KUCHARZ Szczecin oferta pracy Pazim Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫WWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE KIERUNKOWE, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE W PRACY W HOTELACH 4 I 5 GWIAZDKOWYCHSTAWKA GODZINOWA 13,70 Z艁
Data publikacji: 2018-02-20
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Pazim Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:PL. ROD艁A 10, 70-419 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫WWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE KIERUNKOWE, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE W PRACY W HOTELACH 4 I 5 GWIAZDKOWYCHSTAWKA GODZINOWA 13,70 Z艁
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: STAWKA GODZINOWA 13,70 Z艁
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Pazim Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
PL. ROD艁A 10, 70-419 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: PL. ROD艁A
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.02.2018
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.02.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
nauka obslugi programu MMEDICA, rejestracja telefoniczna pacjent贸w, przygotowanie pracy lekarzowi i gabinecie, zapoznanie z terminarzem i obs艂uga, og贸lne obowia偶ki w rejestracji , obsluga dokumentacji itp.
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Chorz贸w (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
praca na stanowisku kucharza
STO艁脫WKI GMINNE W GRODZISKU WIELKOPOLSKIM - 2017-01-03 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "CEZAR" D.Szymalak - 2016-08-31 - Zawiercie (艣l膮skie)
- Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP- Zapoznanie z regulaminem pracy, - Zapoznanie si臋 z zasadami HACCPPRZECHOWYWANIE 呕YWNO艢CI: - sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia produkt贸w- u偶ytkowanie urz膮dze艅 do przechowywania 偶ywno艣ci PRZYGOTOWANIE P脫艁PRODUKT脫W I OBR脫BKA ART.SPO呕YWCZYCH:- mycie, obieranie i rozdrabnianie art. spo偶ywczych- wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej i termicznej surowc贸wSPORZ膭DZANIE POTRAW I NAPOJ脫W:- stosowanie receptur gastronomicznych- dobieranie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w- przygotowywanie potraw z mi臋s, ryb, warzyw- panierowanie, obsma偶anie, gotowanie- przygotowywanie ciast i napoj贸w bezalkoholowychDEKOROWANIE POTRAW:- porcjowanie, estetyczne uk艂adanie i dekorowanie- wykorzystywanie r贸偶nych technik dekorowaniaUTRZYMANIE CZYSTO艢CI, NACZY艃, NARZ臉DZI I SPRZ臉TU W KUCHNI I NA STANOWISKU PRACY:- mycie i czyszczenie naczy艅 odpowiednimi do rodzaju czyszczonych powierzchni- sprz膮tanie i mycie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Zgorza艂e (pomorskie)
sprzataczka w szpitalu osoba ze stopniem niepe艂nosprawno艣ci
Anklar Sp. zo.o. - 2016-04-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wypiek i przygotowanie pizzy oraz da艅 z menu, dbanie o porz膮dek na miejscu pracy, zamawianie produkt贸w; mo偶liwo艣c przyuczenia do zawodu
"HEAVEN" MICHA艁 KIE艁SZNIA - 2018-07-18 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni typu domowa; menu dla du偶ej restauracji w tym na imprezy masowe okoliczno艣ciowe;
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DA艃, WSP脫艁TWORZENIE MENU, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W, ESTETYCZNE I ZGODNE ZE STANDARDEM PREZENTOWANIE POTRAW I DA艃, DBANIE O PRAWID艁OWE MAGAZYNOWANIE 呕YWNO艢CI I SPRZ臉TU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POST臉POWANIA Z 呕YWNO艢CI膭;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, PRACA W ZESPOLE, KREATYWNO艢膯, DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00-20.00
FRESCA, PUB KREDENS MAREK TRUSIUK - 2016-04-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie potraw kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
DO UZGODNIENIA Z PRACODAWC膭
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-09-26 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Kucharz
"MANHATTAN" Alina Ku艣 - 2016-05-10 - Zawoja (ma艂opolskie)
Sprz膮tanie sklep贸w w godzinach nocnych od 19.00 do 6.00. Codziennie inny sklep. 艁膮cznie w miesi膮cu 20 - 22 sklepy. Praca w S艂upsku i okolicach. Wynagrodzenie netto 130 - 150 z艂 za noc.
kontakt przez OHP - 2018-01-18 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie 艣niada艅 dla go艣ci hotelu,
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-03-31 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o stany magazynowe, znajomo艣膰 receptur, przepis贸w na potrawy kuchni ukrai艅skiej i polskiej, przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, pielmienie, zupy, barszcze itp.
MANSOR Monika Stala - 2018-07-18 - Z膮bki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, pilnowanie asortymentu, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, zamawianie produkt贸w z Fransjo, kontakt z dostawcami francuskimi w celu z艂o偶enia zam贸wienia
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - M艂awa (mazowieckie)
pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowanych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z dost臋pnych produkt贸w, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dzami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy
SPECJALNY O艢RODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY Chojna - 2017-11-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w dla 40 os贸b.
Agroturystyka U Grzegorza Grzegorz Kr贸likowski - 2017-04-03 - Tylicz (ma艂opolskie)
Produkcja posi艂k贸w zimnych i gor膮cych, utrzymanie higieny i czysto艣ci na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-14 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie potraw, dekorowanie potraw, zabezpieczanie p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Us艂ugi Ggastronomiczne i Handel Wierzbicka Renata - 2017-03-06 - Terka (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
"STADNINA KONI D臉BNO" ADAM LACHERA,EWA LACHERA,呕ANETA LACHERA - SP脫艁KA JAWNA - 2017-11-22 - D臋bno (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Radomsko (艂贸dzkie)
Prowadzenie kuchni
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE ANITA 艢MIGIELSKA - 2016-02-11 - Obrzycko (wielkopolskie)
Przygotowywanie obiad贸w. R贸wnowa偶ny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowychna pocz膮tku umowa zlecenie, z czasem umowa o prac臋
L&P Sp. z o.o. - 2017-08-02 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-06-24 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)