KUCHARZ / KA Obrzycko oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA
Stanowisko: KUCHARZ / KA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Prowadzenie kuchni
Data publikacji: 2016-02-11
Lokalizacja: Obrzycko (wielkopolskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RYNEK 1, 64-520 Obrzycko, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Prowadzenie kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Obrzycko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szamotulski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Obrzycko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie zawodowe wymagane
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Adres pracodawcy:
RYNEK 1, 64-520 Obrzycko, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowany kontakt z pracodawcą: telefoniczny, osobisty
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: szamotulski
Gmina pracodawcy: Obrzycko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Obrzycko
Ulica pracodawcy: RYNEK
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.02.2016
Oferta pracy ważna do: 10.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w charakterze kucharza. Praca w godzinach 11-23. Wysokość wynagrodzenie uzależniona od doświadczenia i umiejętności kandydata
BUS-CENTRUM - 2016-07-01 - Opole (opolskie)
Obsługa klientów restauracji
Hotel Aslan Sitarz Ewa - 2017-04-24 - Tarnowskie Góry (śląskie)
umiejętność przygotowywania potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"Czarny Staw-Panda Bis" BEATA ANTCZAK, PANDA B .C. BEATA ANTCZAK - wspólnik spółki cywilnej - 2018-03-22 - Nowy Adamów (łódzkie)
Pozyskiwanie nowych klientów, prezentacja produktów oraz przygotowywanie i przedstawianie ofert klientom. Negocjowanie warunków przedstawianych ofert i realizacja zamówień. Wystawianie dokumentów handlowych.
GRESBUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-03 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, półproduktów, zup, deserów, napojów, prace porządkowe
FIRMA HANDLOWO-GASTRONOMICZNA "MANEKIN" Radosław Kozak - 2016-02-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem, zgodnie z przepisami kuchni indyjskiej używając przypraw pochodzenia indyjskiego.obsługa klientów anglojęzycznych oraz porozumiewanie się z polskim personelem w języku angielskim
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Karczew (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze-kuchnia wietnamska, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-07-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, umiejętności: znajomość kuchni orientalnej (indyjskiej, nepalskiej), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu zaawansowanym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, układanie menu do restauracji, wykonywanie potraw kuchni indyjskiej, nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Lublin (lubelskie)
Prace hydrauliczne
INSTALDOM Marek Zaręba - 2019-04-15 - Baczyn (małopolskie)
Gotowanie, produkcja,dekorowanie potraw, kuchnia ukraińska, wydawanie potraw, zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Czerwienne (małopolskie)
produkcja wyrobów garmażertynych
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Libusza (małopolskie)
prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowyanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce szkolnej, dbanie o czystość stołów na stołówce szkolnej i kuchni, zaznajomienie się z tworzeniem jadłospisów dekadowych
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Pszczyna (śląskie)
wg zakresu obowiązków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowo -Produkcyjne " Duet " Jolanta Kucharska i Henryk Kaszuba Spółka Jawna - 2018-12-05 - Człuchów (pomorskie)
sporządzanie dań kuchni pakistańskiej i indyjskiej, kebab, shoarma, znajomość przepisów i produktów; praca w Pabianicach
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni polskiej, Przygotowywanie i podawanie dań przeznaczonych do cateringu.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Zamość (lubelskie)
Obsługa ruchu indywidualnego oraz przyjęć okolicznościowych. Przygotowywanie posiłków. Praca od wtorku do soboty w godz. 12-20. Wynagrodzenie od 3500 zł do 6000 brutto.
Restauracja Mistral Ewa Wysocka, Marcin Wysocki - 2018-01-18 - Kanie (mazowieckie)
przygotowywanie potraw według karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2017-11-14 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie dań
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-11-08 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, gastronomicznych.
Zespół Szkół Elektrycznych w Kielcach - 2018-07-20 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw zzgodnie ze standardami restauracji, dbanie o prawidłowe przechowywanie żywności i sprzetu, utrzymanie czystości na stanowisku.
Puby i Restauracje Sp. z o.o. - 2017-09-09 - Gdańsk (pomorskie)
Analiza powierzonej dokumentacji projektowej i tworzenie dokumentacji produkcyjnej, przygotowywanie specyfikacji materiałowo-technicznych, kontrola prawidłowości przebiegu procesu technologicznego, rozliczanie zużycia materiałów, kontrola i żetelna ocena wykonywania zadań przez podległych pracowników.
JSMS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-21 - Zagórki (pomorskie)
KucharzDwie zmiany:od 7-15od 15-23Praca w soboty i niedziele.
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-08-05 - Mielec (podkarpackie)
Kucharz - praca na samodzielnym stanowisku. Praca w godzinach 8-16, 16-24. Miejsce pracy Łąka - restauracja "Karczma" przy Stacji Paliw Orlen.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-04-06 - Łąka (dolnośląskie)
- przygotowywanie dań kuchni arabskiej tj. tajin, lablabi, milouhia, falafele, kuskus z baraniną- praca w godz. 10:00 - 14:00 / 14:00 - 18:00 / 18:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-04-15 - Łódź (łódzkie)
Według ustaleń z pracodawcą
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-08-19 - Mielno (zachodniopomorskie)
gotowanie i wydawanie posiłków kuchni ukraińskiej i regionalno kresowej
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-12-21 - Zabełków (śląskie)