KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ (INDYJSKIEJ, NEPALSKIEJ) Lublin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ (INDYJSKIEJ, NEPALSKIEJ)
Wynagrodzenie: od 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, umiej臋tno艣ci: znajomo艣膰 kuchni orientalnej (indyjskiej, nepalskiej), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu zaawansowanym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu do restauracji, wykonywanie potraw kuchni indyjskiej, nepalskiej.
Data publikacji: 2017-10-31
Lokalizacja: Lublin (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, umiej臋tno艣ci: znajomo艣膰 kuchni orientalnej (indyjskiej, nepalskiej), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu zaawansowanym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu do restauracji, wykonywanie potraw kuchni indyjskiej, nepalskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ (INDYJSKIEJ, NEPALSKIEJ)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Lublin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Lublin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej,nepalskiej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Miejski Urz膮d Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
Nieca艂a 14, 20-080 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Lublin
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lublin
Ulica pracodawcy: Nieca艂a
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zg艂oszona przez: Miejski Urz膮d Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 31.10.2017
Data dodania oferty pracy: 30.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 20.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Zgodny
CASUS Sp. z o.o. - 2017-04-10 - 艁asin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
-Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600
Waldemar Nadolski - ROLAND Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe - 2016-05-05 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Szyce (ma艂opolskie)
gotowanie,sma偶enie,pieczenie,dekorowanie potraw i ciast
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Martiany (warmi艅sko-mazurskie)
-Przygotowywanie potraw wed艂ug receptur,-Wydawanie posi艂k贸w,-Show cooking,-Uk艂adanie menu,-Kontakt 604-494-324
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-06-13 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie, HCCP
Mariola 呕y艂a - 2016-05-31 - 呕ory (艣l膮skie)
praca na stanowisku
"HAPPY DIET" SP脫艁KA JAWNA A. WR脫BEL, A. GRELA - 2016-09-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
j.w.
Przedszkole Nr 18 - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w Restauracji hotelowej, a'la carte (kuchnia polska)Wydawanie posi艂k贸w grupowych i konferencyjnych Produkcja Przeprowadzanie inwentaryzacjimiejsce prac Wroc艂aw, ul. Pi艂sudskiego, umowa zlecenie z mo偶liwo艣ci膮 umowy o prac臋, praca w systemie 2/2 ( dwa dni wolnego , dwa dni prac)Sala G
BEMOLIKA Sp. z o.o. - 2017-07-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w b臋d膮cych w menu restauracji
Pub Pi艂karski Pizzeria NIL Jaros艂aw Otr臋ba - 2016-02-25 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
prace budowlane
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Czersk (pomorskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe, do艣wiadczenie zawodowe mile widziane, umiej臋tno艣ci manualne; praca w gastronomi; otwarto艣膰 i komunikatywno艣膰, pozytywna energia i pomys艂owo艣膰, dok艂adno艣膰, odpowiedzialno艣膰, zaanga偶owanie, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, akt. ks. sanitarno-epidemiologiczna; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie produkt贸w zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwy偶sz膮 jako艣膰, wykonywanie bie偶膮cych zada艅 w restauracji m.in. dbanie o sprz臋ty, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy; dyspozycyjno艣膰; praca tak偶e w weekendy; praca w godz. 12:00-20:00; miejsce pracy: Pyskowice;
"KOMSTA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-10 - Pyskowice (艣l膮skie)
Obr贸bka wst臋pna produkt贸w, gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie przygotowanych potraw.
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAW艁OWSKA - 2016-04-29 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2018-02-26 - W臋drzyn (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie karty da艅, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych
P.U.H. "ARTEX" Piotrowski Artur - 2017-05-15 - 艁臋偶yny (podkarpackie)
Zapoznanie si臋 z przepisami i regulaminami:1.Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP i p.po偶,2.Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶.,3.Instrukta偶 stanowiskowy,4.Zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowiskuPrzechowywanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w:1.Sprawdzenie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,2.Zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem przy wykorzystaniu aparatury ch艂odniczej. Kontrola temperatur urz膮dze艅 ch艂odniczychUtrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi oraz sprz臋tu u偶ywanego w kuchni. Utrzymanie czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza:1.Mycie oraz czyszczenie 艣rodkami myj膮cymi przy u偶yciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie r臋czne.2.Zmywanie talerzy, sztu膰c贸w, sosjerek, zmywanie narz臋dzi kuchennych: chochle, no偶e, deski, pojemniki itp., zmywanie naczy艅: garnki , patelnie, miski.3.Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w nale偶ytej czysto艣ci.4.Mycie pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza.Przygotowywanie p贸艂produkt贸w. Obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych:1.Wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej oraz termicznej surowc贸w i p贸艂produkt贸w2.Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na cz臋艣ci artyku艂贸w spo偶ywczych: warzywa, mi臋sa, sery, sosy, sma偶enie na urz膮dzeniach gazowych i elektronicznych.3.Przygotowywanie artyku艂贸w przy pomocy krajalnicy, mikseraPomoc przy przygotowywaniu da艅:1.Przygotowywanie sa艂atek, sos贸w2.Panierowanie, obsma偶anie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mi臋s.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Borkowo (pomorskie)
Przygotowywanie 艣niada艅 i da艅 serwowanych w restauracji hotelowej, przygotowywanieda艅 na podstawie receptur g艂贸wnie kuchni wschodniej, praca w kuchni restauracji hotelowej
GRUPA REZYDENT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-03-02 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Koniak贸w (艣l膮skie)
kszta艂towanie i ci臋cie blach do procesu monta偶u kontener贸w
POL-OSTEG Sp. zo.o. - 2016-09-07 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie procesu produkyjnego przygotowanie sur贸wek,da艅 i potraw.
"Sma偶alnia Ryb" Dorota Jasi艅ska - 2017-03-07 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni europejskiej oraz kuchni francuskiej
kontakt przez OHP - 2017-07-11 - Francja (Francja)
Przygotowywanie i parzenie kawy, obs艂uga kasy fiskalnej, znajomo艣膰 systemu POS.
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Sanok (podkarpackie)
zgodne ze stanowiskiem.
BURSA GDA艃SKA IM.IRENY SENDLEROWEJ - 2017-08-29 - Gda艅sk (pomorskie)
KUCHARZ
GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I BARBARA I MARCIN STORA - 2017-03-02 - Raszowa (opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni azerberd偶a艅skiej, gruzi艅skiej i ukrai艅skiej
RMG WULKAN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-22 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie zup i sos贸w.
Firma Handlowo - Us艂ugowa "Tawerna" Wies艂aw Orzeszko - 2016-05-12 - Suszno (lubelskie)
Prowadzenie samochodu ci臋偶arowego w transporcie mi臋dzynarodowym
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Rybnik (艣l膮skie)