczenia w zawodzie; komunikatywna znajomość j. angielskiego; dokładność; pasja do gotowania; książeczka sanitarno-epidemiologiczna; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji; zapewnienie najwyższej jakości wydawanych potraw oraz dbałość o ich estetykę; utrzymywanie porządku w miejscu pracy; wykonywanie zamówień na surowce u wyznaczonych dostawców; koordynowanie realizacji planów finansowych kuchni poprzez analizowanie sprzedaży i kontrolę kosztów surowca; nadzór nad sporządzaniem inwentaryzacji surowców oraz produktów znajdujących się na kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-05-09 - Gliwice (śląskie)
- przygotowywanie potraw
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2016-09-01 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar Maks - 2016-08-19 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, grillowanie, przygotowywanie potraw na bankiety i wesela,Miejsce pracy: Kąty Wrocławskie, ul. Popiełuszki około 168 h pracy w meisiącu, dyspozycyjnośc w godz. 8-20 lub 10-22,Kontakt kandydatów z pracodawcą: magdalena.mrozek (at) hotelazyl.pl, 601 262 726sala G
GRUPA HOTELARSKO GASTRONOMICZNA SP.ZO.O. SP. KOMANDYTOWA - 2017-04-27 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2018-01-31 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
odpowiedzialność za rozwój sieci sprzedaży, tłumaczenie tekstów umów handlowych i redagowanie ofert dla klientów wietnamskich, kontakt z kontrahentami i klientami z Wietnamu.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Jabłonowo (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Rościszewo (mazowieckie)
Sporządzanie listy zapotrzebowania, ocenianie potraw, pobieranie próbek, udoskonalanie menu, nadzorowanie procesu produkcji, przygotowanie dań dostosowanych do indywidualnych wymagań klientów.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
EBAM Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Miechów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc administracyjna
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Poznań (wielkopolskie)
kucharzpraca na dwie zmiany08.00-16.0015.00-23.00
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Mielec (podkarpackie)
Praca jako kucharz w lokalu z kebabem. Praca w godz. 10-17, 17-23(24). Okres probny umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę na czas określony. Kontakt z pracodawcą telefoniczny 515-935-106 w godz. 9-22.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Wejherowo (pomorskie)
prygotowywanie posiłków
Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2018-03-07 - Jeleśnia (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE W PRACY W HOTELACH 4 I 5 GWIAZDKOWYCHSTAWKA GODZINOWA 13,70 ZŁ
Pazim Sp. z o.o. - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
.
RESTAURACJA EDEN - 2017-05-12 - Cichowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie, wydawanie fastood, kebab, sprzątanie
GŁODNY TUREK Judyta Sasuła - 2017-09-28 - Pawłowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw mięsnych, przygotowanie sałatek, smażenie ryb, przygotowanie deserów, ciast
BAR UNIWERSALNY KORAB - 2016-01-29 - Gdynia (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Marki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
PPHU PIKUNVO DANH NAM VO - 2017-10-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potarw kuchni kurdyjskiej, arabskiej, tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej (shoarma, kebab, lakcum, zupy z soczewicy, dania z jagnięciny, ayran, hummus, manti, baklava)
Małgorzata Mucharska BISTRO ALANYA - 2017-09-07 - Jaksice (małopolskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
gotowanie posiłków, sporządzanie listy zakupów , planownie pracy reszty personelu kuchennego , sprzątanie po posiłkach
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Rzeczna (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni
P.H.U. Prima-Bis s.c. Opole - 2017-04-24 - Opole (opolskie)